facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekboerderij Borger

Info

Proef de sfeer op ambachtelijke wijze bereid



"In een gezellige authentieke boerderij serveren we, met de handgebakken, overheerlijke pannenkoeken. Ook voor lunchgerechten of gewoon effe wat drinken. Voor de kleine piraatjes onder ons beschikken we over een heus piartenschip waar ze heerlijk kunnen spelen. Tot gauw"
Adres: Hoofdstraat 10, 9531AE Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599236866
Stad: Borger
Route: Hoofdstraat 10
Postcode: 9531AE



op zoek naar gerelateerd: de deugniet borger menukaart, deugniet borger recensies, pannenkoekenboerderij drenthe, pannenkoekenrestaurant gasselte, pannenkoekenrestaurant de strohoed, pannenkoekenhuis drenthe, restaurant borger, onbeperkt pannenkoeken eten drenthe
Recensies
2 jaar geleden hadden we niet zo'n goede ervaring maar gelukkig hebben we De Deugniet een 2de kans gegeven. 4 verschillende pannenkoeken op tafel, allemaal zalig. Het snoepwinkeltje heeft een mooi assortiment en is een leuke toevoeging! Graag wat meer aandacht voor vegan opties.
Een heel leuk en gezellig ouderwetse pannenkoeken boerderij er zit ook een snoepwinkel in met ouderwetse snoepjes enzo en het personeel is vriendelijk en we zijn zeker van plan om vaker te komen ook leuk als je kinderen hebt is genoeg te doen voor ze :
Leuk restaurant met 2 zalen, 1 voor families met kids en 1 zonder kids, wat dan meteen een heel stuk rustiger is. Ze hadden bij de reservering meteen gevraagd of er een gluten en/of lactose intoleratie was, zoja dan was daar een apparte kaart voor, wel tegen betaling van een toeslag, maar goed alleen al dat ze het vroegen vond ik al heel netjes. En de keuze aan pannekoeken op deze kaart is ruim voldoende. Het eten was zalig en de bediening zeer vriendelijk en beleefd. Zeker de moeite waard om eens te gaan eten. Er is ook nog een klein winkeltje bij met ouderwetse snoep, zag er leuk uit, alleen sloot deze om 18:00 dus daar ga ik vandeweek nog eens kijken.
Wij hebben bij het speel gedeelte gezeten, leuk voor de kinderenpiraten themaPannenkoek was prima, maar helaas niet in mijn top 3 . Aardig personeel wij komen nog wel een keer terug.
3 sterren maar...vanwege de onsmakelijke/niet frisse, met vanille bewerkte appel op mijn pannenkoek zat. De appel was zijn smaak verloren, ik twijfelde eerst zelfs of het wel appel was. Soms is 'less' ; echt 'more'! Anders had ik 5 sterren gegeven! Maar wat is dit een gezellig pannenkoek restaurant! En verder was het ook echt wel lekker. Hier kunnen kinderen ook heerlijk spelen op een piratenschip en luchtkussen, in indianetentjes.
Ontzettend leuke pannenkoeken restaurant met veel aandacht voor de kids! Ook is er een ouderwets snoepwinkeltje! Speciale dieetwensen: Ook glutenvrije pannenkoeken!
Een heerlijke pannekoek gegeten op een leuke plek. Zeer vriendelijk personeel. Een plek om zeker terug te komen. Met wat snoepzakken vol lekkers gingen we naar huis
We hebben hier met het gezin heel lekker gegeten tijdens onze vakantie. De kaart heeft een goede selectie aan pannenkoeken, niet teveel of te weinig, en de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Zelf heb ik hier de pannekoek met groente gehad en die was verrassend lekker en zat echt lekker veel groente in. De kinderen kan je hier heel goed zelf laten spelen vanaf een jaartje of 3. Het speel gedeelte heeft 1 in- en uitgang en ze kunnen helemaal in de wereld van de piraten spelen. Als we in de buurt zouden wonen zouden we zeker terug gaan!
Was het hier lekker eten! We hebben met zijn alle heel erg genoten van de heerlijke pannenkoeken. Er is een kleine speelhal voor kinderen super fijn. Het ijs op de pannekoek bleek toch wel lekker te zijn haha. Helaas waren hoop gillende kinderen. Maar dat heb je in een kind vriendelijk restaurant. De bediening was top. Wij komen graag hier weer terug.
Heerlijke pannenkoeken! Bv die van spek-appel foto en ananas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid