facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkgebouw Klassiek

Parkgebouw Klassiek

Info

Wij bieden een interessante serie klassieke kamerconcerten. Daarnaast werken we mee aan mooie projecten op het gebied van klassieke muziek. Voor iedereen!

Adres: Oosterhofweg 49, 7461BT Rijssen
Telefoonnummer: 0548544140
Stad: Rijssen
Route: Oosterhofweg 49
Postcode: 7461BT


Recensies
Mooie locatie. Anderhalf uur in de kleine zaal is best een lange zit. Wel toffe cabaretier, Jan Beuving. We hebben geen munten gekocht voor drie euro.
Een heel mooi en gezellig en ruim theater. Uitstekende horeca. Erg vriendelijke en behulpzame gastheren en dames. Schone en ruime toiletgelegenheid. We hebben een geweldig mooie avond optreden gehad met Rythm of the dance. Wat een fantastisch optreden. Echt super. Prachtige dans, muziek en opbouw van de show. Een aanrader. Echter ben je lang qua lengte dan is het erg krap zitten. We zaten op het balkon. We hadden het geluk dat we naar achteren konden waar meer beenruimte was. Echt een nadeel die krapte. Verder prima theater en prachtig gelegen.
Mooi theater. Vriendelijke mensen achter de kassa en de bar. Gezellige ruimte voor een drankje of een kopje koffie is ook aanwezig. Dichtbij is een gratis parkeerplaats.
Geluid is heel mooi. Maar de zaal is verouderd en een alcoholvrij biertje zonder glas 3,75 is wel erg duur.
Gezellige concertzaal, genoten van een concert van Dana Winner. Geluid en licht was prima. Je kijkt alleen snel tegen het achterhoofd van degene voor je aan.
Ik was hier op een avond dat het sneeuwde, het viel me tegen dat het pad richting de parkeerplaats niet vrij was gemaakt na de voorstelling. Voortijd sneeuwde het nog, dan snap ik dat nog.
Altijd gezellig, heerlijke kaart, en de mooiste en leukste voorstellingen. Echt een avondje UIT, TOP
Hele mooie locatie. We waren er voor het eerst. Willen zeker terugkomen.
Vandaag voor het eerst hier een voorstelling bezocht. Dit was niet de laatste keer. Een heel fijn theater.
Prachtig gebouw, mooie zaal met goede akoestiek. Naderhand nog even wat drinken in de bar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid