facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Parco nazionale De Zoom-Kalmthoutse Heide

Geschiedenis

Il parco nazionale De Zoom-Kalmthoutse Heide è un parco nazionale situato tra Brabante Settentrionale, nei Paesi Bassi e Fiandre, in Belgio.

Adres: Putte, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Putte


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Zoom – Kalmthoutse Heide De Zoom – Kalmthoutse Heide 0 meter De Zoom – Kalmthoutse Heide, is a cross-border park on the Belgian-Dutch border. It i...
Recensies
Prachtig natuurdomein. We bezochten de heide met een gepassioneerde gids. Hier kan je tot rust komen tussen de verschillende landschappen. Echt een aanrader.
Heel mooi park om te wandelen. Zowel door het bos als op de heide.
Een mooi rustig gebied. De kikkers kwaken in het water in koor. Overal vogels op de mooie heide. En nog beter, er mogen geen honden in. En de stilte is zo fijn om een keer niks te horen behalve de wind. Ik ben twee uitkijktorens tegengekomen waar je over het gebied kan kijken. Dit is zeker een gebied de moeite waard om te bekijken. 1 minpuntje, je mag niet overal het gebied in waardoor je veel moet omlopen als je die fout maakt. Net als wij hadden gedaan.
Dit heideachtige park is wellicht het mooiste wat je in Brabant grenzen aan België kunt vinden Hallo ze uitgezet routes wisselend pardon afwisselend landschap in België loslopend grote grazers en koeien uitkijktorens heide en wat willen mensen dan nog meer warm aanbevolen
Je kunt hier heerlijk wandelen! Zeer grote uitkijktoren met super uitzichten. Met onze kids van 4 en 6 jaar oud hebben we de libelle route van 5 km gelopen dat ging super !
Prachtig natuurgebied. Zeker een bezoekje waard. Bij vriesweer schaatsplezier op de bevroren vennen!
Gaan schaatsen in de ochtend deze winter. Super gezellig en mooi!
Een grote park. Veel zand dus moet je goed schoenen aan of wandel schoenen. Ik ben al 2 keer naar deze park geweest en twee verschillende wandeling path gedaan. Beste ochtend of avond voor beste foto's met de lucht in de zomer. Groetjes Novi. Instagram:novita_lema
Heerlijke plek in de natuur! Ook aan te raden voor ruiters en mountainbikers. Er zijn speciale paden, wat fijn is voor iedere gebruiker.
Ik ben deze zomer verliefd geworden op het grenspark. Zó veelzijdig dat geen wandeling hetzelfde is. En wandelingen genoeg! Er zijn 25 verschillende routes te lopen. Ik heb ze op 2 na, allemaal gelopen en heb daardoor ontelbaar veel mooie plekjes ontdekt. Daarnaast zijn er rolstoelpaden en ruiterpaden. En natuurlijk MTB paadjes. Voor ieder wat wils! Ook speciaal voor kinderen en voor slechtzienden zijn er wandelpaden aangelegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid