facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkstad Scooters

Parkstad Scooters
Adres: heggenstraat 1, 6371xw Landgraaf
Telefoonnummer: 045 5331039
Stad: Landgraaf
Route: heggenstraat 1
Postcode: 6371xw



op zoek naar gerelateerd: Scooters Heerlen, Scooter kopen Heerlen, Scooter ongeluk Landgraaf, Scooter Landgraaf, Scooter Kerkrade, Scooter heerlerheide, Rr scooters, Scooter sale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Forster Scooters & Motoren Forster Scooters & Motoren 1 km Ik ben super geholpen aan huis. Ook dat men gewoon eerlijk is en dat heb ik al vanaf ...
Recensies
Fijne zaak !!! Goed volk ze nemen de tijd voor je en ze laten je thuis voelen Technisch ook dik in orde THx voor de goede hulp Tot binnenkort !!
Goede service, komen scooter aan huis ophalen en bij gebreken wordt er niet moeilijk gedaan.
Zeer tevreden met deze zaak . Op aanraden van me zusje hier naar toe gegaan terwijl ik al vier keer bij een andere zaak ben geweest probleem werd nooit opgelost . Een keer hier geweest en meteen gemaakt . Zeer tevreden mij zien jullie terug .heel erg Bedankt
Zaterdag mij scooter gehaald, Danny heeft mij super geholpen bedankt voor de service legt alles goed uit was heel onzeker maar wordt steeds zekerder en als ik iets niet snap helpt hij meteen door uitleg te geven denk dat ik nog veel plezier van me brommer ga hebben ..
goed en vriendelijk ontvangen, maar kwa services niet over te spreken revisie laten doen en onsteking instellen kreeg hem terug vloeibare pakking op de krukas en onsteking niet ingesteld kon hem terug brengen maar heb ik niet geriskeerd als je nog niet eens een pakking zetten laat staan onsteking instellen een keer nooit meer!!! prutsers!!!
Nieuwe scooter gekocht. Van overschrijven tot de verzekering en rijklaar maken, alles snel geregeld! Bovendien ook erg vriendelijk geholpen! Zal hier zeker terugkomen!
Altijd behulpzaam Danny ook de vrouw zeer goede zaak geen problemen gehad. Zolang die er al is dikke 10
Afgelopen Donderdag hier een relais gekocht, vriendelijke mevrouw die me hielp aan de balie. Daarna heeft een monteur me geholpen. Deze heeft me de relais kunnen geven die ik nodig had! Verder had ik nog wat vragen aan hem, hij heeft mij wat tips gegeven waar ik echt wat mee kon. Echt superservice! Hier ga ik terug. Beter dan die andere koekenbakkers van shops die wenkbrauwen beginnen te fronzen als ik iets technisch vraag. Zoals om de achterrem te smeren van de Cortina fiets van mijn dochter. Ik werd gewoon uitgelachen. Daarna moesten ze er op terug komen dat dit type terugtrap rem zeker smering nodig heeft. Wat een prutsers. Parkstadscooters 5+ sterren!
eerlijke scooterzaak mocht er iets zijn word er met goede service gehandeld werknemers leggen je gelijk alles duidelijk uit van hoe en wat!
Tot nu toe elke keer heel vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. Ze nemen echt de tijd om je te helpen & in tegenstelling tot andere zakenproberen ze je niet met elke zet geld af te troggelen. Hele goede zaak!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Parkstad Scooters met het openbaar vervoer


Landgraaf, Op de Heugden 220 meter
6
606
7
Landgraaf, Op de Heugden 220 meter
6
7
Landgraaf, De Dormig 260 meter
6
606
7
Landgraaf, Beethovensingel 260 meter
606
7
Landgraaf, De Dormig 280 meter
6
7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid