facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekenrestaurant De Hooischuur

Pannenkoekenrestaurant De Hooischuur

Info

Welkom bij de Facebook pagina van Pannenkoekenrestaurant de Hooischuur, hier vindt u leuke informatie, acties, foto's en video's van de Hooischuur

Adres: Koersendijk 7, 7443PP Nijverdal
Telefoonnummer: 0548-623333
Stad: Nijverdal
Route: Koersendijk 7
Postcode: 7443PP



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoeken Sallandse Heuvelrug, Pannenkoeken Nijverdal, Pannenkoekenrestaurant lemele, Pannenkoeken Ommen, Pannenkoeken en meer, Pannenkoekenrestaurant Made, Pannenkoeken omgeving Raalte, Pannenkoekenrestaurant het Laarbos
Recensies
Kwaliteit van de bediening en het eten burger, pannenkoeken en kip salade waren ruim onvoldoende. Nacho s ok maar een aparte imitatie van de guacamole. Jammer! Wel een fijne plek voor de kids om buiten te spelen
Toplocatie goed te bereiken met de bus. Gigantische mooi feest gehad super vlotte bediening.
Heel leuk restaurant en net een klasse meer is dan de standaard pannenkoekenboerderij. Netjes en verzorgd, goede service. Wel zelf even wat actief vragen om drinken en de kaart en dat je kan bestellen want dat kan anders wat langer duren. Maar na de bestelling is het eten en drinken er snel. Kids kunnen lekker buiten of binnen spelen. Niet heel groot maar prima als het niet te druk is. Eten was in kwaliteit prima naar de prijs. Zeker voor herhaling vatbaar.
Leuke sfeer en goed eten! Grote variatie aan pannenkoeken, en zelfs enkele andere gerechten, voor de niet pannenkoek liefhebbers.
Slechte kwaliteit eten. Bestelling klopte van 4 mensen niet we waren met 4 en 1 kindje Er waren 2 mensen ziek na het eten van de carpaccio en burger. Vreselijk! Ik ga hier nooit meer heen. Geen horeca tent.
17 09 2020 gereserveerd voor 10 10 2020, 18.00 uur. 10 10 2020 i.v.m. corona gecheckt of reservering door mocht gaan. Antwoord: liever 18.30 uur, komt beter uit voor de keuken. Drankjes werden toen redelijk snel geserveerd, echter we moesten meer dan drie kwartier wachten op de pannenkoeken, waarna het weer wachten was op de menukaart i.v.m. de nagerechten die weer een dik half uur later werden geserveerd terwijl er nagenoeg geen gasten meer aanwezig waren. Achteraf gezien was reservering een "wassen neus". Voorlopig maar niet meer naar de Hooischuur. Personeel was overigens wel vriendelijk.
Voorheen jarenlang 4 sterren gehad van ons maar begin december hebben ze ons als vaste klant erg teleurgesteld! Komen hier voorlopig ook niet weer. Restaurant uitgebreid maar de voorzieningen in keuken niet. Bijna anderhalf uur moeten wachten op een simpele pannekoek met stoofpeertjes die ook nog eens niet gaar en koud waren! Vroeger altijd goed restaurant maar na mijn mening is het laatste jaren steeds verder achteruit gegaan. Na het indienen van een klacht bij het afrekenen kregen we drankje van huis aangeboden. Gemiste kans!
Heerlijke plek om te genieten van een pannenkoek. Het bokbiertje maakt het compleet.
Goed prijs, goede service, goed eten!
Prima pannenkoekenrestaurant. Vriendelijk personeel. Vlotte bediening, lekkere pannenkoeken. Leuk dat er ook veel exotische pannenkoeken op de kaart staan. Zoals een oosterse pannenkoek met met pinda en buikspek. Toetjes waren minder. Klein en duur. Ik verwacht van verrassing van het huis voor €14,- meer dan een half 'paasei' met een bolletje ijs en beetje mousse voor twee personen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid