facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannekoekenhuis De Klomp

Info

Pannekoekenhuis de klomp is een typisch Brabants pannekoekenrestaurant aan de rand van natuurgebied Het Groene Woud in Best.

Adres: Broekdijk 13 A , Best 5681 PG, NL
Telefoonnummer: 0499 392 201
ln.emoh@pmolkedsiuhnekeokennap
Stad: Best
Route: Broekdijk 13 A
Postcode: 5681 PG



op zoek naar gerelateerd: pannenkoekenhuis oirschot, pannenkoekenhuis veldhoven, pannenkoekenhuis best hoofdstraat, pannenkoekenhuis son, pannenkoekenhuis eindhoven, pannenkoekenhuis boxtel, pannenkoekenhuis in de buurt, pannenkoekenhuis bladel
Recensies
Goed eten leuke bediening
Helaas niet naar wens. Kwaliteit van de pannenkoek was niet restaurant-waardig. Veel te duur voor wat je krijgt. Ik maak nog betere pannenkoeken in een dronken bui op 1 been met mijn linkerhand op mijn rug ik ben rechts. Bediening was wel aangenaam. Daarom 1 ster. Speelplek erg vies, gedateerd en het leek alsof er een bom was ontploft. Hopelijk wordt er gewerkt aan de kwaliteit van de pannenkoek, maar voor ons hoeft het niet meer. Neem anders een voorbeeld aan D’n Berepot in Nieuwkuijk.
Geweldig lekker, perfect gelegen aan de dierentuin. Leuk terras
Na een dagje BestZOo hebben we hier een late lunch gegeten. We hebben een tosti en pannenkoek doe eens gek gegeten met frikandel. Eten was goed en personeel vriendelijk. Fijn onder de parasol gezeten vanwege de regen.
Ik had een pannekoek besteld met banaan en Nutella. Ze hadden hele dunne plakjes banaan in het deeg gedaan, zodat je het bijna niet proeft. En dan krijg je 2 hele kleine verpakkingen met Nutella pasta erbij. Dus je kunt amper jouw pannenkoek ermee besmeren. Resultaat: droge pannenkoek met weinig smaak. Erg jammer.
Prima maar geen wauw pannekoekenhuis. Het viel wat tegen. Jammer
Geen succes, geen aanrader. Fabrieks pannenkoek zo uit het plastic? Langer dan 15min zijn we niet binnen geweest, jammer! Nu onderweg naar de macdonalds, nou dan weet je het wel hè.
Perfect startpunt van de kerststalroute van een honderdtal zeer uiteenlopende kerststallen. Heerlijk eten en drinken voor jong en oud vooraf en aansluitend een lekkere wandeling door de Vleut.
Leuk en gezellig pannenkoekenrestaurant. De pannenkoeken zijn prima. Ze hebben buiten een terras waar je lekker kunt zitten. Het is gelegen tussen de boerderijen waardoor je een leuke sfeer hebt. Buiten is er voor de kinderen een speeltuintje.
Een uitstekend pannenkoekenhuis die naast pannenkoeken ook bier serveert om het verdriet weg te drinken dat je aan de overkant oploopt na een dagje bij "Toon Vertier". Voor al uw plezier, gaat vooral niet naar de overkant naar "Toon Vertier"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid