facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Panneklaar

Panneklaar

Info

U kunt bij ons terecht voor overheerlijke maaltijden, broodjes, gegrilde producten, salades, barbecue artikelen/partijen, vlees artikelen.en veel meer!

Geschiedenis

Panneklaar te Ulft is DE maaltijden specialist. Voor zowel de mooiste en beste barbecue partijen als buffetten salades en hapjes pannen.
In de winkel kunt u ook terecht voor overheerlijke verse maaltijden, gegrilde producten, rauwkosten en salades, barbecue artikelen en vlees artikelen.
Ook voor broodjes en afhaalmaaltijden (die we ook bezorgen) bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor meer informatie of om te bestellen kijkt u op:
panneklaar.nl

Adres: middelgraaf 38e, 7071 wt Ulft
Telefoonnummer: 0622924498
ln.raalkennap@ofni
Stad: Ulft
Route: middelgraaf 38e
Postcode: 7071 wt



op zoek naar gerelateerd: panneklaar aanbieding, partypan doetinchem, http panneklaar online bestellen, tasteful ulft, panneklaar kerst, kippie doetinchem, slagerij aalders ulft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Claudias Cupcakes Catering Claudias Cupcakes Catering 543 meter Claudias Cupcakes Catering! Ontbijt,Brunch,Lunch,High Tea,Zoete&Zoute Buffettafels,Wo...
Recensies
3 Pizza voor 10€ is wel heel goedkoop. Beetje te zout, maar dat is een kwestie van smaak. Update 09-19-22 Pizza shoarma was op meerdere plekken aangbrand. De spareribs enorm vet en smakeloos. Nog Steeds goedkoop, maar kwaliteit holt achteruit.
Onvriendelijke man aan de lijn gehad, gevraagd voor Kerst buffet. Helaas hebben wij iemand in de familie met een noten allergie. Dus was onze vraag of de sauzen apart gedaan konden worden. Meneer zei met een snuiende toon dat dit niet mogelijk was. En gooide de hoorn erop. Vaak besteld zag er altijd goed uit. Maar helaas nooit meer hier. Met die onvriendelijke toon!!
Slechte klantvriendelijkheid, vooral door de eigenaar welke een 'agressief tintje' heeft. Etenswaren ook niet echt om over naar huis te schrijven. Supermarkt kwaliteit is beter!
eigenaar is super onprofessioneel. agressief richting klanten en zet zijn reclame borden gevaarlijk neer
Bbq-paketten waren ruim voldoende, goede sortering div. soorten vlees, 3 soorten heerlijke salades, diverse sauzen, aardappelsalade, gezonde salade, koolsalade, stokbroden. Alles even lekker en veel. Wij zijn zeer tevreden. Echt een aanrader, zeker gezien de prijs/kwaliteit.
Goede service, zeer vriendelijk behandeld door personeel
Eerder was de kwaliteit hier vele malen beter. Als je nu hier een halve haan besteld krijg je een smaakloze waterige elastieken kip.
Zeer onvriendelijk en grof personeel , als je belt voor de prijs van 10 kg bouten dan krïjg je te horen dat hij het niet gaat nakijken, omdat je daar moet kopen voor de kwaliteit en niet voor de prijs , maar als ik de reviews lees is dat zeker nog een twijfel . Maa eet ze maar lekker zelf op succes
Wij hadden een partypan; alles smaakte hetzelfde, nergens naar. Zelfs behoorlijk ad schijt ervan geraakt; waardeloos, nooit meer!!!!
Buffet besteld bij panneklaar voor 16 personen, 7 soorten vlees en salades. Salades waren prima en voor 2 weken genoeg. Het vlees was daar in tegen voor 4 personen. Erg weinig voor 15 euro per persoon.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Panneklaar met het openbaar vervoer


Ulft, Weg achter de Blenk 80 meter
197
Ulft, Weg achter de Blenk 90 meter
195
197
Ulft, Debbeshoek 170 meter
195
28
428
628
697
Ulft, Debbeshoek 180 meter
195
28
428
697
Ulft, Almende College 270 meter
697

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid