facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PAND 15

PAND 15

Info

Een pand met meer dan ruimte!

Geschiedenis

Ondernemers opgelet!

Pand 15 biedt u maar liefst 2500 m2 om uw ondernemersdromen te verwezenlijken. Gelegen in een landelijke omgeving ligt de bedrijfshal Pand 15 (voormalige houthandel) met showroom, kantoor, parkeerterrein en een perfecte ontsluiting naar de A58. Dit is de kans om te bouwen aan de toekomst in het mooie buitengebied Wouw (vraag naar meer informatie over het bestemmingsplan). Bedenkt u zich eens wat u met al deze ruimte kunt doen!

Pand 15 is flexibel, want de 2500 m2 is op te delen in diverse ruimtes van 500 m2 tot aan 2500 m2 en alles wat hiertussen zit. En dat voor een prijs vanaf €24.50 per jaar per m2 excl. BTW, aflopend tot units van 500 m2. U heeft een ondernemers droom groot of klein, wij hebben de ruimte.

De mogelijkheden van Pand 15 zijn enorm, maar het leent zich perfect voor een soort gelijk branche als waar het eerder voor is gebruikt. Denk hierbij aan tuinhout, tuinhuizen, houtbewerking, steigerhouten meubelen etc. Uw nieuwe artikelen kunt u prachtig etaleren in de ruimte showroom. Maar u kunt ook denken aan agrarische activiteiten, opslag of eigen privëstalling. Maar ook wij weten: ondernemers zijn visionairs en zien kansen! Pand 15 is zo’n kans.

Pand 15 is voorzien van betonnen vloeren, wanden opgetrokken met stalen spanten en damwand gevelbeplating. Voor het verbruiken van energie en water worden servicekosten in rekening gebracht, uiteraard afhankelijk van gebruik en oppervlakte.

De zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur incl. BTW

Huurcontract:
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken)

Huurtermijn:
5 jaar met 5 optiejaren, andere huurperiodes in overleg.

Indexering:
Jaarlijks op basis van een wijziging van de maandelijkse prijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

BTW:
Alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW. Voorts is er in deze informatie van uitgegaan dat de prestaties van koper voor meer dan 90% in de BTW-belaste sfeer plaatsvinden.

Adres: Julianaweg 15, 4725 SH Wouwse-Plantage, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0622695287
Stad: Wouwse-Plantage
Route: Julianaweg 15
Postcode: 4725 SH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Witte Wijkje Het Witte Wijkje 2 km Nieuwbouwproject gelegen te Wouwse Plantage, koopsommen vanaf € 154.950,- von
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid