facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekenhuys De Pimpernel

Pannenkoekenhuys De Pimpernel
Adres: Werstkant 17 , Berlicum 5258 TC, NL
Telefoonnummer: 073 503 0509
Stad: Berlicum
Route: Werstkant 17
Postcode: 5258 TC


Openingstijden

Woensdag: 12:00-20:00
Donderdag: 16:00-20:00
Vrijdag: 12:00-20:00
Zaterdag: 12:00-20:00
Zondag: 12:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: Pimpernel menukaart, Wandelen Pimpernel Berlicum, Midgetgolf Berlicum, Pannenkoekenhuis Schijndel, Pannenkoekenhuis Heesch, Pannenkoekenhuis bos, Pannenkoekenhuis Veghel, Pannenkoekenhuis Boxtel
Recensies
Op de manier hoe hun pannenkoek maken. Zo kan ik het zelf ook. Ingrediënten die fruit of wat dan ook worden niet mee gebakken. Maar los er bovenop gelegd. Ik las een review dat iemand getypt had. Dat er kersen op de pannenkoek zaten zoals op een kersenvlaai. Ja dat klopt. Er staan helemaal geen perzik pannenkoek op de menukaart zoals ik wel ergens in een review gelezen had. Kersen Annans banaan of wat dan ook. Doen hun los op pannenkoek. Kersen en Annans ben ik er bijna zeker van dat die uit pot of blik komen. Ja klopt meisjes die er werken zijn jong en wel aardig. Ik heb er twee voorbeelden er bij gedaan. Ach ja er zaten enkele mensen op terras toen wij er waren. En binnen waren wij zo goed als de enige. Je word afgesnauwd door een vrouw als je perongeluk naar de invalide wc loopt.
Op Hemelvaartsdag hier geweest, het is gezellig vol maar aan de service is hier niks van te merken het eten komt vlot en er wordt tussendoor netjes gevraagd of alles naar wens is. Voor de kids een leuke placemat met een kleurplaat erop. Al met al een gezellig restaurant met lekker eten!
De tafel was vies, na dat onze drankjes waren gebracht hebben we zelf een serveerster moeten vragen om de kaart en onze lege flesjes en glazen werden niet opgehaald. De pannenkoek was okay maar zoals een andere review zei een "huis, tuin en keuken" pannenkoek. Hij was ook erg dik, we kregen hem amper op. Beetje jammer dat er ook maar amper parkeer gelegenheid was.
Viel helaas tegen, de serveersters waren niet erg enthousiast in het werk en het was erg vaak lang wachten op het opnemen van de bestellingen terwijl het niet erg druk was. Naar mijn gevoel hadden de dames weinig ervaring in het vak... Naast de pannenkoeken ook nog een biertje besteld. De fles was beschimmeld en ruim 7/8 maanden over de datum. Ik snap dat met corona mogelijk de tent lang dicht is geweest en er nog een hoop bier stond, maar dit zou je toch écht in de hand moeten hebben...
Vanavond 14-11-2019 heb ik hier gegeten met mijn vriend en onze 2 kindjes van 4 en 1,5. Ik heb gebeld rond 18:15 of we rond 18:30-18:45 aan konden komen om iets te eten. Bij aankomst mochten we een plekje uitzoeken, er werden kleurplaten en potloodjes gepakt, de vriendelijke serveerster heeft de kinderstoel nog geïnstalleerd en daarna onze drankjes opgenomen. Toen de drankjes gebracht werden hebben we de pannenkoeken besteld; 2 gorgelpannenkoeken, 1 pannenkoek met spek en kaas en 1 pannenkoek met appel en kaneelsuiker. Het toetje na was ook erg lekker; een kinderijsje met chocolade saus, een dame blanche en een coupe vanille. Wij hebben allemaal super lekker gegeten, de serveerster was super vriendelijk en toegankelijk. De kindjes zijn super blij met de gorgelknuffels en wij komen hier zeker nog eens terug! Dankjewel voor de leuke avond!
Kleine onenigheid over de rekening, maar uitstekend opgelost die de eigenaar. Mooie lokatie, naast camping Mooi groot terras met zijn en schaduw. Hele vriendelijke bediening en heerlijke pannenkoeken. Een aanrader !!!
Leuk restaurant met fijne ambiance. Ruime keus in pannenkoeken, ze waren heerlijk! Vriendelijk personeel. We hebben zelf geen kinderen en om de drukte te omzeilen zijn we vroeg in de middag gegaan. Voor herhaling vatbaar.
Heel erg leuk pannenkoekenhuis! Mooi aangekleed. Helaas duurde het bestellen lang ondanks dat het erg rustig was.
2 Sterren, 1 voor de Omgeving en nog 1 voor de uitstraling! En dan was ik er al! Zo'n mooie omgevinget zo'n mooi pand en dan zo'n slecht eten & drinken & service héél jammer! Cappuccino besteld, kregen we koffie met melk. Nergens een lekkere dikke schuimlaag te vinden. Ook niet naar dat we een nieuwe kregen Als voorgerecht soep besteld en stokbrood met kruidenboter, van dit stokbrood kon een heel weeshuis eten, en de Soep kwam uit blik! Volgens de bediening was deze vers gemaakt. Naar een uur wachten was daar onze "huis-Tuin & keuken" pannenkoek. Niks bijzonders aan de pannekoeken niet. Na het vragen naar een glas water, kregen we letterlijk Kraanwater die troebel zag. Terug gegaan en verteld aan de bediening dat als iemand water vraagt, dat dit dan Spa Blauw of iets uit de vorm van een flesje hoord te zijn! Ook kwamen we tot onze ontdekking dat het niet zo'n Proper restaurant is, overal ligt een laag stof op de vensterbanken en randjes, ook elke hoek heeft een mooi Spinnenweb! Erg jammer. Maar we hebben ons in ieder geval prima vermaakt met de achterzijde van onze placemats Helaas naar het lezen van meerdere slechte reviews en dan het kinderachtige antwoord van de eigenaar wat een Pannekoek daarop, hebben wij besloten dat dit onze laatste keer Pimpernel was!
Wauw ! Echt blij verrast met het ruime plantaardige aanbod, heb hier een heerlijke Vegan pannekoek met kaas op en als toetje een macnum. Ze hadden deze met nootjes en zonder beide plantaardig was erg leuk ook voor mijn zoontje, de zaak heeft hele gezellige muurschilderingen met kabouters en paddenstoelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid