facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Papecity

Papecity

Info

Even naar Papecity zal een bekende uitspraak gaan worden. Elkaar ontmoeten in een gezellige omgeving, even genieten met goede service en samen lekker eten; daar zorgen wij graag voor.

Binnenkort Meer Info

Label

Over ons:

Papecity eigenaar Niek Blokland ondersteunt door twee oud horeca begrippen uit Papendrecht welteverstaan de heren Wim Vogelpoel en Gerrit vd Berg, hadden gezamenlijk het idee om in Papendrecht een zaak neer te zetten voor een ieder met een beetje uitstraling naar het verleden.

We gaan ver in de tijd terug dat, niet alleen de inwoners van Papendrecht maar ook vele mensen in de omliggende steden, de plaats Papendrecht met een modern tintje ook wel “Papecity” noemen. De naam die wij voor onze horecagelegenheid hebben gekozen is dan ook al lange tijd een begrip en voor velen een heel herkenbare naam die makkelijk te onthouden is.

Papecity Bar&Bites is een uitgaansgelegenheid die meer bied dan alleen muziek en een drankje. Een ambiance die welkom en gezelligheid uitstraalt. Zo hebben wij maandelijks een variatie aan entertainment, hetgeen u kunt volgen in onze agenda. Vanuit onze keuken serveren wij diverse hapjes en kleine gerechtjes en..... jawel onze keuken is dagelijks geopend tot sluitingstijd. Kortom een uitgaansgelegenheid voor 30+ waar uiteraard ook de gezellige jongeren meer dan welkom zijn.
“Kom het zelf eens proeven”

Adres: Veerpromenade 13, 3351 HM Papendrecht
Telefoonnummer: 078-6450278
ln.yticepap@ofni
Stad: Papendrecht
Route: Veerpromenade 13
Postcode: 3351 HM


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 01:00
Dinsdag: 12:00 - 01:00
Woensdag: 12:00 - 01:00
Donderdag: 12:00 - 01:00
Vrijdag: 12:00 - 02:00
Zaterdag: 12:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: grandcafe papecity, papecity bar and bites, papecity papendrecht, veerpromenade 3 papendrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haardhout van Joost Haardhout van Joost 2 km Haardhout van Joost biedt diverse houtsoorten aan stokers die een schone verbranding,...
LoJack Benelux LoJack Benelux 3 km Snel gebeld voor een afspraak en inbouw op locatie netjes verzorgd door specialist Er...
Adria Nederland Adria Nederland 3 km Ik heb getracht om enige informatie te verkrijgen bij Adria Benelux B.V. over garant...
Pikosch Pikosch 3 km PIKOSCH Het Opruimpoeder Snel,Contactvrij Veilig! Verwijderd contactloos vieze wa...
Recensies
We hebben heerlijk gegeten en de medewerkers waren erg vriendelijk. We komen zeker terug
Uitstekende kaart. Vriendelijke bediening. Goed eten. Leuke tent
Gezellige plek om te bezoeken. Zeker de moeite waard.
Fantastisch gegeten onder de Kornuit parasol. Heerlijke tomatensoep en carpaccio. De diamanthaas was subliem en schnitzel overheerlijk. Alles zelfgemaakt door de eigenaar. En dat nog voordat de officiële diner kaart inging. Vriendelijk personeel. De bank zat lekker. Kortom, voor herhaling vatbaar!
Goed eten, leuk personeel. We komen zeker terug!
Onlangs hier op aanraden van een collega wezen dineren. Kan niet anders zeggen dan dat dit werkelijk een voorbeeld restaurant is als het gaat om het totaalplaatje. Zeer vriendelijk, gezellig terras, heerlijk eten, prachtig gepresenteerd en zeer betaalbaar. Echt een aanrader
Wat een prachtige zaak, doet een klein beetje aan de entourage van ‘Cheers’ denken. Naast veel gezelligheid heeft PapeCity een keuken die verrast. Je kunt er zalig en informeel eten. De gastvrije eigenaar met zijn collega’s staan garant dat je je er thuis voelt. Ook een aanrader voor het organiseren van een borrel voor groepen.
Één ster voor de aangebrande friet en -1 ster voor de slechte service. Eigenaar was op de hoogte van de aangebrande friet en laat dit alsnog serveren. Schande!
Wat een geweldige ontvangst door een beeldschone gastvrouw die gelijk met mij en mijn partner in crime spontaan op de foto ging en daarna precies op tijd de glazen weer wist te vullen en een smaakvol bittergarnituur bracht. Een aanrader voor de 50 plussers in Papendrecht waar je terug gaat naar je jeugd en zeer billijk is wat prijs kwaliteit verhouding.
Heerlijke diamant haas gegeten hoewel ik bij het afrekenen wel een wat bittere nasmaak kreeg. Bij het bestellen kon ik kiezen uit uitjes of champignons erbij en of ik pepersaus of champignonsaus wilde. Ik kreeg de indruk dat ik moest kiezen. Helaas werden de champignons en de pepersaus extra in rekening gebracht. Ook jammer was de kroeg kliek die daar het grootste woord had. Volgende keer toch maar weer naar de buren van Papecity.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Papecity met het openbaar vervoer


Papendrecht, Veerdam 210 meter
14
Papendrecht, Winkelcentrum De Meent 220 meter
14
4
702
Papendrecht, Constantijn Huygenslaan 240 meter
4
702
Papendrecht, Veerdam 250 meter
4
Papendrecht, Constantijn Huygenslaan 250 meter
14
702

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid