facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paradijs

"Chinees afhalen en sushi"
Adres: Kerkwijk 77, 5258KB Berlicum
Telefoonnummer: +31 73 503 30 67
Stad: Berlicum
Route: Kerkwijk 77
Postcode: 5258KB



op zoek naar gerelateerd: Restaurant de keizer Rosmalen, Wokken Den Bosch, Sushi Paradijs, Chinees, Snackbar Berlicum, Keyzer Palace menu, Lunchen in Berlicum, Shoarma Berlicum
Recensies
Lekkerste babi pangang ever..... en sinds kort sushi en pokybowl. Erg goed. Verse spullen, ter plekke gemaakt! En ruim voldoende ingrediënten. Niet een paar dingetjes erop maar stukken zalm en tonijn. Vriendelijk personeel!!
Beste sushi die ik ooit op heb! Met 2e kerstdag sushi gegeten. Lekkerste sushi in de omgeving. Ideaal dat je het kan combineren met Chinees, voor ieder wat. Alles was op tijd klaar en afhalen was volgens de richtlijnen. Enorm gezellige avond gehad mede dankzij het lekkere eten. Super klantvriendelijk personeel, extra sojabonen van de zaak gekregen.
Fantastisch, wat een pareltje. Boven verwachting, voor deze prijs. Absoluut een aanrader, wij komen zeker nog terug.
Heerlijk gegeten komen graag bij het paradijs wat zijn naam eer aan doet lekker eten voor een mooie prijs voldoende eten,we genieten morgen nog een dag
Erg lekker gegeten We hadden een grote bestelling, een dag vantevoren gebeld. Ondanks de grote drukte stond het al klaar. Voor herhaling vatbaar!
Heerlijk Ti pan gegeten!!! Ontzettend lekkerEten: 5/5
Ontzettend lekker eten, het was misschien iets lang wachten maar zeker waard. Vanwege dat het iets langer duurde kregen we een gratis drankje. Personeel is ook heel aardig. Ik had zelf de biefstuk en wat heb ik genoten. Prijzen zijn zeer redelijk. Je krijgt grote porties waar je zeker goed vol van zit. En mochten dit ook meenemen naar huis wat over was. Top!!!
Hele vriendelijke mensen die de tijd om alles te verzorgen voor de full experience. Zowel de Chinese keuken als de sushi is erg lekker! De sushi is goed gevuld en even anders dan je bij de gemiddelde restaurants zult tegenkomen. Tijdens de lockdown een slimme intercom gemaakt om zo veilig mogelijk mensen hun eten af te laten halen. Zeker een aanrader om langs te gaan.
Eten is matig: koe loe joek is aangebrand je proeft het gewoon..., prijs voor het speciale menu valt behoorlijk tegen als je kijkt wat je ervoor krijgt. We kregen het met 2 personen op, dat zegt toch genoeg.... Service was rommelig er werden een aantal fouten gemaakt voorafgaand aan mijn bestelling en de jongen die de bestelling inpakt was daardoor duidelijk nog geïrriteerd. Al met al geen aanrader.
Klantvriendelijk personeel. Helaas is de uitstraling van de afhaalruimte slecht en grauwig... Op gebied van eten afhalen vind ik de prioriteiten die worden gesteld verschrikkelijk. De klant die moeite doet om zijn bestelling ter plaatse te doen... die word als laatste geholpen, en zelfs tijdens het bestellen op pauze word gezet als een luie klant vanuit zijn stoel even belt om zijn order te plaatsen en zelfs na 15 minuten al kan ophalen. Zo moeilijk is het toch niet om even snel op een magnetronknop te drukken? Ja, je leest het goed, magnetron. Van te voren bereid, meestal sate, nassi etc. En lekker aangekoekt ontvangen in een bakje die ze natuurlijk makkelijk kunnen stapelen in de koeling. Sate in bakjes is 2e keer bereid, sate in potjes meestal weekend zijn vers. Als je een paar dagen vrij wilt zijn van werk, dan kun je hier makkelijk een voedselvergiftiging ophalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid