facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parkcare

Parkcare
Met Parkcare kunt u ruim van te voren een parkeerplaats reserveren. Dit is mogelijk in Nederland, België, Duitsland bij meerdere aanbieders. Kiest u voor de valet of shuttle service? Of gaat u toch liever te voet naar de luchthaven? Parkcare is uw uitkomst bij het reserveren van uitstekende parkeerplaatsen bij vliegvelden.

"ParkCare is de prijs vergelijker voor Parkeren bij Vliegvelden. Wij vergelijken alle airports in Nederland en nabij de Nederlandse Grens zoals Brussel, Düsseldorf, Keulen en Bremen. Wij hebben het grootste parkeeraanbod en vergelijken geverifieerde en betrouwbare parkeeraanbieders. Met onze laagste prijs garantie zit u altijd goed bij ParkCare."
Adres: Brugstraat 7a 1, 9712AA, Groningen
Telefoonnummer: 88 570 01 90
ln.erackrap@tcatnoc
Stad: Groningen
Route: Brugstraat 7a 1
Postcode: 9712AA
Recensies
Wij zijn ontzettend slecht geholpen door Parkcare. We hebben €74,- betaald voor een parkeerplaats voor een week bij Flugpark Düsseldorf. Een dag voor aankomst dinsdag 2 augustus kreeg ik via Whatsapp een spraakbericht dat we helaas niet meer bij hen konden parkeren en dat we een nieuwe parkeerplaats moesten zoeken ivm corona gevallen op de werkvloer. Dat kan natuurlijk gebeuren. Het geld zou binnen 3-5 dagen op mijn rekening terug gestort worden en we hebben een nieuwe parkeerplaats geboekt. Op vakantie meerdere malen gecheckt, en contact gezocht met de meneer die mij een spraakmemo had gestuurd, maar hij reageerde niet. Op woensdagavond 10 augustus zijn we toch even langs gereden om te checken hoe het zat. We werden van het kastje naar de muur gestuurd, want een werknemer daar zei dat we bij MOBIAN moesten zijn. Dit was ons niet verteld.... het zou tenslotte binnen 3-5 dagen automatisch teruggestort worden. Ik heb nu contact gezocht met MOBIAN, maar ook zij reageren nergens op. Helaas.... een hele slechte review dus en ik zou de vakantie gangers absoluut aanraden ergens anders te parkeren, want blijkbaar zijn deze mensen niet te vertrouwen. Ik heb tot op heden maandag 15 augustus mijn geld niet gezien. Hopelijk krijg ik mijn €74,- snel terug.
Slechte service!! Op Schiphol om 23:09 gebeld bij bagageband met de taxi ophaalservice, kreeg een bandje te horen die iets zei van dat ik zo snel mogelijk te woord zou worden gestaan. Tegen 23:30 niets, toen maar het noodnummer gebeld. Dit bleek slechts een telefooncentrale te zijn waar de medewerker niets anders kon mededelen dan het bekende nummer te bellen. Nogmaals het nummer gebeld, maar zelfde verhaal. Toen maar een gewone taxi genomen. kosten € 31, - Op verschillende manieren contact met bedrijf opgenomen maar nooit antwoord gekregen....
PRIJS VERANDERT SPONTAAN TIJDENS BETALING Bij het boeken was de prijs 95€ voor 8 dagen, na mijn betaling kreeg ik de melding dat de betaling van 147,5€ gelukt was!?!? Bedrag verandert pas tijdens het betalen, dus ik heb dit niet meer kunnen annuleren. Heb de transactie ook via mijn bank proberen te annuleren, maar dit was niet meer mogelijk. Onmiddellijk contact opgenomen met klantenservice van Parkcare. Ik kon het probleem bewijzen d.m.v. screenshots, dus ze gingen dit intern bekijken. Ondertussen zijn we al terug thuis en heb ik al 4x contact met hen opgenomen, maar nog steeds geen reactie, laat staan een oplossing! Er kunnen altijd fouten gebeuren, maar als er geen oplossing komt dan zijn dit volgens mij malafide praktijken! Ik heb hen gewaarschuwd dat als ik geen oplossing aangeboden krijg dat ik dan andere mensen wil waarschuwen via een review. De laatste reactie die ik kreeg was 8 dagen geleden, 'dat ze er intern onderzoek naar aan het doen zijn'. Sindsdien geen reactie meer. Echt schandalig! Vanaf nu boek ik altijd rechtstreeks bij 1stopparking.nl, want hier hebben wij wél positieve ervaringen mee.
Helaas 9 uur lang moeten wachten tot ik mijn auto kreeg. Om 00.30 kwamen we aan, de volgende ochtend om 09.00 had ik eindelijk weer mijn auto terug. Steeds als ik vroeg waar mijn auto was kreeg ik te horen dat hij er met een half uur zou zijn en werd er direct opgehangen. Rond 04.00 melden ze dat mijn auto pas ‘s ochtends om 08.00 uur kon worden opgehaald omdat hij op een ander parkeerterrein stond. Via de mail een klacht ingediend en tot op heden helaas geen reactie gehad… niet erg netjes…
Ik geef Parkcare het liefst geen sterren. Afgelopen augustus kwamen wij aan op vliegveld Dusseldorf. We hadden in juli al een parkeerplaats geboekt. We werden hier weggestuurd, want het zat vol en moesten dus ergens anders parkeren. De nieuwe parkeerplaats kostte 200 euro, maar we hadden geen keuze want moesten onze vlucht halen. Inmiddels is het bijna eind oktober, heb ik al meerdere malen contact met Parkcare gehad, maar tot op heden nog geen geld gezien. We hebben 120 euro betaald voor de gereserveerde parkeerplek via Parkcare en dus nog eens 200 euro moeten betalen voor de nieuwe parkeerplek. Nu dus 320 euro kwijt aan parkeren en nog steeds het geld niet terug. Telkens wordt er gezegd dat het doorgezet wordt naar collega's maar dat gebeurd dus niet. Ik zeg nooit boeken bij Parkcare.
Zeer slecht, als het kon zou ik 0 sterren geven. Via Parkcare een shuttle-parking in Dusseldorf geboekt, toen we daar aankwamen werd gezegd dat er geen reservering is en hebben we zelf een parkeerplaats moeten zoeken. Zo last minute is natuurlijk alles vol en hebben we de duurste parking moeten gebruiken; voor 10 dagen € 286 euro kwijt en niks teruggezien van ons geld of de kosten van de gemaakte reservering.
Ideaal voor naar de luchthaven Schiphol. Niet ver je neemt daar gewoon de bus ze rijden om de 10 min. Op het scherm kun je gewoon volgen waar je terug moet afstappen. Zet je voor de deur af. Heel goede prijs in verhouding ander parkings waar je bij de meeste de sleutel moet afgeven. En dit is niet bij deze parking. Je rijd gewoon in en buiten met nummer plaat herkenning. Gemakkelijker kun je niet hebben. Wij nemen alvast deze parking terug als we nog eens op vakantie gaan. Een echte aanrader
Afgelopen zomer via Parkcare een parkeerplaats gereserveerd incl. annuleringsverzekering. Na tijdig te hebben geannuleerd omdat de parkeerplaats niet vroeg genoeg open ging in combinatie met onze vlucht hebben we tot op heden ons geld nog steeds niet retour ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd en telefonisch wordt niet opgenomen. Zeer slechte service van Parkcare, ik raad niemand aan hier een parkeerplaats via hun te reserveren.
Wij hebben paar keer bij parkcare gereserveerd en altijd netjes en keurig geholpen. De laatste keer was niet zoals altijd, PARKinDUS is echt slecht ze helpen mensen niet goed. Mijn vlucht is geannuleerd en 2 weken van tevoren heb ik aangegeven bij PARKINDUS dat onze vlucht niet doorgaat en nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Jammer dit
Bij aankomst om te vliegen via Koln/Bonn moest ik eerst bijbetalen voor de toegang tot de luchthaven met de transferbus. en Daarnaast ook nog bijbetalen omdat ik met een SUV kwam te grote auto . Slecht dat dit vooraf niet geregeld was. Dus de zogenaamde goedkope tarieven vallen vies tegen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Parkcare met het openbaar vervoer


Groningen, Westerhaven (Perron B) 260 meter
19
7
9
Groningen, Westerhaven (Perron A) 290 meter
19
7
9
Groningen, Westerhaven (Perron C) 330 meter
139
35
39
8
Groningen, Verl. Visserstraat 340 meter
19
7
9
Groningen, Westerhaven (Perron D) 360 meter
139
35
39
8

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid