facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Papaz

Papaz

Info

Restaurant Papaz, gelegen in Wyck Maastricht, het restaurant waar gastvrijheid, rust en gezelligheid worden gecombineerd met smakelijk Mediterrane gerechten, gelardeerd met verrassende creaties uit de veelzijdige Perzische keuken.

Geschiedenis

Papaz, gelegen in Wyck Maastricht, is het restaurant waar gastvrijheid, rust en gezelligheid worden gecombineerd met smakelijke Mediterrane gerechten, gelardeerd met verrassende creaties uit de veelzijdige Perzische keuken.
Paul van der Heijden, Chef, en zijn Iraanse partner Parinaz Shekarabi, gastvrouw, verwelkomen u samen met het enthousiaste team graag in hun stijlvol ingerichte restaurant aan de Spoorweglaan 2. Door het unieke concept, - waarbij zowel inrichting als menukaart zich onderscheiden door accenten uit het Midden-Oosten- , kan Papaz tot een geheel nieuwe loot aan de Maastrichtse gastronomische stam worden gerekend. Papaz is geopend van woensdag tot en met maandag van 10.00-22.00 uur.
Ervaar een vleugje Perzië in hartje Maastricht en geniet van culinaire belevingen in een warme en vriendelijke ambiance!

Adres: spoorweglaan 2, 6221BS Maastricht
Telefoonnummer: +31 43 2012093
Stad: Maastricht
Route: spoorweglaan 2
Postcode: 6221BS


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taverna La Vaca Taverna La Vaca 880 meter Vriendelijke en gastvrije bediening en een fantastische menukaart. Echte aanrader !!...
Eetcafé Il y a Eetcafé Il y a 882 meter Wat een heerlijke sfeervolle plek om te gaan eten midden in Maastricht! Naast de vrie...
Le Souk Maastricht Le Souk Maastricht 961 meter Een heerlijk en vers broodje. Ruime portie
Rilette Rilette 1 km TOPPIE!!.. WAS HEEL ERG LEUK.. OM DAAR EFFE TERUG TE GAAN, NA Z'N 10 JAAR!!
Luster Luster 1 km Mijn favoriete plaats op het vrijthof. Leuk concept, geweldig eten, heerlijke cocktai...
Restaurant Mandalin Restaurant Mandalin 1 km Heel erg lekker gegeten, en een voortreffelijke bediening. Turkse keuken met een heer...
Recensies
Leuk nieuw restaurant tegenover het station. De gerechten zijn verrassend lekker en mooi opgemaakt. De bediening is relax en joviaal, wat een prettige sfeertje zich meebrengt. Zeker een plek om weer terug te komen!
Heerlijk eten. Vriendelijke en fijne bediening. Je krijgt echt tijd om lekker van je eten te genieten. Heb genoten vanavond!
Heerlijk 4 gangen Meza gegeten. Dit was meer dan genoeg voor 2 personen. Zeer vriendelijke bediening. We hebben echt heerlijk gegeten: huisgemaakte hummus, feta met pistache spread, vis en kip, gamba's, verschillende soorten brood, baklava, ... teveel om op te noemen. We komen zeker eens terug! Bedankt.
Zeer goed eten, rustige omgeving en erg vriendelijk.
Het eten was heerlijk, de serveerster erg vriendelijk en de styling en sfeer heel tof. Een soort hippe Oosterse sfeer. Wij kozen het Meza-menu: een aanrader. Lekkere, originele dips met brood en salade erbij geserveerd. Toen het brood op was vroeg de serveerster of we nog meer wilden en dat zagen we later niet op de rekening terug. Goede service! Ga hier zeker naartoe als je in Maastricht bent :
Één grote deceptie! Gereserveerd voor 9 personen om 18.00uur. Iedereen nam hetzelfde menu van €35. De koude meza kwamen na bijna anderhalf uur wachten... na weer een eeuwigheid arriveerden de warme meza: ‘n stuk of 15 gefrituurde snacks. Het HOOFDGERECHT: 2 gevulde forellen, twee schaaltjes met een handje parelcouscous versierd met 3 minieme stukjes vis en twee schaaltjes gevulde aubergine?. Voor NEGEN personen!!!!! Het toetje, tegen tienen geserveerd, was lekker, maar niets bijzonders. Na het betalen vd rekening stonden we uiteindelijk tegen half elf buiten. Misschien een suggestie: als je geen personeel hebt en de hele zaak zit vol om dan niet ook nog op het vrij grote terras eten te willen/gaan serveren. Voor het ‘goedmakertje’ dat aangeboden werd: een glaasje limoncello, was geen tijd meer. Het openbaar vervoer wacht niet. Op de pertinente onwaarheden van Uw kant, wil en ga ik niet reageren. Zelfreflectie is U volkomen vreemd. Tekortkomingen toegeven zou U sieren.
Heel lekker. Foodsharing.. Uitstekende prijs/kwaliteit.
We hadden het menu genomen dat bestond uit 4 gangen en het was allemaal even lekker. Verschillende koude en warme voorgerechten , verschillende hoofdgerechten die we met z'n tweetjes deelden. Vriendelijk ontvangst en attente bediening. Aanrader!!
Vlakbij station Maastricht ligt dit sfeervolle restaurant. Zalig gegeten, zeer goede kok. Oosterse touch. Bediening super vriendelijk en vlot. Ook de huiswijnen mogen er zeker zijn. Prijzen eten heel redelijk.
Uniek pareltje in Maastricht! Fantastisch eten en enorm vriendelijke bediening. Heel veel bijzondere smaken uit het Midden-Oosten, Mediteraans gebied en met een kleine Nederlandse invloed. Veel oog voor detail in niet alleen het eten maar ook de aankleding, interieur en servies/bestek. Ook leuke initiatieven zoals de ecotap gefilterd water, met en zonder bubbels, uit een tap en biologische koffie. Geen pepermuntjes bij de rekening, maar echt lekkere truffel chocolade, om nog maar een voorbeeld te noemen van leuke extraatjes die zorgen voor een leuke diner ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid