facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Papegaaienhotel

Papegaaienhotel

Info

http://www.papegaaienhotel.nl

logeeradres voor Uw papegaai , Ara , Kaketoe

Geschiedenis

Papegaaienhotel :

Papegaaienhotel is geen winkel waar iedereen zomaar in en uit kan lopen om even gek te doen voor de kooi. In de hoop dat de papegaai reageert en dan weer weggaan zonder verdere aandacht te geven.

Papegaaienhotel is een logeeradres voor de papegaai waar deze, in alle rust en aandacht kan genieten van zijn/haar tijdelijk verblijf.

Uw papegaai wordt verzorgd door de verzorger of verzorgster aan de hand van Uw wensen.

Voeding:

De voeding die tijdens het verblijf gegeven wordt aan uw papegaai, ara of kaketoe is afkomstig van de Vogeljungle . De Vogeljungle compleet voeding is afgestemd op de gemiddelde dagelijkse behoefte van Uw vogel, rijk aan dierlijke eiwitten, mineralen en vitamines. Er worden geen vitamine- en mineralensupplementen of concentraten aan de voeding toegevoegd. Op natuurlijke wijze wordt alles aangevuld naar de behoefte van Uw vogel.

Verder verstrekken wij ook gedroogd fruit zoals kokos stukjes ,ananas-, papaya- , mango blokjes, etc..Noten zoals: palmnoten, walnoten, paranoten, cedernoten, pijnboompitten. En sinds kort ook wilde suikerriet. Kortom een zeer uitgebreid menu.

Indien U na het verblijf van Uw papegaai, ara of kaketoe ook compleet voeding en/of iets uit het grote assortiment gedroogd fruit of noten wilt geven dan kunt U het verkrijgen in ons Papegaaienhotel. Ook kunt U het bestellen via onze webwinkel.

Verblijven:

De papegaai heeft een verblijf tot zijn/haar beschikking van 1x1x2.30m binnen en/of 2x2x1.80m buiten hierin kan de papegaai zich vrij in bewegen.

Om er zeker van te zijn of het papegaaienhotel een goed logeeradres is voor Uw papegaai kunt U vrijblijvend een afspraak maken om even te komen kijken!

Adres:
Telefoonnummer: 0228544105
Stad: Wervershoof



op zoek naar gerelateerd: Papegaaien pension Limburg, Vogelpension Eindhoven, Stichting Nederlandse Opvang papegaaien, Papegaaienhotel België, Vogelhotel Utrecht, Papegaaienhotel Mero, Logeeradres papegaai, Papegaaienhotel Onderdijk
Recensies
Een super vogelhotel. Daar laat je je vogel met een gerust hart een weekje achter. Jeroen geeft ook adviezen omtrent omgang met de kaketoe. Mijn kaketoe vindt het er erg fijn en is erg gesteld op Jeroen.
Onze pyrrhura's hebben het er top gehad. Kwamen weer rustig naar huis.
Toen we onze lori Coco brachten, nam Jeroen ruim de tijd om ons rond te leiden in het paradijs van het papegaaienhotel. Door omstandigheden kon ik Coco niet ophalen , maar gelukkig wilde Jeroen hem brengen. Een blije Coco kwam binnen. Dankjewel Jeroen , dat je ook toen je kennis en opvoedhulp met ons wilde delen !
Onze pyrrhura's hebben er bijna 3 weken gelogeerd. Het contact met het Papagaaienhotel hebben we als prima ervaren. Voordat we de vogels er onderbrachten hebben we eerst een kennismakingsbezoek gedaan, waarbij uitgebreid uitleg werd gegeven over het Papagaaienhotel. Volgende keer mogen wat ons betreft de parkieten er weer logeren.
Beste logeeradres voor vrouw nr1.
Super vriendelijk, meer dan goede service haal- en brengservice is echt een uitkomt en zelfs onze pittige Edelpapegaai-dame wordt met liefde ontvangen. Dank jullie wel!
Keurig voor elkaar en goed voor de dieren
Jeroen leeft met liefde voor zijn papagaaien. Heeft heel veel kennes en ervaring. Gewoon top adres!
Lijkt me een heerlijke en.mooie opvang voor papegaaien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid