facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Papa's bar

Info

Papa’s bar is de plek om met vrienden samen te komen. Hier worden verhalen verteld en ontstaan nieuwe verhalen.



"Papa’s Bar is de plek om te ontspannen na een lange dag. Het is een eerbetoon aan de harde werker. Hard werken is immers hard ontspannen. Bij binnenkomst waan je je in een wereld van klasse en stijl, zoals die in de jaren 20 en 30. Stijlvol, klassiek en rokerig.Papa’s Bar is dé plek om met vrienden samen te komen. Er is ruime keuze aan drankjes, zoals een verfrissende cocktail of een goed glas whiskey. Wil je er wat bij eten? Geniet van kwalitatieve barbites en simpele shared dining gerechten, bereid door mijn zonen.In een ongedwongen sfeer geniet je van goed gezelschap en een verrassende ambiance. Hier worden verhalen verteld en ontstaan nieuwe verhalen.Zie je snel,Papa"
Adres: Lieve Vrouwestraat 4-10, 3811 BR Amersfoort
Telefoonnummer: +31334659412
Stad: Amersfoort
Route: Lieve Vrouwestraat 4-10
Postcode: 3811 BR


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 02:00
Dinsdag: 09:00 - 02:00
Woensdag: 09:00 - 02:00
Donderdag: 09:00 - 02:00
Vrijdag: 12:00 - 02:00
Zaterdag: 12:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 02:00


op zoek naar gerelateerd: Dikke Dirck Amersfoort, Eetcafe Amersfoort, Eten grote groep Amersfoort, Stadscafé Amersfoort, Sloop Amersfoort, Valentijnsmenu 2021 Amersfoort, Visrestaurant Amersfoort, Oud en nieuw menu Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Match Nederland - Horeca Uitzendbureau Match Nederland - Horeca Uitzendbureau 3 km Bij deze club hebben ze goed door dat een 'niche doelgroep' als horeca & en horec...
Horecajobagent Horecajobagent 3 km Horecajobagent.nl is een van de snelst groeiende online vacaturebanken in de horecabr...
Horeko Horeko 4 km Fijne app nu de nieuwe app er is v2 nog fijne we gebruiken hem hier bij Febo drive z...
Erik Bruins Erik Bruins 5 km De beste werkschoenen voor hospitality in de keuken
Recensies
Super gastvrije bediening, en vanuit papa's bar behelst naar de tafel bij de vier broers om daar te genieten van een culinaire top avond. Goede prijs kwaliteit verhouding, aanrader tijdens een bezoek aan Amersfoort.
Personen denk dat ze alles kunnen maken! Leiding gevende rotzooit aan melding van gasten over het eten wat echt niet goed was worden genegeerd om door te geven aan staf vaste gasten lopen weg en een financiële compensatie voor eten en drinken die niet goed was is echt te sneu!
Ik weet niet wat 't is met de tenten van deze eigenaar, maar de service is absoluut waardeloos. Of je nou gaat eten bij 't Kannetje of een drankje wilt doen bij Papa's bar. Je wacht eeuwig op je bestelling. Vanavond 2 cocktails besteld bij Papa's bar, 15 min later nog steeds niet en zie ik de barman met z'n collega's ouwehoeren. Absolute bagger. Nooit heengaan
Het eten was prima, maar ons 2,5 uur op het eten laten wachten was buitensporig. Wel stond er elke 5 minuten iemand de drankjes op te nemen.
Leuke locatie, gezellig sfeer en top personeel.
N'Ice Chouffe op de tap, wat wil je nog meer?
Wilde iets eten en drinken. Bestellen ging vrij vlot, duurde 20 min voordat drankjes kwamen. Tafel naast ons waarschuwde al dat het lang zou duren, zij zijn na meer dan 40 min. wachten op hun bestelling en de kaart dan ook maar gegaan. Ook wij hebben ervoor gekozen om ergens anders te gaan lunchen. Veel te weinig en ongeïnteresseerde bediening. Absoluut geen aanrader.
Binnen komen lopen met 3 man, laten weten dat er nog 3 aan zouden sluiten. Na 10 minuten een ober kunnen vragen om de kaart, welke we gekregen hebben. Vervolgens is de ober niet meer langs geweest. Na een half uur zijn ook 2 van de 3 gereserveerde plekken vergeven zonder enige communicatie. Zonder iets gedronken te hebben maar besloten te vertrekken.
Wij zaten op het terras bij papa's bar. Hebben daar ongeveer een half uur gewacht, maar in die tijd is er niemand gekomen om onze bestelling op te nemen. Wel zijn wij duidelijk gezien door de serveerster. Erg jammer, wij zijn daarom na dat half uur van het terras weg gelopen.
Tweemaal vrij snel achter elkaar hier geweest en tweemaal een heel goede ervaring gehad. Correcte ontvangst inclusief "corona-praatje-en-invulformulier" en keurig een plekje mogen en kunnen uitzoeken onder begeleiding van de gastheer en de tweede keer de gastvrouw. Zeer snelle en prettige bediening in een fijne atmosfeer. Is zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Papa's bar met het openbaar vervoer


Amersfoort, De Kei 280 meter
102
17
203
5
6
8
80
Amersfoort, De Kei 300 meter
102
17
5
6
8
80
Amersfoort, Hendrik van Viandenstraat 310 meter
102
17
203
5
6
8
80
Amersfoort, Centrum 310 meter
102
17
217
280
5
6
8
80
82
9
Amersfoort, Centrum 320 meter
102
17
217
280
5
6
8
80
82
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid