facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paraddy

Paraddy

Info

Studio Paraddy is leverancier van de meest bekende ballet en danskleding merken, die wereldwijd wordt geproduceerd. http://www.paraddy.com/

Geschiedenis

Dansers van uit hun beroepsprofessie, als ook de gepassioneerde amateur dansers vinden hun weg in studio Paraddy. Een sfeervolle inrichting en een ruime keuze in kwaliteit staan hier voorop.

Naast het ballet en dansgebeuren brengt studio Paraddy ook een uitgebreide collectie modieuze fitness, yoga, en casual mode.

Dansschoenen hebben een speciale plek gekregen op deze locatie, en of het nu gaat om ballet, jazz, street-dance, flamenco, salsa of tango dansen, bij studio Paraddy vind je een ruime sortering dansschoenen.

Studio Paraddy kiest voor zijn dansers, dus ook voor jou.

Adres: Witte de Withstraat 11A , Rotterdam 3012 BK, NL
Telefoonnummer: 010 411 5666
ln.yddarap@oiduts
Stad: Rotterdam
Route: Witte de Withstraat 11A
Postcode: 3012 BK


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 13:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: paraddy openingstijden, addy paraddy, paraddy webshop, dansschoenen rotterdam, paraddy spitzen, papillon rotterdam adres, papillon rotterdam, dansschoenen winkel rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
René P René P 276 meter
Fit For Life Fit For Life 307 meter
Perry Perry 429 meter Vandaag schoenen gekocht die 54 waren, maar dan zijn ze opeens 60 bij de kassa. Ik la...
Run 2 Day Run 2 Day 790 meter Top winkel. Fijne service en super vriendelijk personeel. Je krijgt er goed advies ...
Decathlon Decathlon 811 meter
Souldivers Souldivers 1 km Tijdens mijn vakantie op Curaçao heb ik een introductieduik gedaan bij Soul Divers. Y...
Woei Woei 1 km Online: Fijne website. Communicatie was zeer scherp en de verzending ging razendsnel....
Stride 6ft8 Stride 6ft8 2 km Wat een dure sportschool. En dat in onze vertrouwde wijk. Alles wat leuk en betaalbaa...
ADO Bike ADO Bike 2 km top service : bedankt hasan voor de lekkere koffie en dat je zo snel mn banden heb ve...
Bob van der Heijden Sport Bob van der Heijden Sport 2 km Zeer goed geholpen goede service echt een fijne zaak
Sporthuis De Kuip Sporthuis De Kuip 3 km Pas onze tenues daar besteld en nu afwachten
Daka Sport Daka Sport 3 km
Recensies
Deze eigenaar is goud waard! Al 20 jaar m’n vaste adres voor schoenen en kleding.
Hier wordt je super leuk geholpen door iemand met enorm veel passie voor dansen.
Meest vriendelijke verkoper!! Goed en vakkundig geholpen bij het uitzoeken van een latin dansschoen.
Ik koop altijd mijn dansschoenen en balletspullen bij Paraddy. Altijd vriendelijk en goed geholpen. Zaterdag 26 jan was er een blonde onvriendelijke verkoopster. Sorry, maar wat een heks zeg! Ik was balletpakken aan het kijken en hoorde mijn dochtertje enthousiast roepen met de balletschoenen in verpakking in haar hand " mama kijk! Deze heb ik ook! Deze heb ik nodig! Hoorde ik iemand heeel onvriendelijk zeggen " LAAT HET LiGGEN!!!!!" Ik was effe in een shock dat iemand zo kindonvriendelijk en klantonvriendelijk kan zijn. Dacht eerst dat ze tegen een hond had. Corrigeren mag, maar de manier waarop ze tegen mijn kind zei en de toon vind ik echt niet kunnen!!! Tis dat ik de balletschoenen hard nodig had voor de volgende dag anders had ik Wat van gezegd en weggelopen. Moest mij echt inhouden. En bij het afrekenen glimlachte ze ook zo nep. Alleen omdat het moet. Paraddy...met haar in de winkel jagen jullie klanten weg.
Al met al een wel een fijne winkel.. Maar er is 1 meisje erg kindonvriendelijk! Ik koop er voor een aardig bedrag een volledig pakje en er kon geen lachje of iets af en als mijn dochtertje maar ergens naar keek werd ze al op de vingers getikt... beetje jammer.
Als ik hier naartoe ga wil ik eerst een duidelijk beeld hebben van wat ik zoek in een dansschoen en welk prijskaartje daaraan mag hangen. Je hebt hier zoveel keuzemogelijkheden, dat het je al snel duizeld! Het personeel is vriendelijk. Jammer genoeg is het hier altijd druk en zijn lange wachttijden geen uitzondering.
Vandaag samen met mijn twee dochters geslaagd voor ballet- en jazzschoenen en kleding. Ontzettend fijn geholpen en geadviseerd. Ze namen ook echt de tijd voor ons!
Veel top producten voor dans.. De eigenaar heefd een eigen lijn ballet en dans kleding ontworpen.. Eindelijk een winkel waar ze verstand van zaken hebben waar kwaliteit en vakmanschap nog telt.
Vakkundig personeel en een hele gezellige sfeer. De plaats om benodigdheden voor ballet en andere dansstylen te kopen. Aanrader!
Het is een van de beste plekken om je spitsen te halen. Hij verkoopt niet zomaar spitsen. Hij kijkt echt of je er klaar voor bent of niet. Ik zou het echt aanraden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid