facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve

Adres: Zutphensestraat 199 , Brummen 6971 JT, NL
Telefoonnummer: 0575 560 047
Stad: Brummen
Route: Zutphensestraat 199
Postcode: 6971 JT



op zoek naar gerelateerd: pannenkoekbakkerij reuvershoeve openingstijden, reuvershoeve legende, menukaart reuvershoeve, reuvershoeve vacatures, reuvershoeve jumbo, reuvershoeve cadeaubon, openingstijden reuvershoeve, reuvershoeve recensies
Recensies
Verzorgd pannenkoekenrestaurant, erg groot en schijnbaar vol maar toch was het mogelijk om zonder te hebben gereserveerd een plekje op het heerlijke terras te krijgen. Met ons tegelijkertijd waren meerdere mensen die zo op snelle manier een plekje toegewezen kregen door de keurige maître. De staf ziet er trouwens allemaal keurig verzorgd uit en is zeer vriendelijk. We keken uit op de kinderboerderij. Super leuk. Er zijn ezels, geiten, hangbuikzwijntjes, kippen en konijnen. de kinderen kunnen zich goed vermaken hier zoals ook in de speeltuin. Ondanks de vele kinderen die aanwezig waren heb je er letterlijk geen kind aan. Wij hebben zelf geen kinderen en hebben heerlijk rustig kunnen genieten in het zonnetje van een goede pannenkoek. De keuze is zeer uitgebreid. Leuke ervaring. Het restaurant is net buiten Zutphen aan de overkant van IJssel te vinden temidden van landerijen. Je kunt ook pannenkoeken to go bestellen trouwens. Leuk concept. Vegetarische menuopties: Er zijn zo veel pannenkoeken om uit te kiezen dat er zeker wat bij zit voor de vegetariër. Kindvriendelijkheid: Er is een kinderboerderij en een speeltuin Parkeren: Gratis parkeren op een grote parking of langs de weg als er geen plek is op de parking.
Te groot en te weinig sfeer. Krijg het gevoel een enorme eetschuur te hebben bezocht. Mis de sfeer en gezelligheid die bij een knusse pannenkoekenhuis hoort. Kwaliteit ook niet briljant hoog, maar komt denk door de enorme omvang.
Min of meer bij toeval in de buurt. Niet druk, vriendelijke ontvangst en vlotte bediening. Keuze overweldigend! De vegetarische pannenkoek was wat vlak van smaak. De Reuvershoek lunch mooi geserveerd en smaakvol. Ruime gratis parkeerplaats.
Op een zeer zonnige zondag kwamen wij hier zonder gereserveerd te hebben. De overvolle parkeerplaats en de auto's in de berm gaven ons niet veel hoop op een tafeltje voor twee. Een wachtrij bij de ingang leek ook geen goed nieuws. Wie niet waagt, die niet wint. Een vriendelijke en zeer efficiënte gastheer liep het vuur uit zijn figuurlijke sloffen om te zorgen dat de mensen in de wachtrij snel een plaatsje kregen. Deze man had duidelijk ruime ervaring. Wij kregen een mooi plaatsje buiten met zicht op de kinderboerderij. Redelijk vlot - eerlijk is eerlijk, op zo'n drukke dag kun je niet verwachten dat je wensen meteen vervuld worden- werden we vervolgens aan een drankje, de kaart en vervolgens het eten geholpen. Wij hebben prima en originele pannenkoeken gegeten tegen een wel wat stevige prijs maar met prima service, een schoon terras en leuke faciliteiten waar we wonder boven wonder niet weggegild werden door dreinende kinderen. Integendeel, hier lijken ze zich prima te kunnen gedragen. Als we ooit weer in de buurt zijn stappen we graag weer naar binnen.
Google gaf aan dat ze om 11.00u geopend waren. Helaas bleek dat pas om 12.00u te zijn. Een vriendelijke man van de buitendienst is toen naar binnen gegaan en we konden buiten wachten en ze zouden wel alvast drinken kunnen serveren. Nooit iemand gezien en na een uur in de koude wind hoogzwanger met een peuter zijn we rechtsomkeert gegaan. Tijden kloppen blijkbaar niet, maar klantvriendelijkheid was er totaal niet. Geen eet review dus zover heeft het niet mogen komen
Wij komen hier graag, met en zonder kids. Ruime parkeergelegenheid, vrijwel altijd snel een plekje en de keuze van de kaart is gewoon top. Tot nu toe nog geen pannenkoek gehad die tegenviel. Voor de kids een leuke kinderpannenkoek met een muntje erbij zodat ze een kleinigheidje kunnen uitzoeken. Met mooi weer kunnen ze overdag ook buiten spelen tussen de gangen door Kindvriendelijkheid: Speelplek buiten, binnen kindvriendelijke kaart met puzzeltjes erop. Bestel je een kinderpannenkoek, dan krijgen ze een muntje voor een klein cadeautje. Parkeren: Heel veel ruimte direct naast het pand
Een heel gezellig pannenkoeken restaurant. De bestelling komt redelijk snel en is goed van kwaliteit. De menukaart is divers ook voor mensen die geen pannenkoeken willen. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. Groepen van 8 personen en meer kunnen plaats bespreken. Ruime parkeergelegenheid.
Meestal ben ik wel enthousiast in mijn reviews, helaas ditmaal niet. Dit pannenkoekenhuis is namelijk te duur geworden voorwat je geserveerd krijgt. Prijs / kwaliteit verhouding is zoek. Zowel in het eten als bediening. Dit pannenkoekenhuis raad ik niet meer aan.
Prima kunnen eten. Mijn pannekoek Vroolijke Frans had naar mijn mening net iets te lang op het vuur gestaan waardoor ik niet veel brie kon proeven. Verder was de service top! Vegetarische menuopties: Vegetarische opties zijn er zeker. Weinig a la carte opties, maar wel met de 'maak je eigen pannekoek' zijn er opties.
Mooi gelegen voor Zutphen, wij vonden het erg lawaaierig komt vooral grote open ruimte. Niet heel erg knus /gezellig. Pannenkoeken waren lekker maar sommige waren zo bleek leek net of die niet gebakken waren. Ossenhaas puntje die stukken waren erg groot voor een pannenkoek. Personeel was erg vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid