facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekboerderij De Snoepert - Odoorn

Pannenkoekboerderij De Snoepert - Odoorn

Info

Temidden van heide en bossen ligt Odoorn (Emmen, Drenthe). Aan de Dilweg staat op een prachtige locatie de Pannenkoekboerderij.

Geschiedenis

Temidden van heide en bossen ligt Odoorn (Emmen, Drenthe). Aan de Dilweg staat op een prachtige locatie de Pannenkoekboerderij.

Adres: Dilweg 19, 7873 BN Odoorn
Telefoonnummer: 0591512552
ln.trepeonsed@nerevreser
Stad: Odoorn
Route: Dilweg 19
Postcode: 7873 BN



op zoek naar gerelateerd: snoepert menukaart, pannenkoekenhuis borger, pannenkoekenboerderij drenthe, pannenkoekenrestaurant de strohoed, openingstijden de snoepert odoorn, de deugniet borger menukaart, pannenkoekenhuis emmen, pannenkoekenhuis drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakker Joost Bakker Joost 140 meter Lekker gegeten, pokebowl, bruin broodje met hummus, tosti met brie en ananas en een b...
Hotel Restaurant De Oringer Marke Hotel Restaurant De Oringer Marke 184 meter Wij zijn hier een paar keer gaan bowlen. Wat leuk en knus voelt. Nog een ouderwetse b...
Boshof Boshof 225 meter
Café Restaurant Zalencentrum Boshof Café Restaurant Zalencentrum Boshof 225 meter Zeer goede bediening! Heel lekkere cordon bleu, lekkere mosterdsoep. De saté was een ...
Hotel Odoorn, Bistro La Finca Hotel Odoorn, Bistro La Finca 526 meter Met ons gezin van 5 vorige week het weekend in hotel Odoorn verbleven. Een vriendelij...
Recensies
Ontzettend leuk authentiek restaurant waar we met het hele gezin heerlijk hebben gegeten. Er is een speelhoek voor de kinderen en het personeel is erg vriendelijk. Aanrader voor iedereen, en wij komen hier zeker nog eens terug!
Het was geweldig. De pannenkoeken waren onwijs lekker en onze kinderen hebben zich goed vermaakt in de speelhoek. Ook het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben allemaal erg genoten.
De pannenkoeken smaakten prima. Waren goed gevuld met verse ingrediënten. Vriendelijk personeel. Snelle bediening. Interieur zou wat mij betreft wel wat gezelliger kunnen.
De pannenkoeken zijn heel goed. Veel keus en een goede prijs. Helaas moesten wij 2 volwassenen een uur wachten op de pannenkoeken.
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening,houden goed rekening met voedselallergie.Gezellige setting,zoals een pannekoekrestaurant behoort te zijn.
Goede pannenkoeken. Maar alles was verder aan de mindere kant: niet heel veel beleg, weinig keuze op het menu vooral toetjes, oude voorzieningen. De speelhoek was top.
Goede pannekoeken.Weer een mooi voorbeeld van een boerderij wat omgebouwd is naar een restaurant .De sfeer is authentiek en gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid