facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Panos

Panos

Info

Assortiment broodjes



"Panos is sinds 1982 dé referentie voor belegde broodjes, zoete bakkerijproducten en warme snacks. Panos is een franchisemerk van Deli nv, onderdeel van La Lorraine Bakery Group. De Panos verkooppunten vertegenwoordigen waarden als vakmanschap, een goede prijs-kwaliteitverhouding, versheid, efficiëntie en plezier. Je vindt Panos in steden en gemeenten City, Press, onderweg Rail, Metro, Petrol, Highway, Airport en in Plopsa en Bobbejaanland."
Adres: Nieuwe Emmasingel 42 , Eindhoven 5611 AM, NL
Telefoonnummer: 040 236 4983
Stad: Eindhoven
Route: Nieuwe Emmasingel 42
Postcode: 5611 AM


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: panos nederland, panos broodjes, panos assortiment, panos antwerpen, panos menu, panos maastricht, panos eindhoven, panos breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Subway Subway 96 meter
Two-B By Browns Two-B By Browns 162 meter Ik kwam vanmiddag rond de middagspits aan. De eerste mededeling was meteen dat de wac...
Street Food Street Food 320 meter Lunch, homemade
De Bengel De Bengel 388 meter In restaurant De Bengel in Eindhoven kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie/ca...
Sandwich Willy Sandwich Willy 830 meter Hartstikke lekkere broodjes besteld en thuis gegeten. Ruim belegd en goeie kwaliteit,...
Sandwhich Willy Sandwhich Willy 834 meter Lekker broodje zalm, aanrader
Recensies
Slechte broodjeszaak. Helft van het personeel zal met elkaar te praten en hadden geen aandacht voor de klanten. Personeel loopt langs zonder gegroet of een 'eetsmakelijk'. Lijkt net of ze hier gevangen zijn. De broodjes maker zat tevens heletijd te kuchen over alles. En dan zitten 3 personeelsleden aan tafel en roept de broodjes dame ons om het op te halen. Is toch te kleinste moeite om even op te staan en te serveren aangezien je niks aan het doen bent? Naja, niet herhalings vatbaar.
Tijdens ons bezoek naar Eindhoven hier een broodje gaan eten, het was eerlijk gezegd niet echt een aanrader. Het broodjes was heet zo heet dat we een paar minuten moesten wachten tot het kouder werd ene kant beter heet dan koud maargoed dit was heel erg heet. Verder zat er niet veel smaak aan het broodje, het was dat we beide best wel honger hadden anders hadden we ons opgepakt en waren we ergens anders naartoe gegaan.
Heerlijke broodjes en vriendelijke service. Maar... Loyaltysysteem is in het afgelopen jaar twee keer van opzet veranderd en dat is natuurlijk te zot voor woorden. Zijn recent van de fysieke klantenkaart afgestapt, heeft mij veel te veel moeite gekost om de punten te verzilveren. Verkopers wisten niet hoe, hoofdkantoor nam tot drie keer toe de telefoon niet op.
Speciaal met mijn dochter op haar studiedag naar Eindhoven gegaan om hier te lunchen....gesloten! Dit heb ik vooraf nergens kunnen vinden, wat vreselijk jammer, altijd zulke lekkere broodjes! Komen jullie nog terug?
Lekker brood! Wij hadden een meergranen croissant en het smaakte heerlijk. In eerste instantie wilde we ook vers sap, maar dat zag er helaas niet zo vers meer uit. Dat was jammer, maar er zijn gelukkig ook veel smaken thee.
Na het bestellen ging het bij het in de oven doen van de broodjes al mis. Van het bestelde Italiaanse bol met omelet en spek viel de bovenste helft op de grond... Dit werd vervolgens vrolijk opgepakt en terug op het broodje gelegt om de oven in te gaan. Eenmaal alles uit de oven waren 2 van de 3 broodjes nog koud en het derde broodje te taai om van te genieten. Eens maar nooit meer!
Niet alles is dagvers daar, sauzen die gebruikt worden staan vaak al enkele dagen met een vies laagje erop. Eigenaar vind zichzelf heel wat terwijl hij koffie aan het drinken is, snauwt hij zijn personeel af dat enkel kraanwater mag drinken. Gierige pin!
Ik ben er nou al vaker geweest en de broodjes gezond zijn echt lekker. Verse ingrediënten en goed belegd. Service altijd vriendelijk en op een super locatie.
Super vriendelijk en vast heerlijke koffie, maar die konden we niet proeven vanwege onderhoud. Die ene ster houden jullie tegoed voor de volgende keer. :
De broodjes zijn verrassend lekker. De koffie is ook erg goed. Het personeel is doorgaans erg vriendelijk en behulpzaam. De tafeltjes staan dicht op elkaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid