facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paramedisch Centrum In Beweging

Paramedisch Centrum In Beweging
"Fysio OosterbeekSinds 1985 is Fysio Oosterbeek een vertrouwd adres in Oosterbeek en Arnhem, op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, handrevalidatie, geriatrie, oedeemtherapie, dry needling en andere behandelmethoden.Daarnaast zijn wij een stageadres voor studenten van de HAN Hogeschool Arnhem en Nijmegen en masterstudenten van de HU hoge school Utrecht.Met alle samenwerkende specialisaties binnen de praktijk zijn we in staat een optimale behandeling van uw klachten te geven, zowel met als zonder verwijzing van een arts.Naast behandeling kunt u ook gezond en verantwoord bewegen in onze FysioSport beweeggroepen, onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten of individueel."
Adres: Wilhelminastraat 19 , Oosterbeek 6862 HA, NL
Telefoonnummer: 026 333 3097
Stad: Oosterbeek
Route: Wilhelminastraat 19
Postcode: 6862 HA



op zoek naar gerelateerd: Fysio Oosterbeek Joubertweg, Wilhelminastraat, Oosterbeek, Fysiocare Oosterbeek, Psychosomatische fysiotherapie Oosterbeek, Fysiocare Oosterbeek Facebook, Bekkenfysiotherapie Oosterbeek, Sportmassage Oosterbeek, Defysiotherapeut com goed verzekerd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
INbeweging INbeweging 1 meter
Paramedisch Centrum In Beweging Paramedisch Centrum In Beweging 603 meter Al jaren prima mensen. Super gezellig.
Recensies
Al jaren prima mensen. Super gezellig.
Prima fysio. Parkeren is er lastig.
Deskundig ervaren en betrokken, vriendelijk
Slechte balie personeel, heb minstens 10 minuten gewacht terwijl mevrouw privé aan het bellen was. Als ik haar aankeek draaide zij zich steeds om. Ben naar een andere therapeut gegaan daar direct kunnen inschrijven.
Zeer tevreden over de fysiotherapie hier. Voor ik een MRI kreeg hadden ze hier al aangegeven waar het probleem zat en dat werd bevestigd door de MRI. Goede behandelingen, zodat het probleem redelijk snel verholpen werd.
Zeer goede fysio, vriendelijk personeel. De receptioniste is echt een top vrouw, het personeel verdiept zich echt in je problemen en als het nog niet lukt om je te behandelen dan proberen ze wat andere dingen, ze zeggen niet zo van, ja maar je kan niet geholpen worden want je hebt nog last, dus we wachten nog wel met de behandeling. Maar dat doen ze niet, ze zijn altijd in voor een behandeling die jou op het moment het beste past.
Zeer prettige, gemoedelijke praktijk waar je zeer goed geholpen wordt.
hele goeie begeleiding en alles in Jip en Janneke taal heel duidelijk ik vind het zelfs humor hoe die dat uitlegt
Jarenlang mijn vaste fysiotherapeut, altijd goede behandeld, mooie locatie en telefonisch goed te bereiken
Heel prettige persoonlijke begeleiding. Fysiotherapeut verdiept zich in jouw probleem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid