facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannekoekenhuis De Koepoort

Adres: Koestraat 42, 8556 AB Sloten, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: +31514531949
Stad: Sloten
Route: Koestraat 42
Postcode: 8556 AB



op zoek naar gerelateerd: Koestraat 42 Sloten te koop
Recensies
's Middags koffie met lekkere appeltaart genuttigd. 's Avonds teruggegaan om een pannenkoek te gaan eten. De appel/spek en de kaas/spek pannenkoek waren heerlijk. Een aanrader, het was voldoende als avondmaaltijd. Vriendelijke attente bediening.
De pannekoeken zijn erg lekker, de bediening helaas wat minder. Na een glas drinken in mijn schoot te krijgen werd er geen moeite gedaan om even een doekje te halen en na voor een flink bedrag afgerekend te hebben werd er moeilijk gedaan toen een van mijn reisgenoten even haar waterflesje vulde op het toilet. Jammer!
Gedurende de wintermaanden is de keuken gesloten...van 1 oktober tot het paas weekend.. op woensdagmiddag is er klaverjassen vanaf 14.00 uur, voor jong en oud.. vrijdagavond, zaterdag en zondag alleen de bar geopend... behalve als de winter toeslaat dan openen we de deuren..
Zeer slechte service. Ruim een uur moeten wachten op een simpele pannenkoek en daarbij slechte ongemotiveerde en onvriendelijke bediening. Deden vervolgens ook geen moeite om nog iets te compenseren of iets aan te bieden. Absoluut geen aanrader.
Prima plekje, vlakbij de haven. Gezellige sfeer, lekkere pannenkoeken en snelle bediening. De serveerster nam tijd voor een praatje en het was er niet duur.
Heerlijke pannenkoek gehad. Ook werden we vriendelijk te woord gestaan door de jongedame in de bediening. Absoluut een aanrader!
We vroegen of de kaas kon worden meegebakken met de uitsmijter, helaas is daar geen gehoor aan gegeven. Helaas gaat dat van de beoordeling af.
Heerlijk, echt de lekkerste
Prima pannenkoek gegeten, bediening erg prettig, we voelden ons er welkom.
Lekker eten, vriendelijk personeel en niet duur. Daar gaan we vaker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid