facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Panorama Drimmelen

Adres: biesboschweg 1, 4924 Bb Drimmelen
Telefoonnummer: 0162-682608
Stad: Drimmelen
Route: biesboschweg 1
Postcode: 4924 Bb



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Drimmelen, 'T Voske Drimmelen, Visrestaurant Drimmelen, Eten afhalen Drimmelen, Reviews Panorama Drimmelen, Panorama Drimmelen Facebook, Take away Drimmelen, Witte Huis Drimmelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ons Dorpshuys Ons Dorpshuys 577 meter Super leuk plekje om ff te ontspannen bij een bakkie koffie of een biertje in de ker...
Recensies
Aanrader maar wel op tijd komen anders geen plek meer op een mooie dag. Parkeerplek blijft een probleem helemaal als je wat later bent...vanuit Breda net te ver fietsen
Geweldige service voor iemand die met een trike arriveert maar die niet mobiel is. De koffie en dergelijke wordt gewoon bij mij gebracht, inclusief bijzet tafeltje en 'n vriendelijke lach. Tóp lokatie!!!
Heerlijk zitten met uitzicht op het water. Veel pleziervaart. Tevens van een prima lunch genoten. Geitenkaassalade, daar kun je wel even op vooruit. Een behoorlijk portie dus.
Eten ziet er netjes verzorgd uit. Bediening erg verzorgend. Goede kwaliteit prijs verhouding. Komen zeker nog eens terug.
Heerlijk onbeperkt steengrillen bij zonsondergang aan de Maas/Amer. Vlees is niet bijzonder, maar gewoon prima. Je krijgt er frietjes, 6 sausjes en 6 soorten rauwkost bij. En dat alles voor een goede prijs. Kortom: zeker de moeite waard!
Geen steengril meer . Dan maar mosselen besteld. Te weinig voor 2 volwassen personen. Waren ook kleintjes. Jammer. Zo veel goede avonden er beleefd.
Onprofessionele bediening. Borreltijd en geen borrelhapjes tussen 17:00 en 19:30. Prijs Sauvignon € 5.50, Chardonnay € 4.00. Belachelijk!. Eèn keer en nooit meer!
Gezellige plek om te zitten, goed assortiment, niet persé heel goedkoop maar waar voor je geld.
Goede service en goed kwaliteit eten. Zeker een aanrader als je in de buurt bent. Bediening leek alleen af en toe onwennig.
Vandaag spontaan deze tent bezocht, zeker een aanrader! Chocolademelk was heerlijk; en de kibbeling was zó lekker! Om je vingers bij af te likken. Super dunne en knapperige korst, en de vis was perfect bereid. Keep it up!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid