facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkeren Schiphol

Parkeren Schiphol

Info

ParkerenSchiphol.nl is de specialist in parkeren bij Schiphol! Vergelijk online alle prijzen en mogelijkheden of boek via de telefoon: 020 893 27 27!

Geschiedenis

✓ Nergens goedkoper!
✓ Geen boekingskosten!
✓ Alle prijzen/aanbieders!

Bekijk voor meer informatie op de website!



"Goedkoop parkeren bij Schiphol. Bekijk online de tarieven en beschikbaarheid. Direct online reserveren!"
Adres: Olmenlaan 52, 1161 JX Zwanenburg
Telefoonnummer: 020-8932727
Stad: Zwanenburg
Route: Olmenlaan 52
Postcode: 1161 JX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Travel Club Daniëlle & Tertia The Travel Club Daniëlle & Tertia 70 meter Zelfstandig reisadviseurs in de omgeving Zwanenburg/Amsterdam
Recensies
Waardeloze klanten service. Als men belt en voor een optie kiest wordt de verbinding direct verbroken. Indien je via de site bericht stuurd, wordt er ook geen kopie door gestuurd naar jouw e-mail als bewijs.
Ik heb aangegeven dat mijn "geschatte vertrektijd" 2 uur zou zijn. Alle vluchten van Schiphol kwamen vertraagd aan ivm weeromstandigheden. Omdat ik iets later ben aangekomen moest ik 10 euro boete extra betalen om eruit te kunnen komen. En ze willen je verder niet helpen. Online als je boekt kan je alleen "geschatte vertrektijd" invullen. En niet je daadwerkelijke vertrektijd. Ik ga volgende keer naar de concurrent helaas. En nog een minpunt is dat je bijna een kwartier tot 20 minuten moet lopen naar je auto omdat het bomvol is tijdens vakantieperiodes.
Geparkeerd in rustig seizoen, makkelijker je auto terugvinden. Ik heb foto gemaakt van het nummer waar de auto staat, het is een groot veld waar je zo verdwaald raakt met alle auto's die er gestald staan.
Grote parking onmiddelijk plaats gevonden. Soms wel evetjes wandelen maar er zyn genoeg automatische vloeren om niet moe te worden
Kort parkeren is makkelijk en goed georganiseerd. Wel even onthouden waar je geparkeerd hebt door middel van de afbeeldingen en de rijnummers.
Snelle transfer naar vertrekhallen. Groot parkeerterrein, moet wel even zoeken naar mijn auto.
Slechte Klantenservice
Goede pakeerterein
Vertaald door Google Valse vermelding - Google Maps-spam Origineel Fake listing - Google Maps Spam
Vertaald door Google Extreem duur en een lange wandeling verwijderd van de luchthaven. Origineel Extremely expensive and a long walk away from the airport.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid