facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paralijnastro

Paralijnastro

Info

Paralijnastro, de betrouwbare spirituele hulp- en advieslijn!

Bel 0909 0400 577

Altijd een vertrouwelijk consult met top mediums, helderzienden en paragnosten online.



"Paranormaal Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, muziekconcerten en podiumdemonstraties!"
Adres: 4023AB Rijswijk, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0909 0400 577
Stad: Rijswijk
Postcode: 4023AB



op zoek naar gerelateerd: Astro lijn, Para Astro online
Recensies
Altijd fijn om op deze beurs te zijn. Er 'hangt' een positieve energie. De standhouders, de bezoekers, er is een energie-uitwisseling die bijzonder is. De ene keer wat meer dan de andere keer, maar in de basis is er een ontzettend fijne vibe. Wel jammer dat de workshops presentaties en lezingen vaak niet helemaal tot hun recht komen in de mobiele workshopruimtes soort van opblaas-iglo's zonder dak van de Broodfabriek omdat deze erg gehorig zijn.
Hele leuke en gezellig en grote beurs!! Laatste keer was ik vorig jaar voor het eerst gegaan. Ik vond de variatie en kraampjes groot. Heb daarnaast ook een hele fijne reading gedaan door een "sjamaan". Dit zou ik niet zo snel doen, omdat ik alles in het leven zelf wil ervaren, zonder toekomst voorspelling etc etc en invloeden van andere mensen, maar achteraf vond ik het erg leuk om het eens gedaan te hebben. De beurs had ook een hele fijne en ontspannende sfeer. Leuke kraampjes met spulletjes, kristallen, wierrook, readings, muziek, kruiden, sieraden etc etc. 5 juni ben ik er weer bij en kijk er erg naar uit!!!
Vandaag…zaterdag weereens naar de beurs geweest. We vonden het wat rommelig. Helaas waren de toiletten helemaal beneden. Ook een paar goede bekenden zoals Jolanda en Bartelmeus waren niet te vinden. V
GEWELDIG OM HEEN TE GAAN! je voelt meteen de energie als je binnenloopt, overal workshops en winkels met alles spiritueel! kwam heel blij thuis vandaag met mijn nieuwe edelstenen en geurolien! aanrader :
Goede informatieve site
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid