facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkeergarage St.-Jan

Parkeergarage St.-Jan
Adres: Hekellaan 25 , 's-Hertogenbosch 5211 LZ, NL
Telefoonnummer: 073 615 5565
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Hekellaan 25
Postcode: 5211 LZ



op zoek naar gerelateerd: Hekellaan 25 Den Bosch, Parkeergarage Sint Janssingel jumbo, Parkeergarage Sint Jan hoogte, Parkeergarage Sint Josephstraat, Parkeergarage Den Bosch, Parkeergarage Wolvenhoek, Parkeergarage Den Bosch centrum, Parkeergarage Stationsplein Den Bosch
Recensies
Een prachtige parkeergarage van 3 verdiepingen. Mooie vloer, goede verlichting. Ook de entree is mooi gemaakt met roestkleuren. Dit is extra mooi in de herfst als je van fotografie houdt. Beetje duur voor mijn smaak maar wel heel mooi en beveiligd.
Ik raak niet snel opgewonden, maar man, man, man, wat een gebouw! Hier ga je gewoon een dagje zitten op een tuinstoel. Gewoon zitten en kijken, stilletjes genieten van de architectuur. De catering mag wel iets vlotter.
Goed bereikbaar, aan de rand van de binnenstad. Schoon en goed onderhouden. Maar..... heel erg duur.
Prima garage inclusief electrische laadpalen. Nadeel is daarbij wel het "schuine parkeervak", wat achteruit inparkeren bij de laadpaal lastig tot onmogelijk maakt.
Een grote en pretparkeergarage. Het is overzichtelijk en goed toegankelijk. Wat ook belangrijk is, het is een ruimte zonder donkere hoekjes, het voelt als een veilige plek.
Mooie grote ondergrondse garage. SUV met dakkoffer < 2,10 m kon erin. Niet in het centrum maar op zo´n 10 minuten stappen. Beetje duur misschien maar zo´n goede parking mag zich terugverdienen. Een aanbod aan trage laadpalen waardoor je straks weer gerust verder of terug kan rijden zou het perfect gemaakt hebben.
Nette garage op loopafstand van het centrum van Den Bosch. Garage heeft meerdere automatische deuren en oogt schoon. Ruime parkeervakken en beschikt ook voor een lift. Tarief is in orde en daarom een aanrader.
Prima parkeergarage met grote plekken in het centrum van Den Bosch.
Altijd parkeerplek gevonden, alleen relatief prijzig en verder van de stad af vergeleken met Wolvenhoek en ST Josephstraat
Prachtige parkeergarage. Zeer helder verlicht en fijne ruime mogelijkheden van in en uitparkeren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid