facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Park Vijversburg

Adres: Zwartewegsend, Tietjerk
Telefoonnummer: 0511 – 432427
Stad: Tietjerk
Route: Zwartewegsend



op zoek naar gerelateerd: plattegrond vijversburg, vijversburg openingstijden, bezoekerspaviljoen park vijversburg, bos van ypey activiteiten, theesalon vijversburg, vijversburg trouwen, paviljoen vijversburg, villa vijversburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Prachtige plek waar je je een hele dag kunt vermaken. Hangmatten, uitkijktoren, met een vlot in het water spelen, een grot, wat drinken en taart eten bij de theetuin...Entree €2,50 en een grote parkeerplaats
Hier kan je wandelen spelen en genieten. Ik kom hier graag. De bloemen zijn fantastisch,vooral achterin bij de pedde vlotten. Prachtige orchideeen
Mooi park om met de kinderen naar toe te gaan. Er is een dwaalerplek, grot, theehuis, schommel, waterlabyrint, boomhut, kluizenaarshuisje en nog veel meer. Alleen jammer dat je €2,50 entree moet betalen. Verder prima onderhouden park, waar geen honden mogen komen.
Prachtig om door park te lopen, met mooi zonnig weer, mooie bloemen en bomennin authentice atmosfeer in hartje noord friesland. Aanrader om er lekjerbenen uitvte zijn.
Prachtig park, met horeca. Mooie tuinen, in verschillende thema's. Natuur en kunst komen hier mooi samen. Heel afwisselend, goed onderhouden. Geschikt voor jong en oud. Bij de villa staat een volière met onder andere Friese kippenrassen. De giga insectenroute gaat over het hele park; wij vonden het erg leuk om via deze route het park te ontdekken.
Mooi park om in te wandelen. Bijna na iedere bocht een artistieke verrassing
Prachtig aangelegd en goed onderhouden park, alwaar je minstens 2uur heerlijk kunt wandelen. Tevens kunst kunt bekijken, je kinderen kunt laten spelen en ook nog wat kunt eten of drinken. Echt een aanrader.
Een prachtig park in Tytsjerk. Wij waren hier voor de Large Insect expositie, waar onze beide kinderen en wijzelf van hebben genoten ondanks dat de route-bordjes soms ophielden. Dit park is ookzonder expositie de moeite waard, vanwege de mooie en goed onderhouden tuinen met veel wilde planten. Er is een paviljoen om wat te eten/drinken, maar deze hebben we niet bezocht. Ook is er een grot, maar deze hebben we ook gemist op onze route. Kortom, wij hebben een reden omterug te komen.
Prachtig park voor iedereen, wij waren naar de insecta voorstelling met 4 kinderen, echt de moeite waard! Heel mooi opgezet. Het park is zoiezo mooi en erg groot. Ook terras aanwezig. En voldoende parkeergelegenheid. Zeker het geld waard.
Altijd een mooi en leuk park/bos. Mooi opgezet. Normaal 2,50 betalen nu 5,00 ivm speciale insecten die overal stonden. Maar graag betaald omdat het altijd verzorgd is daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid