facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekenhuis de Zon

Pannenkoekenhuis de Zon

Info

Pannenkoekenhuis de Zon in Wehl biedt o.a. heerlijke pannenkoeken, gemaakt van verse lokale ingrediënten. Ook voor lunch, (bedrijfs)feesten & verjaardagen.

Geschiedenis

Pannenkoekenhuis de Zon in Wehl (gemeente Doetinchem) biedt heerlijke pannenkoeken,

gemaakt van verse ingrediënten uit de regio. Het meel komt van Grutterij Molen de Hoop uit oud-Zevenaar, de eitjes worden gelegd door de scharrelkippen van Pluimveebedrijf Tomesen in Dichteren, boerderij ’t Kempke in Etten levert de verse melk en ambachtelijke slager Bles uit Wehl verzorgt diverse soorten beleg.

De Lunch van 12.00 tot 16.00
Naast pannenkoeken biedt De Zon allerlei ander lekkers voor de lunch. Bijvoorbeeld voor een lekkere uitsmijter met vers brood van Bakkerij Kaspers, diverse rijkelijk belegde stokbroodjes of de steeds veranderende dagspecial.

Iedereen is welkom bij Pannenkoekenhuis de Zon. Kom lekker eten met zijn tweetjes, met het gezin of met een groter gezelschap. In de zomer biedt de tuin een prettige zitplaats, terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op de speeltoestellen, ravotten in het takkenbos of een balletje trappen op het veld.

De gasten worden verwelkomd in het sfeervol ingerichte restaurant. Wie zonder kinderen komt en behoefte heeft aan wat meer rust of privacy, kan een plekje kiezen in de huiskamer of jachtkamer.



"Een prachtige plek aan de rand van Wehl Rijksweg A18 afrit 2. Het ruim opgezet terras bevindt zich aan de achterzijde van het restaurant met uitzicht over een grote omheinde speeltuin.Op de menukaart van het Pannenkoekenhuis staan meer dan 70 soorten pannenkoeken, allemaal gemaakt van verse ingrediënten uit de regio. Zo komt het meel van Grutterij Molen de Hoop uit oud- Zevenaar, boerderij ’t Kempke in Etten levert de verse melk en de eitjes worden gelegd door de scharrelkippen van Pluimveebedrijf Tomesen in Dichteren. Daarbij wordt er in de pan op speciale pannenkoekgasfornuizen gebakken. Ook voor de lunch of goede kop koffie kunt u ook uitstekend terecht bij De Zon. Kortom ouderwets genieten!"
Adres: Weemstraat 5 , Wehl 7031 GE, NL
Telefoonnummer: 0314 700 515
ln.nozedsiuhnekeoknennap@ofni
Stad: Wehl
Route: Weemstraat 5
Postcode: 7031 GE


Openingstijden

Woensdag: 12:00-20:00
Donderdag: 12:00-20:00
Vrijdag: 12:00-20:00
Zaterdag: 12:00-20:00
Zondag: 12:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: pannenkoekenhuis de zon openingstijden, pannenkoekenhuis zelhem, pannenkoekenhuis braamt, pannenkoekenhuis zevenaar, pannenkoekenhuis zeddam, recensies pannenkoekenhuis de zon, pannenkoekenhuis doetinchem, pannenkoekenrestaurant westendorp
Recensies
Leuk pannenkoeken restaurant. Uitgekozen omdat er een grote speeltuin aan het terras ligt. Onze zoon heeft lekker kunnen spelen tijdens het wachten. Genoeg keuze op de kaart. Pannenkoeken en toetje kwamen heel snel na het doorgeven. Met kinderen eigenlijk alleen maar fijn. Vriendelijk personeel. Lekkere toetjes!
Ontzettend gezellige locatie en vriendelijk personeel. Het eten stond snel op tafel en het werd letterlijk een feestje om er te eten. Kindvriendelijkheid: Je kan er als kind kleuren aan tafel, maar ook je verkleden en kok spelen in een speelhoek. Parkeren: Vrij parkeren en dicht bij een doorgaande weg.
Lekkere pannenkoeken en ijsjes. Vriendelijk personeel. Gaan bijna elkaar jaar met onze trouwdag Kindvriendelijkheid: Speeltuin Parkeren: Grote ruime parkeerplaats
Zoals in meerdere recensies beschreven is de ober/eigenaar niet bepaald het zonnetje in huis. Ik kwam gisteren binnen, zag geen personeel en zocht een tafeltje in de kindvrije ruimte aan de voorkant. Al snel kwam een mopperend manspersoon melden dat hij had geroepen en dat ik toch door was gelopen. Na excuses mijnerzijds dat ik dat niet gehoord had, bleef hij mopperen. Even overwoog ik om meteen op te stappen. Maar aangezien ik honger had en zo gauw geen alternatief wist, heb ik toch maar besteld. Meneer was daarna zakelijk beleefd. Pas bij vertrek zag ik het A4'tje op de deur waarop staat vermeld dat je je bij het personeel moet melden bij binnenkomst. Nogmaals excuses dus, maar als gastheer mag je daar toch op een wat ontspannener wijze mee omgaan. De pannenkoek zelf was wel lekker trouwens. Daarom toch 3 sterren.
Bij aankomst kwamen we binnen gelopen omdat er niemand bij de deur stond Toen we binnen kwamen gelopen werden we niet vriendelijk begroet maar direct gevraagt terug te lopen naar de deur en te wachten tot er een serveerster kwam Dit vonden we al niet hartelijk maargoed Na een redelijk lange tijd kwam er eindelijk iemand ons halen De service aan de tafel was oke Enkel merkte we dat ze echt zo snel mogelijk tafeltjes wilde wisselen en mensen als een lopende band wilde afwerken We werden zo vaak gestoord in ons gesprek doordat de serveerster iedere vroeg of we al klaar waren of alles naar wens was wat op ons overkwam als schiet even op Niet echt een gezellige en hartelijke plek om te eten Ook erg veel buikpijn gehad erna en veel krampen Beide hebben we er last van gehad Dus geen aanrader om hier te eten
Leuke plek om te gaan eten als je zin hebt in een echte pannekoek! Ze hebben 2 gedeeltes, dus als je geen kinderen hebt, kun je er ook rustig eten. Hoop lekkere opties, dus voor iedereen wat wils. Bediening is erg vriendelijk en doet goed haar best.Eten: 5/5
Ontvangst niet om aan te schrijven. We werden op een doorlopende plaats aan tafel geschoven. En hadden het idee dat ze ons heel snel weer weg wilden hebben omdat ze reserveringen hadden van grote groepen. Pannekoek vulde goed. Vriendin had buikkrampen ervan.
Fijn pannekoeken restaurant. Ruime keuze en mogelijkheid om zelf ingredienten aan te passen. Ingericht voor familie en evt grotere groepen. Binnen ook speelruimte aanwezig. Zomers ook een grote buiten speeltuin beschikbaar. Personeel en koks met veel ervaring.Eten: 5/5
Leuke locatie vooral met jonge kinderen, die kunnen zich daar heel goed vermaken. Ook de pannenkoeken waren heerlijk.Eten: 5/5
Ons bezoek begon met een valse start, bij binnenkomst werden we gelijk al abrupt geremd omdat we nog niet door mochten lopen en moesten staan totdat er een tafel zou worden toegewezen, en dat duurde nog wel even. Het personeel en de eigenaar kwamen wat geïrriteerd over. Mogelijk door de steeds rennende kinderen, maar als je daar niet tegen kunt moet je niet in een pannenkoeken restaurant met speeltuin gaan werken. De pannenkoeken zelf smaakten prima, helaas geen poffertjes... De speeltuin is leuk maar kan wel wat mooier/beter worden aangekleed nog hier en daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid