facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoeken Paviljoen

Pannenkoeken Paviljoen
"We serve traditional Dutch pancakes. Not into pancakes? No problem! We have a huge menu full of different options for you to choose from. From healthy salads to juicy cheeseburgers, we have got it all! Oh and the kids love our play corner and outside playground.. Have a taste of Holland ;- See you soon!"
Adres: Kruisweg 1625 , Cruquius 2142 LC, NL
Stad: Cruquius
Route: Kruisweg 1625
Postcode: 2142 LC


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-21:00
Woensdag: 10:00-21:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-21:00
Zondag: 10:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: Pannenkoeken paviljoen thuisbezorgd, Pannenkoeken Paviljoen kinderfeestje, Pannenkoeken Haarlem, Pannenkoeken Paviljoen Facebook, Kruisweg 1625 Cruquius, Menukaart Paviljoen, High Tea Pannenkoeken Paviljoen, Pannenkoeken recept
Recensies
Ter ere van een verjaardag hier uitgenodigd voor een lunch. Een heerlijk en ongedwongen pannekoekrestaurant waar ook niet-pannekoekliefhebbers ruime keuze hebben van een prachtige menukaart. Personeel professioneel, snel en correct. Prima sfeer en bovenal prachtige gerechten. Kortom: het is een pannekoekrestaurant met de allure van een gewoon restaurant. Een aanrader.
Gezellig plekje om even tot rust te komen en te genieten van een heerlijk pannekoekje of broodje. Kids kunnen lekker spelen aan de achterkant en daarnaast heb je een prachtig stukje natuur waar je even een wandeling kunt doen.
Vriendelijk personeel, veel variatie in pannenkoeken, genoeg keuze. Heerlijke gerechten en toetjes. We hebben erg genoten. Ook superleuk dat er een buitenspeelplaats is voor de grotere kinderen. We komen graag een keer terug.
Heerlijk pannenkoeken gegeten met familie. Vriendelijk personeel. Ook de kinderen kunnen zich goed vermaken, zowel binnen als buiten. In de omgeving van het paviljoen zijn leuke wandelingen te maken. Enige minpunt is het invalidentoilet, die was niet heel fris.
Ver boven verwachting. Vriendelijk personeel. We werden snel geholpen. Het eten was verrukkelijk en konden het overtollige mee naar huis krijgen. Zeker voor herhaling
Heerlijk gegeten, wat een leuke zaak. Tot de volgende keer : Kindvriendelijkheid: Speelgelegenheid is top.
Waren met een groep van 13, tafel midden in de loop en sommige medewerkers lieten soms duidelijk merken dat we in de weg zaten. Sorry, mijn kind wilde meekijken op de menukaart omdat de kinderen zelf geen kaart kregen en stond je daarom in de weg. Misschien een idee om grotere gezelschappen aan een raamkant te zetten zodat er voor personeel wat meer ruimte is. Ook bij het uitserveren van pannenkoeken had 1 medewerker duidelijk geen plezier in haar werk of kon de hectische omgeving niet aan. Wat ik ook bijzonder vond is dat de tafel al deels werd afgeruimd terwijl er nog mensen aan het eten waren. Het eten was verder prima, de desserts heerlijk. Een andere tip wat misschien al op de planning staat, de menukaarten opnieuw laten drukken, het dranken gedeelte is niet meer leesbaar op alle 8 de kaarten niet die we kregen. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Lekker drankjes, tortillachips en goede pannenkoeken op het terras na een lange wandeling door de groene weelde. Zo bestellen en betalen met QR code werkt prima! En bij een allergie vraag is dit ook op de QR plek geen probleem. Fijn.
Heerlijke appel kaneel pannenkoek gegeten,ondanks dat het erg druk was niet lang hoeven wachten. Bediening was goed en heel vriendelijk. Vanavond weer heerlijk gegeten. En wat is het nieuwe pand super mooi geworden !!!!!!! Warm en gezellig ingericht, onze complimenten!!!!!
Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Ruime keuze uit diverse pannenkoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid