facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekenschip Volharding

Pannenkoekenschip Volharding

Info

(h)eerlijke pannenkoeken bereid met alleen de beste lokale en/of biologische ingrediënten. Bijna alle pannenkoeken zijn ook veganistisch verkrijgbaar.



"Voor een heerlijke ambachtelijke pannenkoek bereid met smakelijke biologische ingrediënten en uit de streek.Gastvrij, authentiek en nostalgisch."
Adres: Noorderweg 1-A, 9621BM Slochteren (gemeente)
Telefoonnummer: 0620549828
moc.liamg@pihcsnekeoknennapgnidrahlov
Stad: Slochteren
Route: Noorderweg 1-A
Postcode: 9621BM


Recensies
Een liefdevolle locatie aan een klein haventje. Openhartige bediening. Pannenkoek gemaakt met speciaal meel. Biologisch en van een zeer aangename smaak. Het is elke week open vanaf vrijdag tm zondag vanaf 16u. Je kunt zowel buiten als het weer dit toelaat als ook binnen zitten.
We hebben genoten van de vriendelijke bediening, de gezellige en ongedwongen sfeer en de heerlijke pannenkoeken! Het was een geslaagd verjaardagsetentje. Zeker voor herhaling vatbaar!Eten: 5/5
Pannenkoekschip Volharding is een prachtig authentiek schip dat ligt op een bijzonder mooie lokatie in Slochteren met voldoende parkeerplek. Wij hebben hier gisteravond heerlijk genoten op het terras van pannenkoeken ‘Slochteren’ en ‘Volharding’. Beiden absolute unieke aanraders! Door de gastvrijheid van de gastvrouw, de kookkunsten van de kok en het vriendelijke en hulpvaardige personeel voel je je gelijk op je gemak in ongedwongen sfeer. De huisgemaakte griesmeelpudding met frambozensaus maakte het helemaal af. Zeker voor herhaling vatbaar!
Dit pannenkoekenschip is een echte aanwinst voor de omgeving! Je kan hier betaalbaar en heerlijk eten. Van binnen ziet het schip uit 1902! er fantastisch uit, het is heel mooi afgewerkt en ademt echt een bepaalde sfeer uit. Het personeel is er erg vriendelijk en ongedwongen. De pannenkoeken smaken erg lekker, en het nagerecht was ook prima. Geen gedoe maar gewoon lekker eten.
Fijne plek om met je kids te eten. Heerlijke pannenkoeken voor een eerlijke prijs. Lekker ouderwets; spelletjeshoek, kleurplaten, geslepen wauw! potloden. Top.
Zaterdag 29 februari 2020 mes en vork gelegd in het pannenkoekschip Volharding. Het was in eerste instantie niet goed zichtbaar of het schip wel of niet geopend zou zijn. Na een blik op het bord bij de gangway gaf de informatie dat het schip is geopend. Tip om een LED verlichtingsbord met open te plaatsen zou helpen in mijn optiek om het publiek te informeren al of niet geopend te zijn Bij binnenkomst een mooie rustieke ambiance die het schip doet uitstralen, want ze is al een meerdere decaden oud. Ontvangst door een charmante dame die ons de tafel zelf liet uitzoeken, werd op prijs gesteld. Na ontvangst van de kaart met ruime keus uit zoete en hartige pannenkoeken was er ook nog een bord met de week pannenkoeken. Nadat we onze drankjes hadden ontvangen werd onze bestelling opgenomen. De keuze viel op een van de week pannenkoeken en wel met ham/salami, ui en kaas, de andere met ananas ipv ui. De pannenkoeken, worden hoofdzakelijk bereid met lokale producten, das een mooie pluspunt. Na een normale wachttijd werden de pannenkoeken geserveerd, echter had de kok op beide ananas gedaan, werd de mogelijkheid wel geboden om een nieuwe pannenkoek te maken, nu zijn we niet de moeilijkste gasten, hebben de pannenkoeken ons goed doen smaken. Er was nog een klein gaatje over en de keuze viel op de huis gemaakte tiramisu. Deze viel er lekker in en smaakte naar meer. Al met al lekker gegeten en zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke scheepsgroet en tot ziens.
Benieuwd wat een smaakexplosie is? Pannekoek Volharding bestellen, heerlijk! Ook vandaag weer gegeten.... En terwijl er al zo veel keuze isEten: 5/5
Wat een heerlijk eerlijke pannenkoek heb ik gegeten. Een echte aanrader als je in de buurt bent.Eten: 5/5
Lekker gegeten, bediening vergat echter helaas wel onze drankjes. Na 2x vragen wel gekregen. Pannekoeken waren lekker!Eten: 4/5
Een heerlijke bal gehakt in de naastgelegen snack mobiel gegeten.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid