facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Park Drentheland

Park Drentheland

Info

Aan de rand van het Nationaal Park Dents - Friese Wold in het plaatsje Zorgvlied vind u Park Drentheland waar u kunt genieten van uw welverdiende rust.

Label

Camping & Recreatiecentrum



"Heerlijk op vakantie met eigen paard? Aan de rand van het Drents-Friese Wold met aansluiting op 175 km ruiterroutes vind je Park Drentheland. Hier heb je natuurlijk alle tijd om samen met familie of vrienden te genieten van een heerlijke wandeling, fietstocht of buitenrit. In onze luxe stallen ontbreekt het je paard aan niets en ook honden zijn van harte welkom op het park.Verblijf zelf in 1 van onze comfortabele woningen, een trekkershut of een ruime kampeerplek met privé sanitair.Op het park vind je 2 buiten zwembaden, een 18-holes midgetgolf, diverse speelvelden, tennis, een dierenweide, campingwinkel en meer."
Adres: De Gavere 1, 8437PE Zorgvlied (Drenthe)
Telefoonnummer: 0521388136
ln.dnalehtnerdkrap@ofni
Stad: Zorgvlied
Route: De Gavere 1
Postcode: 8437PE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:00
Dinsdag: 13:00 - 16:00
Woensdag: 13:00 - 16:00
Donderdag: 13:00 - 16:00
Vrijdag: 13:00 - 16:00
Zaterdag: 13:00 - 16:00
Zondag: 13:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: park drentheland te koop, trekkershut park drentheland, plattegrond park drentheland, camping zorgvlied wateren, sun village park drentheland, camping groot bartje zorgvlied, park drentheland 8437 pe zorgvlied, vakantiepark zorgvlied drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Blauwe Bok De Blauwe Bok 593 meter Vakantiehuis (12 pers) + atelier/ workshop ruimte
Camping de Hertenweide Camping de Hertenweide 916 meter Kleine rustige camping
Camping Zonnekamp Camping Zonnekamp 1 km Heel mooi gebied om te fietsen en wandelen en na de tijd kun je weer lekker geni...
Recensies
3 nachten met de camper gestaan op het kampeerveld "het veen". Lekker rustig in het voor seizoen. Plaats mochten we zelf uitzoeken van uiterst vriendelijke jonge dame bij de receptie. Schoon sanitair. Goede wifi en een lekker zwembad. Geweldig mooie fiets omgeving. Een aanrader.
Mooie verzorgde camping. Schoon sanitair Wandel en fiets routes in omgeving Voor onze avonturen bekijk onze video over deze camping op ons YouTube kanaal: Kamperen met Alie en Nellie
Afgelopen weekend heb ik samen met gezin verbleven op Park Drentheland. De nieuwe woning op het park was van alle gemakken voorzien en ruim opgezet. Door de parkmanager Esmee zijn we zeer hartelijk ontvangen en zij heeft er alles aangedaan om ons een perfect verblijf te geven. In de regio is in met name Appelscha veel leuks te doen voor mijn jonge kinderen. Bovendien is een bezoek aan het Gevangenismuseum in Veenhuizen zeer aan te bevelen als je in het rustige Zorgvlied verblijft.
Mooie plek in Drente en nu met sneeuw extra mooi. Het huisje is prachtig. De mensen aan de balie zijn vriendelijk en heel behulpzaam. Een aanrader.
Op het park is weinig te doen. Er is geen restaurant, het winkeltje is HEEL klein. Ons huisje was wel heel mooi en schoon. Ze zijn bezig om het park te voorzien van meer zomer huisjes. De huisjes hebben wel een eigen parkeerplaats en een grote tuin.
Communicatie met het park verliep traag en moeizaam, gestuurde betalingsverzoeken klopte niet en de eindafrekening roept vragen op. Het park was tijdens ons bezoek een bouwput en de wifi was op één dag na niet beschikbaar. We hebben een compensatie ontvangen voor de gang van zaken door verbouwingswerkzaamheden tijdens ons bezoek maar ik kan desondanks het park zeker niet aanbevelen.
Ruime plaatsen met overal stroompunten. Ruim en net sanitair, alhoewel ik persoonlijk de douches niet fijn vond, maar wel lang genoeg en warm. ‘s Morgens word je gewekt met heerlijk vogelgekwetter. Receptie goed verzorgd en een klein assortiment in het winkeltje.
Super mooie camping, ruime plaatsen. Groene omgeving. Prachtig sanitair. Zeer goede wifi. Kortom aanrader om hier te kamperen.
Zeer ruim opgezet, parkachtige camping.Ondanks hoogseizoen erg rustig, lang niet alle plaatsen waren bezet. Hierdoor heerlijk rustig en ruim.Zeer vriendelijke medewerkers! Bij zwembad erg weinig schaduw. Zeker voor herhaling vatbaar.
Wij hebben het hier heerlijk gehad de afgelopen dagen. Het zijn nieuwe en ruime huizen. Veel natuur en rust. En een heerlijke omgeving! Wij komen graag nog eens terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid