facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekenparadijs

Pannenkoekenparadijs

Info

Pannenkoekenparadijs Valkenburg, Cauberg.

Geschiedenis

EEN FEEST VOOR HET HELE GEZIN
Graag ontvangen wij u in ons gezellige, kindvriendelijke pannenkoeken-restaurant om u kennis te laten maken met onze overheerlijke, authentieke pannenkoeken.
VEEL KEUZE
Bij het Pannenkoekenparadijs heeft u keuze uit meer dan 250 verschillende pannenkoeken, superlekkere (maaltijd)salades, pasteitjes en verschillende huisgemaakte soepen. Voor elk wat wils dus.
KINDEREN
Kinderen worden in ons restaurant extra verwend: bij hun pannenkoek krijgen ze muntjes, zogenaamde kleuro's, waarmee ze in ons "speelgoedwinkeltje" een cadeautje kunnen kopen!!
OOK VOOR SPECIALE DIEETWENSEN
Naast onze uitgebreide kaart met een grote verscheidenheid aan zoete en hartige pannenkoeken, kunt u bij ons terecht voor glutenvrije- of lactosevrije pannenkoeken.
SMULLEN EN SPELEN
Ons restaurant en overdekt, verwarmd terras, biedt plaats aan 200 personen. Het restaurant is goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen (inclusief de toiletvoorziening).
GEZELLIGE KINDERSPEELRUIMTE
Het restaurant is voorzien van een gezellige kinderspeelruimte. Zo kunt ù heerlijk genieten van een middag/avondje uit met de kinderen en zij vervelen zich geen seconde!

Adres: Grendelplein 12-14, 6301 BS Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 043-6015333
Stad: Valkenburg
Route: Grendelplein 12-14
Postcode: 6301 BS


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 20:00
Zondag: 11:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenparadijs Valkenburg menu, Pannenkoekenparadijs Tilburg menu, Pannenkoekenparadijs Haarlem menukaart, Pannenkoekenparadijs Brüggen, Onbeperkt pannenkoeken eten Limburg, De Leeuwhof Valkenburg, Hotel Valkenburg, Pannenkoekenhuis Maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafe Du En Ich Eetcafe Du En Ich 168 meter Heerlijke omelet gegeten. Leuke plek. Gezellig druk. Vers oven brood gekregen. Verruk...
Stads Valkenburg Stads Valkenburg 177 meter Heel lekker en goed gegeten voor een vriendelijke prijs. Ook goede bediening. Top!
Restaurant Spartacus Restaurant Spartacus 267 meter Wij hebben hier heerlijk gegeten. Wij waren weliswaar de enige gasten, maar wij hebbe...
Recensies
Leuk pannekoeken restaurant met meer dan 250 soorten pannekoeken, poffertjes en wafels op het menu. Er is ook voldoende keuze voor mensen die geen pannenkoek willen zoals schnitzel, sate, soep, verschillende voor en na gerechten. De bediening is erg attent en in voor een praatje en nemen de tijd voor je. Wij hadden de apfelstrudel pannekoek en de Schwarzwalderkirch pannenkoeken. Deze pannekoeken zijn erg groot en ik zou het knap vinden als iemand hierna nog een nagerecht neemt Kindvriendelijkheid: Zeer kindvriendelijk met verschillende kleurplaten en speciale kinder pannekoeken
We zijn gisteren samen heerlijke pannekoeken gegeten. Het pannekoeken waren zo heerlijk.Eten: 5/5
Buiten dat de pannekoeken echt heel goed waren, was de bediening in het begin echt erg onaardig en ontklantvriendelijk. Toen wij kwamen was het rustig. Het was wel erg erg warm 39 graden buiten. Fijn dat ze in het restaurant airco hadden. Mijn man wilde bestellen toen ik en de kinderen even in hun speelgelegenheid waren. Toen hij vriendelijk de aandacht probeerde te trekken kreeg hij te horen: "Je wacht maar even." en toen liep de medewerker de zaak uit. Als je pauze hebt zeg dan dat je collega je zo komt helpen, maar niet dit! Het was dat we de kinderen pannekoeken hadden beloofd, anders waren er gelijk weggegaan. De volgende collega die ons wel na 10 minuten kwam helpen, verontschuldigde zich na onze klacht en vertelde dat ze heel druk waren geweest. Zij heeft het weer aardig goed gemaakte, maar het was echt wel een hele valse start. Omdat ik bij de eerste moest afrekenen hem ik geen fooi gegeven, wat erg tegen mijn normale doen is. De pannekoeken maken het tot 4 sterren, want die waren zalig, anders was het echt minder.
Zo veel keuze wel 250 heb ik nog nooit gehad. En wat een heerlijke pannekoeken. Ik had zelf de Apfel strudel pannenkoek met slagroom. Allemachtig wat was deze heerlijk. Mijn man zei zelfs dat hij nog nooit zulke lekkere pannekoeken had gegeten in een restaurantEten: 5/5
Wij hebben bij het pannekoeken restautent heerlijke italiaanse pannekoeken gegeten. Net zoals de pizza maar dan op de pannekoek. We vonden het erg lekker. Ik vroeg of mijn pannekoek ei-vrij kon zijn. Dat was helemaal geen probleem. Wel moest ik 1 euro extra betalen.
Pannenkoeken prima. Maar wat een troosteloze toestand. Geen sfeer in de tent. Uitgebluste bediening die z'n ding doet, maar meer ook niet. Niet toeschietlijk en komt over liever lui dan moe te zijn. En dan ben je bijna de enige klant. Vraag me af hoe het is in hoogseizoen, of hebben ze dan personeel met meer enthousiasme en energie? Bij een volgend bezoek aan Valkenburg zien ze mij daar in ieder geval niet meer terug.
Ik had nog vouchers van vóór de Corona tijd. In augustus gebeld wanneer ik deze kon inwisselen. Ze zeiden dat dit weer in oktober zou kunnen ondanks dat de vouchers al lang zijn verlopen. Afgelopen week gereserveerd. Super vriendelijke medewerkers, ontzettend veel keuze in pannekoeken en heerlijke combinaties ! Ik had 2 vouchers en ben met 3 personen er heen gegaan. Was geen probleem. De derde persoon heeft gewoon betaald. Leuke deal, heerlijke pannekoeken en gezellige locatie. Een aanrader ! Je kunt kiezen uit hartige pannenkoeken en zoete pannenkoeken. Ook kun je een half om half pannenkoek kiezen: half hartig + half zoet. Tevens zijn er poffertjes en wafels. Kindvriendelijkheid: Er is een speelhoek en er zijn speciale kinderpannenkoeken. Parkeren: Binnen loopafstand een betaalde parkeerplaats.
Super vriendelijk personeel, snelle bediening, lekker gegeten Parkeren: Gewoon lopen of met de fiets komen
Een lunch halverwege een deel van de AGR met zoon. Allebei een vreselijke grote Pannekoek. Achteraf spijt als haren op het hoofd. Nee niet om het eten, de sfeer en de service. Maar racefietsen weten wel waarom. Precies, met een volle maag direct die Cauberg op, da's geen goed idee. Volgende keer anders plannen. Maar restaurant was top! Pannenkoeken waren top! Service prima! Toiletten brandschoon!! Cappuccino was gewoon goed!! Prima prijs lunch plek dus mits je de Cauberg niet direct meer op hoeft... Parkeren: Kwamen met racefietsen die we binnen achterin veilig konden neerzetten. Echt TOP!!! deze service!!! Parkeren met de auto is een ander verhaal. Daar zijn parkeergarages genoeg voor in Valkenburg.
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, mooi gelegen en betaalbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid