facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Park de Heerlijkheid

Park de Heerlijkheid

Info

Park de Heerlijkheid is een unieke locatie voor partijen, congressen en evenementen. Bij Park de Heerlijkheid zult u heerlijk genieten van uw bruiloft, verjaardag, feestelijke receptie, vergadering, sportieve bedrijfsuitje of bijzondere diner.

Geschiedenis

Buiten kantoor tijden zijn wij ook bereikbaar op telefoon nummer:
06-26078638



"Bruiloft aan het water, op het strand, in de wei, onder de bomen of binnen in botanica sferen in elke style volledig verzorgd dat kan allemaal op ons officiële trouwlocatie Park de Heerlijkheid. Een receptie houden binnen of buiten, vergaderen, een intiem meer-gangen menu of een uitgebreid buffet? Ongestoord feesten bij de Heerlijkheid met eigen DJ of live muziek of juist rustig natafelen?Grote of kleine evenementen? Het kan allemaal georganiseerd worden door en bij Park de Heerlijkheid. Het team van Park de Heerlijkheid staat voor u klaar om uw wensen in vervulling te laten gaan en alle zorgen uit handen te nemen."
Adres: Herikweg 5, 3193 KC Hoogvliet (stadsdeel)
Stad: Hoogvliet
Route: Herikweg 5
Postcode: 3193 KC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 01:00
Dinsdag: 09:00 - 01:00
Woensdag: 09:00 - 01:00
Donderdag: 09:00 - 01:00
Vrijdag: 09:00 - 02:00
Zaterdag: 09:00 - 02:00
Zondag: 09:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Park de Heerlijkheid foto's, Feestzaal Hoogvliet, Heerlijkheid Hoogvliet ontbijt, De Heerlijkheid Hendrik-Ido-Ambacht, De Heerlijckheid Sleeuwijk menu, Gymzaal huren Hoogvliet, Feestzaal Rotterdam, Sena Deluxe zaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FotoFunFactory FotoFunFactory 737 meter Super vriendelijke man en hele goeie service!
Airsoft Agenda Airsoft Agenda 886 meter Alle skirms in Nederland en België op een rijtje, mis niets meer!
Partycentrum Flamingo Partycentrum Flamingo 2 km Wij hebben ons feest gereserveerd aldaar voor volgend jaar.
Party Centrum Flamingo  Rotterdam  Hoogvliet Party Centrum Flamingo Rotterdam Hoogvliet 2 km Wij hebben ons feest gereserveerd aldaar voor volgend jaar.
Nova Cultura Nova Cultura 2 km Prachtige dansschool. Leuke avond, ga zo door
Recensies
Mooie lokatie voor bijvoorbeeld bruiloft. Buiten mooi uitzicht een plek voor ceremonie. Binnen een kleine ruimte met bar en terras buiten. Grote zaal voor feest, mooi ingericht. Personeel soms niet zo vriendelijk en beetje bepalend of storend aanwezig. Voldoende parkeerplekken. Bewegwijzering niet aanwezig.
Park de heerlijkheid is een prachtige locatie!! Heel uniek. Ondanks het mindere weer toch een buiten ceremonie kunnen meemaken in een tent. Rest van de bruiloft vond binnen plaats waar we heerlijk hebben genoten van het buffet. Veel keus. En vriendelijk personeel! Park de Heerlijk zeker een aanrader!
Wat een prachtige feestzaal! Een sprookje wat werkelijkheid werd. Ik dank Park de Heerlijkheid voor het organiseren van onze mooie dag. Zowel de eigenaar die met alle mooie ideeën kwam om ons dag tot een sprookje om te toveren als zowel voor het team die ons en onze gasten een onvergetelijke dag hebben bezorgd. Ik kan Park de Heerlijkheid aan iedereen aanraden. Buiten locatie is prachtig met heel mogelijkheden. In dit geval met het koude weer werd ons idee met tent afgeraden 4 dagen voor de bruiloft. Ze hebben de kleine zaal toen helemaal omgetoverd naar een ceremonie zaal waar wij niet van hadden durven dromen. Zowel de fruittafel als de mocktailbar waren een eyecatcher! Onze gasten hebben het er nog over
Mijn vrouw en ik hebben een ontzettend mooie en onvergetelijke bruiloft gehad. Het contact voor onze bruiloft verliep prettig en er werd meegedacht in alle mogelijkheden om onze speciale dag onvergetelijk te maken. Met een prachtige zaal, de mogelijkheden tijdens de binnenkomst met rook en rookbellen, heerlijk eten en goede service. Vanuit ons en onze gasten alleen maar complimenten!!!
Top bruiloft gehad bij Park de Heerlijkheid. Alles was perfect geregeld voor onze speciale dag. Veel beter dan we hadden verwacht. Absolute aanrader voor bruiloften!!
Heb pas geleden een verloving gehad voor 70 personen. Alles was heel goed geregeld. De service en de medewerkers waren top! Was een onvergetelijke avond op een top locatie!
Leuke mooie locatie. Was er voor een babyshower / hight tea. Eten was lekker en bediening was goed en vriendelijk.
In het begin een goed gesprek gehad met de eigenaar, een mooi locatie, veel natuur. Het jammere was dat de eigenaar dingen benoemde die later toch niet door konden gaan of vragen opriepen waar geen directe antwoord op was. Communicatie werd ook door meerdere mensen gedaan die vervolgens twee weken voor ons grote dag stopte met werken. Hierdoor moesten we alles weer opnieuw doornemen, dit gaf de nodige stress wat uiteindelijk niet nodig was. Door de miscommunicatie omtrent verwachtingen en interpretaties hebben we een catering extern genomen. Samenwerking ging prima! Ondanks dit allemaal was het op onze grote dag een fantastische feest geworden. Personeel was vriendelijk en zorgde goed voor gasten. Alles kwam uiteindelijk goed. Decoratie was goed, dingen die je vroeg werden meteen gewijzigd. Het was net een sprookje. Maar aandachtspunt blijft beter communicatie en een contactpersoon. Het zou jammer zijn als mensen vanwege deze punten de locatie afkeuren. Het is namelijk prachtig
Een bijzondere locatie, met vriendelijk personeel.
Leuke locatie met goede parkeermogelijkheden. De ambiance is 3 sterren, doch de vriendelijkheid van het personeel brengt het naar 4 sterren. Let op met Waze kwamen we vast te zitten op Herikweg 5. Moesten naar rechts maar dat was een fietspad. Rij laatste stuk dus op de borden van De Heerlijkheid.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Park de Heerlijkheid met het openbaar vervoer


Hoogvliet, Alsemstraat 470 meter
61
Hoogvliet, Alsemstraat 480 meter
62

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid