facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannekoekenhuis 't Hof

Pannekoekenhuis 't Hof

Info

De lekkerste verse pannenkoek, in een oase van rust en groen.
Voor feesten en partijen, laat u 't pannekoekenhuis uw menu bereiden.



"Een familie restaurant, die heerlijke, ambachtelijk gebakken pannenkoeken serveert."
Adres: Hofsingel 80, 3134 VH Vlaardingen
Telefoonnummer: 010-4341043
Stad: Vlaardingen
Route: Hofsingel 80
Postcode: 3134 VH


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 20:00
Zondag: 11:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenhuis Vlaardingen Moerman, Pannenkoekenhuis Rotterdam, Pannenkoeken Vlaardingen, Pannenkoekenhuis Hellevoetsluis, Pannenkoekenhuis Kralingse Bos, Restaurant Vlaardingen, Pannenkoekenhuis Oude Maas, Winterterras Vlaardingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vereniging Dierenweide het Hof Vereniging Dierenweide het Hof 68 meter Vereniging Dierenweide het Hof heeft als doel het beheer en de verzorging van de dier...
McDonald's McDonald's 1 km Eten is wat je kan verwachten van de McDonald's. Het wordt alleen veel te duur! Is ni...
Beleef Wijkpark Holy Beleef Wijkpark Holy 3 km leuke kinderboerderij,met heel veel dieren,een beetje oud,maar desalniettemin gewoon ...
Recensies
We hebben daar in de Serre gezeten in december en het was frisjes. Zeker omdat de deur naar de hal die bestaat uit glas regelmatig openstond, ook door personeel. Eten was niet slecht, maar ook top, roti wat waterig was een niet echt veel smaak had. Vlees en vis kan je niet veel aan verzieken. Maar het staat wel bekend om de pannekoeken, pannekoek met spekjes.... smaak was ver te zoeken. Waarschijnlijk een voorraad spekblokjes gebakken, afgekoeld en dan met bakken van de pannekoekwat van deze spekjes er over uit strooien, dat geeft nog niet de smaak van een spek pannekoek en dat is geen hogere wiskunde, maar zeiden ze een recept van Herman den Blijker...... Ik heb mijn twijfels. Eigenaresse deed het woord om te vertellen wat we gingen eten, als je dan erg moet nadenken wat je serveert, twijfel ik aan je kunde van het runnen van een eigen onderneming. Het was gezellig, maar dat was onderling met familie en vrienden.
Aardige mensen en prima gegeten. Niet heel uitgebreid en niet heel bijzonder. Voor het geld zouden ze wat mij betreft rijkelijker mogen zijn met het beleg. De locatie , parkeergelegenheid en oppervlakte is mooi maar het mag zeer zeker gemoderniseerd worden.
Prima High tea. Rustige plek in de Engelse theetuin. Mooi servies, etagere met heerlijke belegde kleine broodjes, warme scones, pannekoekjes en diverse zoetigheden. De theepot werd meerdere malen gevuld met heet water en we kregen ook nog een smoothie. Deze pannenkoekenboerderij mag echt reclame maken voor de High tea. Het is zoals het moet zijn. Onze complimenten.
Vergane glorie. Oude rommel, speeltoestellen gevaarlijk, oud en niet van deze tijd. Pannenkoeken zijn duur en absoluut niet de moeite waard, smakeloos, dun en ze zijn hier zeer zuinig met de topping. Zeer onprettige ervaring, ons zien ze hier niet meer terug en zal iedereen afraden hier naartoe te gaan!!
Op het gezellige terras deze keer alleen iets gedronken met een bittergarnituur erbij. Voldoende ruimte om de auto te parkeren of je fiets te stallen. De ligging van het restaurant is rustig en nabij het Oranjepark.
Hier kun je lekkere pannenkoeken eten. Keuze genoeg, voor ieder wat wils. Ook een lunch kaart met andere gerechten. Mooi terras. Heel groen. En eigen parkeergelegenheid. Het park ernaast kun je gebruiken om de calorieën er weer vanaf te wandelen.
Zondag 22 mei gereserveerd omdat mijn verloofde jarig was. We gingen om 14:00 samen met onze 2 kinderen van 3 & 5. Eenmaal aangekomen werden we niet begroet of überhaupt aangekeken. Ik ben maar naar binnen gelopen waar een aardige jongedame aangaf nadat ze in de agenda keek dat we zelf mochten kiezen waar we gingen zitten. Zo gezegd zo gedaan, de kinderen gingen spelen en wij zaten te wachten op bediening. 38 minuten later ben ik zelf om bediening gaan vragen, deze kwam 10 minuten later voor het opnemen van drinken. Vervolgens na een totaal van 72 minuten ben ik gaan betalen hiervoor moest ik ook weer iemand aanhouden aangezien onze tafel als de Plaag ontweken werd. De mensen die na ons kwamen waren in ieder geval aan hun toetje bezig. Top verjaardag jongens, bedankt!
Heel leuk gezellig restaurant met een mooi, groot terras. Vriendelijke bediening en heerlijke pannenkoeken en ijs
Heerlijke pannekoeken, gezellige tuinen , aardige mensen ook. Hartstikke bedankt en tot volgende keer
Op 22 juni een heerlijke pannenkoek gegeten met spek en het spek was knapperig, mijn vriendin had saté en was ook heerlijk en ook de rosé was van goede kwaliteit. Bediening was vriendelijk en komen zeker weer eens terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid