facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkeergarage centrum bergen

Parkeergarage centrum bergen
Adres: Plein, park 4, 1861 JZ Bergen, Nederland
Staat: Noord-Holland
District: Bergen
Stad: Bergen
Route: park
Huisnummer: 4
Postcode: 1861 JZ


Openingstijden

maandag: 07:00–01:00
dinsdag: 07:00–01:00
woensdag: 07:00–01:00
donderdag: 07:00–01:00
vrijdag: 07:00–01:00
zaterdag: 07:00–01:00
zondag: 07:00–01:00

Recensies
Slechte service in de parkeergarage. Vandaag een dame die te weinig had betaald en stond voor de slagboom. Hierdoor konden een aantal mensen er niet uit, waaronder wij. Na enige minuten is de dame in kwestie achteruit gereden, nadat wij allen ook achteruit waren gegaan. Uiteindelijk stonden wij na 12 minuten vanaf het moment dat wij hadden betaald, voor de slagboom. Wij kregen na het aanbieden van onze parkeerkaart de boodschap dat we onvoldoende hadden afgerekend en konden er niet uit. Direct op de info knop gedrukt en kregen een onvriendelijke man aan de lijn. Na de situatie te hebben uitgelegd, kregen we de mededeling dat we achteruit moesten en opnieuw betalen. Dit gesprek duurde ook weer een paar minuten. Men weigerde de slagboom te openen. Hierdoor moesten diverse mensen bij betalen.nnZeer slechte service. Hou er dus rekening mee dat je 8 minuten hebt om uit te rijden. Dit vernamen wij van enkele bewoners.
eigenaar is onbeschoft tegen zijn klanten. Voor wij onze auto neer kon zetten kwam de heer aangestormt met duidelijke taal. dat we aso waren en dat we weg moesten. toen we weg wilde gaan gaat de persoon in kwestie voor de auto staan en dreigt hij sleutels op de auto te gooien. buiten eenmaal geparkeerd komt de eigenaar midden op straat de confrontatie alweer aan te gaan om zijn gelijk te halen. zeer slechte garage . parkeer vakken erg smal. eigenaar zeer onvriendelijk. deze parkeer garage mijden als je er niet hoeft te zijn.
Zeer slechte parkeer garage, meneer kwam naar ons toe dat we onmiddellijk weg moesten gaan omdat diegene voor ons er ook uit werd gestuurd, hij stond tegen de meneer voor mij te schreeuwen en te dreigen. Ik vroeg wat ik te maken had met die situatie en de eigenaar van de garage zei dat ik bij hem hoorde terwijl dat helemaal niet zo was…nnMeneer heeft een erg grote mond tegen zijn klantennnVoorderest erg duur en slechte bewakingnnIk zou het niet aanraden deze parkeer garage te nemen.. kans op schade is erg groot
Niet parkeren!!! Kleine parkeervakken, zelfs met onze Golf niet te doen. We stonden door de krappe vakken niet helemaal in het vak en daarom hebben ze dubbel tarief in rekening gebracht waar we niks tegen konden doen: iets meer dan 1 uur parkeren voor €11!!!
Geen prettige garage, te kleine parkeervakken waardoor makkelijk schade aan de auto ontstaat. Daarnaast erg duur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid