facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkresidentie Dronten

Parkresidentie Dronten

Info

Park Residentie Dronten verrijst in een bosrijk en parkachtig gebied. Wonen en golfen.

Geschiedenis

Park Residentie Dronten verrijst in een bosrijk en parkachtig gebied. De locatie wordt omsloten door een brede bomenrij, waardoor deze kan worden gezien als een ‘groene kamer’. Door de op de locatie aanwezige kwaliteiten te versterken en te kiezen voor een bijzondere verkaveling ontstaat een uniek park en een leefomgeving die zijn weerga niet kent.

De villa’s zijn gesitueerd op een terrein van 52 hectare in het zuiden van Dronten, waarvan overigens niet meer dan 11 hectare wordt bebouwd. Kenmerkend voor de villa’s is de ongekende flexibiliteit in uitbreidings- en indelingsmogelijkheden. Het spreekt vanzelf dat villa’s van dit niveau hun kwaliteit mede vertalen in ruimte.

In de woonomgeving worden niveauverschillen gerealiseerd door de woningen op terpen te bouwen. Een brede lanenstructuur, een erfafscheidende heg op de terp en kolommen als markering van de oprijlaan brengen eenheid in de openbare ruimte.

Het onderhoud van de buitenruimte wordt ondergebracht in een stichting. De bewoners van Park Residentie Dronten zijn lid van de stichting en daarmee (gedeeltelijk) eigenaar van de buitenruimte. Door het lidmaatschap van de stichting heeft iedere eigenaar de daarbij behorende privileges, plichten en zeggenschap. Op deze manier blijft de bijzondere inrichting van Park Residentie Dronten ook in de toekomst gewaarborgd.

Park Residentie Dronten geeft direct aansluiting op de N 305 en N 307 en vervolgens de A6. Hiermee is het landelijke wegennet volledig ontsloten.

Adres: Parkresidentie Dronten, 8251 NS Dronten
Telefoonnummer: 0321-386286
Stad: Dronten
Route: Parkresidentie Dronten
Postcode: 8251 NS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Havenkade Dronten Havenkade Dronten 3 km Havenkade Dronten biedt voor elk wat wils, van appartementen tot royale eengezinswoni...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid