facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoeken Huis

Pannenkoeken Huis
"Wie geniet er niet van een ambachtelijke biologische pannenkoek? Lekker vers in de pan gebakken. Wij wel! We staan dan ook met plezier in de keuken om voor jong en oud pannenkoeken te bakken. Voor ons een waar genoegen om iedereen te zien smullen.Natuurlijk hebben we ook ander lekkers voor je in huis zoals maaltijdsalade's, kipsate, zalm en stoofvlees. Bekijk onze menukaart voor al onze lunch en diner gerechten.Schuif gezellig aan in ons restaurant. Voor lunch, diner, kinderfeestjes, wandeltocht, fietstocht of legendetochten. Voor de kids hebben we buiten en klein speeltuin en binnen genoeg spel, speel en kleurmateriaal. Bovendien hebben we een winkeltje waar elk kind altijd wat mag uitzoeken."
Adres: Bredaseweg 72 , Chaam 4861 TD, NL
Telefoonnummer: 0161 491 275
Stad: Chaam
Route: Bredaseweg 72
Postcode: 4861 TD


Openingstijden

Woensdag: 12:00-20:00
Donderdag: 12:00-20:00
Vrijdag: 12:00-20:00
Zaterdag: 12:00-20:00
Zondag: 11:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: pannenkoekenhuis zeeland, pannenkoekenhuis in de buurt, pannenkoekenhuis heesch, pannenkoekenhuis macharen, pannenkoekenhuis zaltbommel, pannenkoekenhuis ridderkerk, pannenkoekenhuis barendrecht, pannenkoekenhuis schijndel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bellevue Bellevue 3 km Wij bezochten Bellevue ivm een optreden van een groep, op uitnodiging. De sfeer in de...
Sportcafé de Locobar Sportcafé de Locobar 3 km Er moet iets aan geluiddemping gedaan worden. Het zaaltje achter het café is een gro...
Recensies
Heerlijk gegeten, geweldig vriendelijke bediening. We kregen meteen een klanten kaart, dit gaan we ook zeker gebruiken want we komen hier nog vaak terug.Eten: 5/5
Wat een ontzettend gezellige sfeer hangt hier. Eten is prima, wij waren met 12 personen in de leeftijd van 1 tot 38 jaar, en iedereen had z'n bord leeg. Pannenkoeken, pasta, stoofvlees, vis: het was allemaal heerlijk. Als je als ouders met kinderen uit eten gaat weet je dat je de kinderen niet 2 uur aan tafel kan houden. Bij Huis ten Bosch hebben ze zoveel te doen voor kinderen, dat het moeite kost om ze aan tafel te houden om te eten. Papa en mama kunnen dus heerlijk natafelen. Sfeer, bediening, eten, gastvrijheid, inrichting: alles was echt fantastisch. Een absolute aanrader!
Ziet er gezellig uit en prima bediening. Waarom 3 sterren? Wij bestelden allebei een pannenkoek en drinken. 1 met spek = 10e en - 1 boeren pannenkoek. Wat het verschil is? Vooral de prijs ten opzichte van degene met spek een paar snippers paprika en ui extra. Verschil in prijs? + 5,50 Beetje jammer. Oh ja ook niet helemaal gaar. Netjes gemeld en werd natuurlijk niet echt op gereageerd. Dus prima terras met prijzen die niet zo in verhouding zijn! Oh en eigenaar? Mensen reageren niet altijd dezelfde dag. Verder mag iedereen natuurlijk zelf de boeren pannenkoek proberen ; afijn zolang de locatie goed is blijven er altijd wel mensen komen voor een keertje.
Wij hebben er 2 x achter elkaar gegeten. Beide keren was de bediening vriendelijk. Het eten was heerlijk... Als je echt van een leuke plek houd om een pannekoek te eten moet je 't hier echt eens proberen. Wij zeggen doen....
Wat een fantastisch goed en bovenal leuk restaurant. Zojuist heerlijk geluncht in de zon. Absolute aanrader zijn de stoof en Mexicaanse pannekoek. Voor onze baby was er een heerlijke bananenpannekoek. Eerlijke prijzen en eindelijk weer eens attente en goede bediening in de horeca. Wij komen zeker terug.
Lekker gegeten. Stoofvlees met patat, pannenkoek hamburger en pannenkoek Mexicaans in plaats van nachos zaten er buggels op. Deze worden wel eerder zacht. Gezellig ingericht restaurant met allerlei verzamelingen theepotten, blikken enz.. Ook mooi terras en voor kinderen zat te doen.
In dit restaurant valt genoeg te zien en te proeven. Mooie decorative elementen binnen en buiten. Schappelijke prijzen en een rookvrij terras. Kindvriendelijkheid: Rookvrij terras en een speeltuin Parkeren: Parkeerplaats genoeg voor de deur Rolstoeltoegankelijkheid: Alles gelijkvloers.
Vandaag heerlijk met me gezin met 2 kinderen pannenkoeken en ijs gegeten. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in de speeltuin en wij konden genieten van een drankje op het terras. De serveersters waren erg vriendelijk en hadden de hele tijd een vriendelijke glimlach op hun gezicht. Ze genoten duidelijk van hun werk. Fijn om te zien.
In een nostalgisch sfeertje heel hond vriendelijk ontvangen. Zowel fijn terras als binnen gezellig eten. Je stelt je eigen pannenkoek samen.
Heerlijk gegeten! Wat een leuke zaak, zo gezellig ingericht! Personeel erg vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid