facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Park Brabantse Weelde

Park Brabantse Weelde

Geschiedenis

Uniek chaletpark

Het park de Brabantse Weelde is architectonisch aangelegd. Het uitgangspunt van de architect, Hans Stoelinga uit Breda is ruimte en lijnen. Het lijnenspel komt vooral tot uiting door de aangelegde vijver die het park in het midden doorkruist. Het plaatsen van de chalets maken dit lijnenspel compleet. Het park ademt een serene rust uit, wat vooral tot uiting komt is een schitterende flora en fauna. Zeldzame vogels vliegen af en aan om hun nestjes te bouwen. Oude bomen omringen het park.

Bewoners van park de Brabantse Weelde hebben voorzieningen als golfbanen, een manege en tennisbanen binnen handbereik. Voor degenen die de rust van het park af en toe willen verruilen voor wat meer drukte, liggen aantrekkelijke plaatsen als Tilburg, Breda en Baarle- Nassau op steenworp afstand. De gemiddelde kavelgrootte bedraagt 450 m2 tot zelfs 600 m2. De chalets hebben een woonoppervlakte van 75 m2 exclusief een schuurtje van 9 m2. Er is wat betreft de kleurstelling van het chalet bewust gekozen voor uniformiteit. Dat geeft het park nog meer allure en onderscheidt zich van andere parken. Het park is rijk aan een flora en fauna. Bijzondere vogels vliegen af en aan om hun nestjes te bouwen. In de nabije toekomst zal het park worden uitgebreidt met een tennisbaan, petit restaurant en een open zwembad. Inmiddels is er aan Hans Stoelinga opdracht gegeven de plannen verder uit te werken.

Adres: Raakeindse kerkweg71, 5124RZ Molenschot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0654697271
Stad: Molenschot
Route: Raakeindse kerkweg71
Postcode: 5124RZ



op zoek naar gerelateerd: Brabantse Weelde te koop, Brabantse Weelde huren, Funda Brabantse Weelde, Brabantse Weelde te huur, Park Molenschot, Succesparken review, Chaletpark Ulvenhout, Succesparken eigenaar
Recensies
Mooi park waar ze flink aan het vernieuwen zijn daarnaast zijn wij erg netjes te woord gestaan door de heren van Invest bv deze zijn volop nieuwe woningen aan het plaatsen en zijn er iets moois van aan het maken ga zo door
Geschikt als uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Het park beschikt niet over faciliteiten als supermarkt en receptie. Uitsluitend privé gebruik van natuurhuisjes.
Prima park wat in op bouw is er wordt hard gewerkt om het af en mooi modern te maken
Park waar de voertaal Pools begint te worden en waar post niet bezorgd wordt of wordt achterover gedrukt, wederom aangifte gedaan wegens diefstal, nazorg bij koop zeer slecht, nauwelijks of geen onderhoud op het park waar men wel grof laat betalen, bezint eer gij begint !
Een heel mooi bungalowpark. Met een leuk watertje eromheen.
Het is wel rustig maar niet leuk voor kinderen
Goed verzorgd. Locatie is mooi, maar houd rekening met frequent overvliegende legerhelikopters waardoor de hele woning trilt op zijn voegen.
Vertaald door Google Erg fijn , Origineel Very nice ,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid