facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekenplaets

Pannenkoekenplaets

Info

Waar de pannenkoeken op ambachtelijke wijze live voor u worden gebakken. Pannenkoekenplaets is gelegen in een oude carré boerderij. Op het voetbalveld, de speeltuin en bij de dieren kunnen uw kinderen zich vermaken.

Adres: Oensel 10a, 6333EN Schimmert
Telefoonnummer: 06 83080970
Stad: Schimmert
Route: Oensel 10a
Postcode: 6333EN



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenhuis Landgraaf, Pannenkoekenhuis de Molen, Pannenkoeken Roggel, Pannenkoeken Roermond, Pannekoekenmolen Gulpen, Pannenkoeken Paradijs, Pannekoekenbakker glutenvrij, Pannenkoeken Brunssum
Recensies
Prima eten! Het was een hectische avond voor het personeel. We moesten daarom wat langer wachten. Dat was wel jammer, maar het kan niet altijd gesmeerd gaan. De pannenkoeken waren lekker en het personeel bleef vriendelijk ondanks alles.
Hele leuke plaats om een kinder verjaardag te vieren of om als tussenstop een pannekoek/lunch te nuttige en er zijn genoeg eigen parkeerplaatsen en het zit aan de Mergellandroute.
Wat een mooie en rustige plek om te eten en te ontspannen! Er is een grote tuin waar kinderen eindeloos kunnen spelen. Het eten is ook heel erg lekker! Een verse aardbeien milkshake is echt een aanrader. De bediening is snel en vriendelijk. Must go with kids!
Kids lekker speeltuin in. Hebben naast de vele soorten pannenkoeken ook andere gerechten prima te doen!
Prima pannekoeken, vriendelijke bediening. Tikkeltje aan de dure kant voor wat je krijgt naar mijn mening. De milkshake op de foto was erg lekker alleen miste ik ijs in m'n milkshake.
Ruim terras, ruim speelveldje met speeltoestellen en een trampoline, heerlijke pannenkoeken maar er staan ook andere dingen op de kaart zoals burgers en salades en vriendelijk personeel
Top locatie! Heerlijke pannenkoeken, vriendelijke en vlotte bediening. Smaakt naar meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid