facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Papilloncoaching

Info

De eerste 18 maanden vormen de basis van ons bestaan.

Geschiedenis

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk de eerste 18 maanden zijn. Ik help graag zwangeren, een pasgeboren baby en ouders om deze 18 maanden zo optimaal mogelijk te laten zijn.



"Van trauma naar vrijheid.Papillon therapie en coaching is gespecialiseerd in trauma- en rouwverwerking.Monique helpt jou door de mist naar de zon met diverse technieken.Monique is hypnotherapeut, baby coach, NLP coach en heeft een pedagogische, medische en psychische basiskennis."
Adres: Spechtlaan 6, 5427VL Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0650615271
Stad: Boekel
Route: Spechtlaan 6
Postcode: 5427VL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Acces Bars boekel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Behartiger leefstijl- en vitaliteitscoach De Behartiger leefstijl- en vitaliteitscoach 1 km Fijne en prettige coaching mogen ervaren, aangeboden door mijn werkgever. Leuk om mez...
Recensies
Monique is een zeer bekwame hypotherapeut. Door haar veilige, omhullende begeleiding tijdens de hypnose sessie. Heb ik diep gaande trauma's op onbewuste lagen mogen transformeren. Door haar professionele begeleiding ben ik bevrijd van jaren lange problematiek. Zeker een aanrader!!!
Fijne hypnose-ervaring gehad! Goede ondersteuning gehad met het aangaan en oplossen van mijn pijnpunten. Een echte aanrader voor mensen die vastlopen en een duwtje in de rug nodig hebben om verder te kunnen.
Super ervaring, hele lieve, aardige en open vrouw die jou echt wil helpen. Het is echt een safe space.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid