facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Panino Mano

"Verse Italiaanse bollen I pizza I koffie"
Adres: Bisonspoor 1120, Maarssen
Telefoonnummer: +31346570225
Stad: Maarssen
Route: Bisonspoor 1120


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Maarssen, Panino Fresco, Restaurant Bisonspoor, Italiaans restaurant Maarssen, New York Pizza, Fiorini Maarssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria De Nijl Pizzeria De Nijl 28 meter Lekkere Turkse pizza met vlees, pita kipshoarma erg duur voor zo weinig. 8,50 voor ee...
Fiorini Fiorini 220 meter Ben met vrienden vandaag omdat ze graag Italiaans wilde eten bij Fiorini Bisonspoor ...
Recensies
Altijd heerlijke Italiaanse bollen welke je ook neemt. Personeel erg vriendelijk. Vandaag weer twee bollen en twee pizzastukken gehaald. Heeeeeerlijk!!
Tja wat kan ik nou nog meer zeggen dat het lekker is? Nou denk dat je hier wel de beste lunch kan halen. Heerlijke bolletjes vers bereid. Kan er wel druk zijn rond lunch tijd, maar dat komt ook door de kwaliteit die ze leveren. Personeel is er ook heel vriendelijk. Absoluut een aanrader om hier je lunch te halen.
Altijd weer lekker hier een Italiaanse bol eten broodjes zijn altijd vers warm afgebakken.
Lekkerste lunch ever! Elke vrijdag bestellen we met een aantal collega's van Niftarlake de heerlijke broodjes van Panino Amano. En elke vrijdag is het smullen. Wat je ook bestelt, het is vers, en overheerlijk! Geen moeite om voor zwangere collega's de broodjes even onder de grill te leggen en altijd super vriendelijk! Top!!!
Als je rond 12:00 uur komt, dan moet je even wachten. Zo goed zijn ze. Broodjes lekker vers uit de open en klaar terwijl je wacht. Niet echt duur, maar als je elke dag komt, dan loop wel op per week. Zeker de moeilijk waar om eens per week lekker broodje te halen bij dit zaak. Aanbeveling....
Voor de lekkerste Italiaanse broodjes moet je toch echt hier zijn. Elke keer als ik in de buurt ben moet ik er even langs voor een dubbele Italiaanse bol met extra peper. Ik krijg al honger als ik er aan denk.
Komen hier al sinds ik op de basisschool zat. 25 jaar +/-. Tot zoverre ik mij kan herinneren. Altijd goed en vriendelijke personeel!
De bediening is goed en vriendelijk. Heerlijk vers gebakken broodjes en salades. Je kunt er zitten met een kopje koffie en broodje of iets anders. Je kunt van tevoren bestellen of een broodje meenemen. Beslist een aanrader.
Vandaag met een groepje collega’s Hier wezen lunchen. Broodjes waren lekker en de bediening goed. Over het algemeen is het hier op vrijdag wel even kort wachten om geholpen te worden.
De lekkerste broodjes zaak die ik ken
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Panino Mano met het openbaar vervoer


Maarssenbroek, Station Maarssen 270 meter
11
12
38
48
5
73
Maarssen 270 meter
Stopbus i.p.v. trein
Maarssen 280 meter
Sprinter
Maarssenbroek, Antilopespoor 330 meter
11
12
38
48
5
Maarssenbroek, Antilopespoor 330 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid