facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parisa Skin Care

Parisa Skin Care

Info

Gespecialiseerd in huidverbetering en doeltreffende behandelingen en producten voor acne, pigmentverstoringen, huidveroudering en overgevoelige huid.

Geschiedenis

Gespecialiseerd in huidverbetering en doeltreffende behandelingen en producten voor acne, pigmentverstoringen, huidveroudering en overgevoelige huid.



"Parisa Skin Clinic is expert op het gebied van verbeterende huid- en haarbehandelingen, corneotherapie, licht- en lasertherapie, paramedische huidrevisie en peelings. Parisa Skin Clinic staat voor persoonlijke aandacht en doelgericht resultaat. Dit kan worden behaald door middel van medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen en bijbehorende producten.Maak een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden die we aanbieden. Tijdens een consult bespreken we uw wensen en voorzien we u van een passend advies."Parisa Jahangard is een ervaren en gekwalificeerde huidtherapeut, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.""
Adres: Willemslaan 5, 4101JM Culemborg
Telefoonnummer: 0031 (0) 641904148
Stad: Culemborg
Route: Willemslaan 5
Postcode: 4101JM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eyelash by Dempsy Eyelash by Dempsy 738 meter WimperExtensions one by one & 3D volume Haarmode jolanda Zandstraat 1 4101 EC Culemb...
Beccie's Feet-Care Beccie's Feet-Care 947 meter Ik heb altijd ingegroeide teennagels, en gelukkig weet Rebecca deze precies zo te beh...
Volop Yoga Volop Yoga 1 km Body positive yogales voor plus-size yogi's. Werken aan meer rust, souplesse en accep...
Prima thai massage Prima thai massage 1 km Deze Thaise mevrouw heeft juiste kracht om je pijnlijke plaatsen los te krijgen. Zond...
Ouroboros Wellness Ouroboros Wellness 2 km Door mijn dochter getrakteerd ook zichzelf op een rug-been-hoofdmassage bij Ouroboros...
Vera's Beauty moments Vera's Beauty moments 2 km Vera is gastvrij en geeft je het "welkom gevoel", ik kom daarom graag bij h...
Yokidoki Yokidoki 2 km Yoga en Yoga Health Coaching. Coaching, Cursussen, workshops en trainingen.
Go 4 Food & Fit Go 4 Food & Fit 3 km Vertaald door Google Ik nam mijn gezin mee naar een nieuwjaarsdiner bij Go4Food. Mijn...
Recensies
Annemarie Fonteijn, 11 juli 2022, Heb al jaren last van pigmentvlekken in mij gezicht. Heb allerlei zalfjes en huidbehandelingen gehad om dit te verminderen. Echter zonder het gewenste resultaat. Via via kwam ik bij Parisa terecht. Op aanraden van Parisa heb ik inmiddels een Pixel Peel Microneedling + easy TCA behandeling bij haar achter de rug. Het resultaat is verbluffend en overstijgt mijn verwachtingen. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. Parisa is heel deskundig. Daarnaast is zij zeer klantvriendelijk. Zij neemt de tijd voor je , verteld duidelijk hoe de behandeling er uit ziet en is erg begripvol en meelevend. De nazorg is bovendien geweldig. Je kan haar altijd contacten als je nog vragen hebt.
Parisa is erg kundig en denkt geduldig met je mee. Ze is betrokken en persoonlijk. Ik vind het erg fijn om door haar behandelend te worden. Hier zit een zeer tevreden klant en ik raad haar iedereen aan! Ze weet veel en geeft goede tips over producten en treatments. Ze heeft ook de laatste technologie in huis zoals de skinpen en geavanceerde laser therapie ontharing.
Parisa is een jonge deskundige dame in haar vak. Zij is rustig, werkt zorgvuldig en adviseert naar de behoefte van je huid! Zij is betrouwbaar. Werkt accuraat en weet veel meer dan de meeste huid-therapeuten. Parisa en haar Skin Clinic is zeker aan te raden. Ik ben heel blij om haar te leren kennen. Mijn huid is verstevigd en ziet er heel gezond uit.
Parisa ziet de persoon achter de hulpvraag. Ze neemt de tijd je mee te nemen om huidwensen te bereiken. Ze geeft oprechte en eerlijk adviezen. Je bent in veilige handen met de innoverende apparatuur en behandelmethodes. Ze heeft veel kennis en kunde binnen de huidtherapie. Een aanrader!
Echt een goeie Clinic met goeie resultaten Het bezoek aan Parisa Skin Clinic in Zaandam voor laserontharing behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij de huidtherapeut en waardeer haar oprechte intentie om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik kom hier zeker vaker!
Parisa was spontaan, behulpzaam en luisterde goed naar mijn wensen. Ze nam ook haar tijd om de behandeling goed en uitgebreid uit te leggen tijdens de intake gesprek.
Heel erg blij met de IPL photo facial behandeling. Mooi resultaat in het verwijderen van pigment, huid ziet er glad en rustig uit. Ik gebruik de DMK betagen dagelijks, een hele fijne creme voor mijn 50+huid. Kortom zeer tevreden.
Ben zeer tevreden. Er werd naar mij geluisterd. Wat mij het gevoel gaf dat ze het beste met je voort had.Ze leg duidelijk de plan van aanpak uit.En ik heb er vertrouwen in.Ik ben weggegaan met het gevoel dat het goed gaat komen. Ik kijk naar uit om weer een mooi en stralend gezicht te krijgen. Ik zal iedereen Parisa Skin Clinic aanraden.
Dit was mijn eerste afspraak en ik ben echt heel erg onder de indruk. Mijn huid ziet er nu al frisser uit. Ontzettend vriendelijk en professioneel. Er wordt goed de tijd voor je genomen en alle behandel mogelijkheden worden uitgebreid besproken. De praktijk is ook mooi en rustgevend. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende afspraak.
Fijn consult gehad, genoeg informatie gekregen waar ik wat mee kon. Parisa heeft kennis van zaken en dat merk je. Mooie praktijk, ik kom zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid