facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkhotel Hugo de Vries

Parkhotel Hugo de Vries

Info

Sfeervol hotel op de Veluwe in een mooie landelijke groene omgeving

Geschiedenis

Parkhotel Hugo de Vries is gevestigd in een Jugendstil pand uit 1904. Lunteren is een groen en vriendelijk dorpje op de Veluwe. De natuurliefhebbers vinden in de omgeving de Gelderse Vallei en het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Gelegen op een centraal punt in Nederland is het hotel voor iedereen makkelijk en snel te bereiken. De bus stopt dicht bij het hotel en NS station Lunteren bevindt zich op loopafstand. Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn zijn binnen 30 minuten bereikbaar met de auto.

Het hotel is kleinschalig en huiselijk. De medewerkers geven graag persoonlijke aandacht aan de gasten. De ruime, drempelvrije kamers bevinden zich op de begane grond. Alle kamers zijn voorzien van een comfortabel boxspringbed, een douche, toilet, televisie en telefoon. De hotelgasten mogen gratis gebruikmaken van Wifi internet de infrarood sauna.

Eten en drinken

Iedere ochtend tussen 07:00 en 10:00 uur staat een heerlijk continentaal ontbijtbuffet klaar voor de gasten in de ontbijtruimte. In de aangename bar is het heerlijk toeven met een kopje koffie of een drankje. Op aanvraag is het mogelijk om te dineren in het sfeervolle hotelrestaurant. In Lunteren en omgeving zijn ook veel goede restaurants te vinden.

Adres: Dorpsstraat 13, 6741AA Lunteren
Telefoonnummer: +31 318485255
Stad: Lunteren
Route: Dorpsstraat 13
Postcode: 6741AA



op zoek naar gerelateerd: Parkhotel Hugo de Vries ontbijt, Hugo de Vries Lunteren restaurant, Hugo de Vries trouwen, Hugo de Vries LinkedIn, Hugo de Vrieslaan, Amsterdam, Hugo de Vriespark 16 Lunteren, Hugo de vries lunteren facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed 806 meter Geweldig hotel voor groepen die zorg nodig hebben. De kamers zijn aangepast met hoog/...
Recensies
Parkhotel Hugo de Vries is een top locatie om te trouwen. Wat betreft de styling denken ze helemaal met je mee en als bruidsfotograaf is het een feestje om hier te mogen fotograferen. De service is top en het eten erg lekker.
Slecht ontbijt, plastic bestek en eten van een servetje geen koffie /thee faciliteiten bij uitchecken werd er gezegd oh dan is de waterkoker gejat en dat was het. Slecht dit
Fijne, mooie locatie met aardige mensen.
Heel fijn, gezellig en mooi hotel. Vriendelijk personeel. Heel gezellige en goed uitgeruste kamer, prima bed. Koffie en thee. Goed ontbijt. Mooi sfeervol pand, leuke eetruimte. Kortom bijna perfect zeker voor het geld.
Goede prijs kwaliteitsverhouding. De kamers waren netjes. Enkel de ventilator in de badkamer nogal luidruchtig. Maar dat is enkel tijdens het badkamerbezoek. Je hebt er verder geen last van tijdens het slapen. Ontbijt was lekker en verzorgt gebracht. Ik kom hier volgende keer weer.
Wilde vanavond een kamer reserveren en de receptioniste zou even overleggen .Ineens word de telefoon er opgegooid en als ik dan terugbel krijg ik ineens de voicmail .Uiters onbeschoft !Op deze manier wil ik helemaal geen kamer meer boeken !
Bruiloft van goede vriend hier gevierd in de covid tijd. Alles goed geregeld en verzorgd personeel zeer vriendelijk en bewust van de huidige situatie omtrent covid
Onpersoonlijk, restaurant vroeg dicht , op woensdag gesloten. Geen gelegenheid om kopje koffie te kopen. Ontbijt tot half 10 en daarna ook echt dicht. In de Kamer oude vloerbedekking en scheuren in de wasbak. De mooie tuin was alleen voor bruiloften, kon je niet zitten. Na 5 uur telefonisch niet meer te bereiken. Geen prettige sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid