facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ParaMedisch Centrum Zuid

ParaMedisch Centrum Zuid

Info

Fysiotherapie, Ergotherapie,
Logopedie, Osteopathie, Oefentherapie Cesar, FysioFitness, Shockwave, Echografie en KinderCentrum.

Geschiedenis

Het ParaMedisch Centrum Zuid biedt professionele, kwalitatief hoogwaardige zorg aan volwassenen en kinderen op het gebied van Fysiotherapie, Ergotherapie, Logopedie, Oefentherapie Cesar en Osteopathie.

De kracht van het ParaMedisch Centrum Zuid is dat de therapeuten vanuit één locatie samenwerken, zodat de hulpvraag vanuit verschillende invalshoeken bekeken kan worden als dat noodzakelijk is.

Alles is erop gericht de hulpvraag van de volwassene en/of het kind te beantwoorden; klachten te verminderen met als uiteindelijk doel makkelijker aan het dagelijks leven te kunnen deelnemen.

De therapeuten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en daardoor in staat de diverse therapievormen te combineren en te integreren. Allen zijn lid van de eigen beroepsvereniging en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.



"Praktijk voor fysiotherapie en osteopathie"
Adres:
Telefoonnummer: 046-4007707
Stad: Koningsbosch



op zoek naar gerelateerd: Paramedisch Centrum Hart van Zuid, Paramedisch Centrum Beek, ParaMedisch Centrum Heerlen, Ergotherapie Loes van Heel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid