facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Park Wijde Aa

Park Wijde Aa
"Park Wijde Aa is een kleinschalig, goed onderhouden vakantiepark met mooie, vrijstaande vakantiehuizen te huur op steenworp afstand van gezellige steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag.Ook vind je op vakantiepark Park Wijde Aa een kleine camping.Het vakantiepark ligt middenin de polder, Het Groene Hart en direct aan het meer Wijde Aa dat toegang biedt aan het Braassemermeer.Park Wijde Aa beschikt over een eigen haven. Wij verhuren ook seizoensligplaatsen voor uw zeilboot of sloep.Keukenhof en ook het strand staan garant voor een heerlijk dagje uit. Zo ook een van de vele fiets- of wandeltochten.Kortom, of je nou op zoek bent naar rust en ruimte of graag een stad bezoekt bij vakantiepark Park Wijde Aa is het allemaal mogelijk."
Adres: Aderweg 8 , Roelofarendsveen 2371 AH, NL
Telefoonnummer: 071 331 4046
Stad: Roelofarendsveen
Route: Aderweg 8
Postcode: 2371 AH



op zoek naar gerelateerd: Park Wijde Aa te koop, Wijde Aa Zwolle, Wijde Aa zwemmen, Aderweg Roelofarendsveen, Park Wijde Aa plattegrond, Camping Roelofarendsveen, Aderweg 4b Roelofarendsveen, Aderweg 8 Roelofarendsveen
Recensies
Leuke vakantiechalets vlak bij het water waar je kan zwemmen of varen met bootje. Lekker rustig park. Vriendelijke mevrouw van de receptie die ons nog een vuilniszak kwam brengen bij de chalet.Kamers: 4/5
Helaas hebben wij hier een erg slechte ervaring met de eigenaar van het park Bart. De verwarming in ons huisje werkte al enige tijd niet. De 17 jaar oude … ketel gaf een storingsmelding kwam ik zelf achter. De kleine kacheltjes die er stonden kregen de woonkamer wel warm maar maakten erg veel herrie. Als je geen goed preventief onderhoud doet kan dit allemaal gebeuren. Waar het fout gaat - Bart gaf op de eerste dag aan dat de verwarming gewoon werkte en dat hij er net vandaan kwam. Bij aankomst in het huisje waren alle radiatoren en de verdeler bij de ketel koud. Het kan dus niet zijn dat de verwarming 15 min daarvoor had gewerkt. - hij gaf aan een 24uurs servicecontract te hebben maar er is nooit iemand geweest om het probleem op te lossen. - hij gaf ook aan dat een compensatie vanwege de overlast passend was. Vervolgens reageerde hij niet op mijn telefoontjes, belde niet terug terwijl dat toegezegd was. En reageerde ook niet op mijn e-mail. Het is een leuk park op een leuke locatie. Ik snap echt niet waarom je als eigenaar dan zo met klanten omgaat. Dit had heel makkelijk anders gekund… Erg jammer. Ik hoop dat dit een uitzondering was…
Al meerdere keren mogen verblijven, wat een top plek!!
Fijn dat we hier kunnen verblijven gelet op de situatie met ons nieuwbouwhuis dat giga vertraagd is. Ze denken mee met mogelijkheden. Mooi park, mooie huisjes en prachtige omgeving !
Vriendelijke ontvangst aan de receptie. De dijk oplopen en je staat aan de Wijde Aa. Dit park heeft een eigen haventje waar je boot kan aanmeren. De boothelling van het park is eigenlijk niet bruikbaar voor een beetje boottrailer. Daarvoor moet je naar een helling 15 km verderop. Vandaar kan je naar het haventje van het park varen.
Heerlijke mini-vakantie gehad, jammergenoeg maar een weekje. Vooral de stilte was oorverdovend heerlijk!! Winkels en leuke restaurantjes in de buurt. Een lekker terrasje op het complex zou welkom zijn, maar begrijpelijk dat het waarschijnlijk een bewuste keuze is geweest om dat niet te doen. We komen graag nog een keertje terug! Voor wie rust zoekt....DOEN!!
Zeer rustig park. Heel mooi, net, ruim en goed onderhouden huisje. Leuke ligging bij het meer. Vriendelijke ontvangst. Een aanrader. Wij komen terug!
Super park. Rustig en heel geschikt voor kinderen. Veel te doen voor kinderen, van skelters, tafeltennis, tennis, voetbal, VAN ALLES. De eigenaren Bart en Hester zijn ZEER gastvrij en hulpvaardig.
Heel gezellig park voor iedereen. Wij hadden onze sloep bij ons dus heerlijk vaarwater. Kids konden skelter pakken gratis dus blij, veel kinderen aanwezig en genoeg te doen in omgeving. Een aanrader dit park. Gr Dennis en Linda en kids.
In de Herfstvakantie op dit park verbleven. We waren teleurgesteld dat er nauwelijks andere kinderen waren. Toch hebben de kinderen zich prima vermaakt in de grote speelschuur. Vooral het timmeren en zagen was een grote hit! Op de veiligheid wordt goed gelet, dit mag alleen als er een volwassene bij is. De receptie is officieel alleen op bepaalde uren open, maar de kinderen hebben op de gekste tijden aangebeld om de sleutel naar de kast met timmerspullen en zelfs op zondag werden ze heel vriendelijk geholpen. Het huisje is groot, je merkt wel dat het wat gedateerd is, maar dat vonden wij niet erg. Prive parkeerplek voor de deur en een laadpaal voor elektrische auto's op het parkeerterrein. Boven de dijk een mooi meer, maar gezien het weer hebben we daar helaas geen gebruik van kunnen maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid