facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Panoramaterras Kasteel Montfort

Panoramaterras Kasteel Montfort

Geschiedenis

Heerlijk genieten van de 'Heerlickheit Montfort' op een bijzondere locatie: het ruim 750 jaar oude Kasteel Montfort. Met fraai uitzicht op onder meer de kasteeltuin, waterpartijen en de torenruïnes van de Grauwe en Witte Toren. Uitstekend te combineren met een bezoek aan het kasteel, een wandeling of fietstocht.

Adres: Huysdijk 4, 6065 AX Montfort
Telefoonnummer: +31651891761
Stad: Montfort
Route: Huysdijk 4
Postcode: 6065 AX


Recensies
Was helaas nog niet open voor publiek. Mooie omgeving voor wandelaars
Prachtig gemaakt mooi om te zien respect voor de vrijwilligers komen beslist nog eens terug
Leuk stukje kasteel welke deels is gerestaureerd met grote kasteeltuin die in renaissance stijl mbv Limburgs Landschap deels is aangelegd met grote waterpartij. Koffie met gebak. Geen museumkaart. Tuin is vrij te bezoeken en ligt aan de openbare weg.
Was helaas gesloten...mooie omgeving.
Ik had wel een vuurspuwende draak verwacht, alsnog vier sterren
Gerestaureerde ruïne, Je kunt erin en zowel binnen als op de binnenruimte rondlopen met uitzicht. De geschiedenis van kasteel en haar bewoners wordt uitgelegd.
Het was niet geopend voor de rest ziet het er grappig uit
Een mooi kasteel
Helaas gesloten op maandag. Prachtige omgeving, mooie kasteeltuin, onderdeel van diverse wandelnetwerken, kastelen, VVV punt, goed te bereiken, mooie geschiedenis.
ruïne niet ver van Roermond die op bepaalde tijden te bezichtigen is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid