facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parnassia aan Zee

"Parnassia aan Zee is een strandtent gevestigd op het strand van Bloemendaal aan Zee. Onze strandtent is het hele jaar geopend. We hebben naast een groot terras een ruim restaurant, 5 vergaderzalen en een grote feestzaal. Ter ere van het 60 jarig bestaan in 2018 is Parnassia einde van dat jaar geheel gerenoveerd."
Adres: Zeeweg, 2051 EC Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 023-5732140
Stad: Bloemendaal
Route: Zeeweg
Postcode: 2051 EC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Parnassia Overveen, Parnassia strand, Parnassia restaurant, Parnassia aan Zee honden, Reserveren Parnassia, Parnassia aan Zee wandelen, Parnassiaweg 1 Overveen, Parnassia aan Zee trouwen
Recensies
Mwah.. Ik bestelde een mosselpannetje.. En dat was er niet. Oke kan gebeuren.. Maar.. Toen bestelde ik een visbordje.. Én ook dat was niet op voorraad..?! Dan maar de fish en chips, de vis was erg vettig...beetje luxe vissticks idee.. Mijn dochter nam de hamburger.. Waarover wij twijfelden of hij wel echt van 100% rundvlees was? Hij smaakte daar nml niet naar. Smaakte naar een diepvries hamburger. Wel erg leuk personeel én natuurlijk een super mooie plek.. Maar kaart en eten viel een beetje tegen..
Wat een leuke plek om te zitten. Was hier nog nooit geweest maar zeker de moeite waard. Wat ook bijzonder was dat er hele stoute musjes zaten die op je bordje gingen zitten en met je mee wilde eten. Ok je moet er van houden. Maar ach het is weer eens wat anders. Je kon op het betegelde terras zitten of in de duinen. Beide had zeker wat. En de bediening was TOP
Ziet er leuk uit, maar wat een aanfluiting. Eigenlijk viel alles tegen. Hoge prijzen, ok, maar zorg dan voor een beetje service en goede gerechten. Flaguetes met tomaat, mozzarella en pestozie foto 9,00. zag er niet uit. Kwam hier graag voor een koffie maar voor lunch zien ze mij in ieder gev echt niet meer. Jammer
Ruime strandtent. Op zondagmiddag best druk. Maar volop en vriendelijk personeel, dus hoefden niet lang te wachten. Broodjes of tosti voor 12 euro. Dus niet heel goedkoop maar wel goede kwaliteit.
Mooie plaats voor je hond dagje strand genoeg parkeerplaats. Restaurant is goed qua prijs eten is lekker. Plus punt honden toegestaan.
Leuke sfeervolle strandtent. Wij vonden het binnen knus en gezellig. Leuke openhaard en de musjes die binnen op zoek zijn naar eten en water, het heeft wel wat. De taartjes en de gemberthee waren naar behoren. Prijs kwaliteit ok. €22,40 voor 2 drankjes en 2x taart met slagrroom.
Geweldige middag gehad bij deze strandtent. Uitstekende service en gewoon lekkere hapjes en een prima dranken kaart. Mooi uitzicht op zee en ook binnen kun je lekker bij de open haard zitten. Ook de toiletten zijn ruim en netjes opgezet. We hebben ook genoten van de Parnassia borrel plank en de oesters! Komen hier zeker terug vanuit Arnhem.
Mooie plek, vond alleen het restaurant zelf weinig sfeer en gezelligheid hebben. Alleen wat gedronken omdat ze bijna dicht gingen dus kan weinig zeggen over het eten. Wel vriendelijk personeel maar slecht herkenbaar. Heel fijn dat de hond mee mag en er voldoende water stond voor onze viervoeter.
Vandaag was ik met mijn vrouw in Bloemendaal, de kinderen hadden daar afgesproken en geen vervoer. Ik ben er ooit geweest maar de laatste twintig jaar niet meer. Op Google maps even gekeken waar we heen konden. Strandpaviljoen Parnassia aan Zee zag er interessant uit. Makkelijk parkeren op een zeer ruime parkeerplaats. wel bijna €15 aftikken bij vertrek Eerst even over het strand gewandeld en toen naar het strandpaviljoen. Een vriendelijk heerschap heette ons welkom en bracht ons naar een heerlijke plek met uitzicht op zee. Meneer was zeer opmerkzaam en vroeg of ik zonnebrand crème op had? Op mijn ontkende antwoord werd mij het gebruik van factor 30 aangeboden. Heel vriendelijk. De bediening was amicaal en erg vriendelijk we voelde thuis en gewenst. Het eten was heerlijk en we hebben genoten. Misschien is de jackpot winnen aanlokkelijk maar ga eens eten bij Parnassia en je voelt je de koning te rijk.
Lekker stukje strand, heerlijk de hond en kinderen laten spelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid