facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannekoeken Carrousel

Pannekoeken Carrousel

Info

170 verschillende pannenkoeken! En elke maand een bijzondere maand pannenkoek.

Geschiedenis

De Pannekoekencarrousel is een gezellig pannenkoekenhuis gelegen aan de rand van het centrum van Roosendaal.
Het pand dateert uit 1891 en de oude sfeer is dan ook op gezellige wijze terug te vinden in de carrousel.

Het restaurant met ongeveer 64 zitplaatsen heeft een gezellige bar voor een drankje en hapje.
Meer dan 171 verschillende pannenkoeken. Deze grote verscheidenheid biedt voor ieder wat wils.
Van een hartige pannenkoek, bijvoorbeeld met spek, kaas en champignons tot een zoete lekkernij met appel, kaneel en vanille ijs. Uiteraard is het ook mogelijk om iets anders te eten. Meerdere salades, soepen en bijvoorbeeld heerlijke saté maken de kaart compleet.Pannenkoeken eten is voor kinderen altijd
een feest. De Pannenkoeken Carrousel heeft verschillende kindermenu’s voor de kleine en grote trek.
Voor elk kind hebben we een leuke kleurplaat waar ze bij ons direct mee aan de slag kunnen, kunt u ook rustig uw bord leeg eten. Uw kinderfeest je is niet compleet zonder het eten van pannenkoeken of poffertjes. Informeer naar de mogelijkheden. Ook andere feestjes of een jubileum maken wij samen met u tot een succes..

Bij groepen van meer dan 15 personen zijn aangepaste openingstijden mogelijk

Adres: kade 39, 4703 GA Roosendaal
Telefoonnummer: 0165 559069
Stad: Roosendaal
Route: kade 39
Postcode: 4703 GA



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoeken Roosendaal, Pannenkoekenhuis Bergen op Zoom, Pannenkoekenhuis Breda, Restaurant Roosendaal, Pannenkoekenrestaurant Etten-Leur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Sinjoor Roosendaal De Sinjoor Roosendaal 519 meter Eten geweldig hier en bediening vooral Maaike deed heel goed haar best. Dankjewel nog...
Brasserie 2Eat Brasserie 2Eat 535 meter Het is lang geleden dat is zo goed heb gegeten als hier. Ik heb de meeste All-You-Can...
Hotel Central Restaurant Sistermans Hotel Central Restaurant Sistermans 876 meter Heel lekker gegeten. Alles zeer verfijnd klaargemaakt met uitmuntende smaken. Mooi ge...
Recensies
Niet lekker, pannekoeken zijn te dik en daardoor zeer taai. Kinderen zijn erge pannekoeken liefhebbers maar aten deze niet op vonden het niet lekker. Vriend had volgens hem wel een lekkere pannekoek 4 seizoenen mijn Hongaarse pannekoek was meer bedekt met sla dan met goulash waarvoor ik hem gekozen had. Goulash was echter smaakloos. Heb merendeel laten staan. Ik vind een pannekoeken restaurant altijd echt iets om met kinderen naar toe te gaan echter was er in dit restaurant geen vermaak en ook geen aandacht voor de kinderen ze kregen wel een kleurplaat maar dat is alles. Niet voor herhaling vatbaar ik bak dan liever de pannekoeken thuis.
Leuk om met de actie van social deal naar toe te gaan.. Maar er is geen sfeer en ik vond het jammer dat de pannenkoeken met champignons geen verse bevatten! Buiten het feit dat we te veel hebben betaald 2x nageteld, was het oké..
Vanavond heerlijk gegeten . Driegangen menu met AH restaurant actie Superlekker voorgerecht met mosselen en de rest van het gezelschap met kip. Daarna een giga pannenkoek naar ieders smaak , die nergens anders zo lekker zijn dan bij de Pannenkoekencarrousel. Tot slot nog een lekkere ijscoupe, gezellige avond gehad! Dank je wel Staf.
Heerlijke pannenkoeken. Door de uitgebreide keuze voor ieder wat wils. Ook voor mensen die niet van pannenkoeken houden genoeg andere lekkere dingen op de kaart! En dat alles in een gezellige sfeer met super vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug.
Had een pannekoek met chapignons. Die waren recht uit een potje en niet mee gebakken. Paprika wel. Raar. Niet lekker. Bij pannenkoekhuis in heerle veel betere pannekoeken. Personeel niet op elkaar ingespeeld. Duurde 3 kwartier moeten wacten. Niet wat ik verwachtte.
Afgelopen weekend voor het eerst gegeten. Leuke tent, goede uitgebreide kaart. Vanwege de drukte moesten we aardig lang wachten op ons eten. Dit werd op eigen iniatief door de eigenaresse opgelost met een kortingsbon van 10 euro bij ons volgende bezoek. Enige jammer was de cola zonder prik. Maar buiten dat prima waar voor je geld. Wij komen hier zeker nog eens terug!
Veel pannekoekenkeus, leuke bediening, helaas wat wenig voor veel gasten .. bij binnenkomst wordt gevraagd of je stokbrood met kruidenboter wilt dacht van bet huis wordt daarna spontaan bij je rekening bijgeschreven 3.50€ vind dat 'n minpuntje.!
Gisteren samen met mijn vrouw weer heerlijk gegeten in de Pannekoekencaroussel. Altijd gezellig, altijd lekker. Geen flauwe porties en aan speciale verzoeken kan eigenlijk altijd wel worden voldaan. Informeer bijvoorbeeld ook eens naar bieren die niet op de kaart staan. De eigenaar is altijd wel in voor een gezellig babbeltje. Wij gaan er zeker weer heen.
Erg nette bediening met goede service. Redelijk gegeten, maar niet bijzonder. Voor even een snelle hap met de kids is het prima. Kinderen krijgen meteen aandacht kleurplaten etc dus dat is erg prettig.
Erg gezellig plekje, gastvrijheid ten top. Aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid