facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkzicht Ijs & snackpaleis

Parkzicht Ijs & snackpaleis

Info

PARKZICHT IJS & SNACKPALEIS

Geschiedenis

Het lekkerste en de leukste IJS & SNACKPALEIS van de bollenstreek. Voor goede kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij catering en party-verhuur aan. Voor meer informatie kunt u binnenkort terecht op onze website.



"Wegens een brand in onze bakwand moesten wij vanaf 1 oktober 2022 dicht en kunnen wij tot op heden nog niet open. Maar we hebben inmiddels een nieuwe bakwand gekocht en gaan we 15 februari 2023 weer met veel plezier open! Tot dan! Team parkzicht."
Adres: Hoofdstraat 193A, 2171BC Sassenheim
Telefoonnummer: 0252 211423
Stad: Sassenheim
Route: Hoofdstraat 193A
Postcode: 2171BC



op zoek naar gerelateerd: Snackbar Parkzicht te koop, Snackbar Sassenheim, Patat bestellen Sassenheim, Snackbar Thomas, Fastfood online, Snackbar Parkzicht menu, Snackbar Lisse, Snackbar Voorhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackbar Snackbar "Thomas" 582 meter Heel maal goed heerlijk gegeten bedankt. NICO
Recensies
Wat een lekkere patat !!! Super warm bezorgd en super snel snacks waren heerlijk tot de volgende keer voor mij geen ander meer, blij dat jullie weer open zijn.
Bijna liep ik er voorbij Maar gezien mijn leeftijd en tijdstip heb ik daar een excuus voor Wat gun ik deze lieve mensen dat de afgelopen nare periode snel mogen vergeten en dat iedereen Parkzicht weer mag vinden! Want het eten is top, de stemming ontspannen en vriendelijk en de glimlach breed en gemeend! Ik kom een volgende avonddienst zeker weer!!
Wat fijn dat de snackbar weer open is. Alle overige in t dorp in de tussentijd geprobeerd die gingen van vies naar oke. Hier toch echt de lekkerste friet, snacks en milkshakes. Porties zijn ook groot.
Lekker teras en lekkere friet!Eten: 5/5
Wat een dure tent zeg! 3,45 euro voor een frikandel met pindasaus. Belachelijk.
Voor mij de beste snackbar in Sassenheim. Goed geholpen en snel mijn bestelling gekregen. Je kan binnen zitten maar ook buiten als het mooi weer is. Leuke inrichting. Goed te bereiken met de auto. Meeste plekken is het vrij parkeren.
Goed eten Alleen de picknick tafeltjes knap waardeloosEten: 5/5
Heerlijke ijsjes. Uitgebrede smaken keuze. Jammer dat het zo vaak gesloten is in de zommer.
Sorry maar het ijs hier is echt vreselijk. Ondanks de vriendelijke medewerkster die vol lof was over het ijs en waarmee we een leuk onderhoud hadden. Maar het ijs zelf is te zoet, te melkachtig en bestaat uit kunstmatige smaken. Ook de consistentie en de temperatuur zijn niet op orde.
Lekker en gezellig!!!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid