facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekenboerderij Lutke Hulscher

Pannenkoekenboerderij Lutke Hulscher

Info

Voor de lekkerste pannenkoeken en Grill specialiteiten kom je naar Zenderen .Reserveren gewenst 074-2671424

Adres: Hertmerweg 45a, 7625 RH Zenderen
Telefoonnummer: 074-2671424
Stad: Zenderen
Route: Hertmerweg 45a
Postcode: 7625 RH



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenhuis
Recensies
Mooie en nette zaak grote heerlijke pannenkoek, personeel mag wel iets meer opletten als er mensen zijn die nog wat willen bestellen, vind de prijs wel aan de hoge kant!
Zeer leuke tent, voldoende zitplaatsen binnen en buiten met ruimte voor rond spelende kinderen. Genoeg parkeren op eigen terrein en lekker knus voor wie binnen iets meer privacy wilt. De kok bakt heerlijke pannenkoeken en de prijs kwaliteit is netjes correct met een lieve eigenaresse.
Pannenkoeken zijn goed. Met de actie uit de krant is het leuk om te gaan eten. Wat wel erg jammer is, is dat het naarmate de avond vordert, de hele ruimte bijna blauw van de 'rook' staat. De afzuiging is niet voldoende, je kleding mag direct in de was en zelf kan je onder de douche. Ook de open haard rookt soms nogal. De speelplaats voor de kinderen is een uitkomst, maar in deze tijd van het jaar is het er wel erg koud. Leuk om te gaan eten, maar wel rekening houden met kleding!
De kinderen vonden het erg leuk om te zien hoe de pannekoeken omhoog gegooid werden en ook weer opgevangen. De skelters en trampolines waren ook een groot succes. Ook waren de schnitzel met friet en pannekoeken erg lekker. De traditionele sfeer met open haard Brande ook en klassieke tegeltjes bij het fornuis voelde erg knus. Helemaal goed, echt genoten!
Helaas konden wij als gezin niet hier eten, omdat ze geen melkvrije pannenkoeken kunnen serveren. Terwijl bijv. sojamelk een goed alternatief is. Misschien als de eigenaar/kok dit leest, dat daar verandering in komt.
Erg leuk om met kinderen naar toe te gaan. Grote speelhal met trampolines en skelterbaan. Bovendien is op bepaalde tijden een ritje met de huifkar inbegrepen. Eten is degelijk en fijn geprijst. Kaart is kindvriendelijk.
Pannenkoek was lekker. Speelhoekje voor de kleine kinderen viel me wat tegen. Klein en veel kapot speelgoed. Skelterbaan en trampoline vooral voor grotere kinderen geschikt.
Wat een prettige bediening bij heerlijke pannenkoek! !! Mijn compliment voor de aandacht van het personeel ! Ze vroegen of mijn man paracetamol wilde omdat hij zich niet lekker voelde !!!
Heerlijke plek voor een lekkere pannenkoek! In de oude boerderij heerst er een fijne ambiance. Voor de kinderen is er een heerlijke overdekte uitleefhal met skelterbaan en trampolines.
Altijd even leuk en gezellig om wat te eten....jammer dat de pannenkoeken chef er vandaag zelf niet was ivb met vrijaf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid