facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pamela Veldema- Praktijk natuurgeneeskunde & neurofeedback

Pamela Veldema- Praktijk natuurgeneeskunde & neurofeedback

Info

Wil je je gezondheid optimaal ondersteunen op een natuurlijke manier?
Kijk dan op www.inbalanz.eu/ [email protected] of bel 06-51586095



"Vanaf 2007 is de praktijk succesvol open. Ik moet zelfs regelmatig wachtlijsten instellen om de kwaliteit te garanderen.In verloop van tijd heb ik mij gespecialiseerd in het brein en alles wat daarbij hoort om optimaal te presteren.Als je rust in jouw hoofd wil hebben, moet je dat op verschillende fronten aanpakken. Op fysiek, emotioneel, mentaal vlak en qua energie"
Adres: De Caascooper 40, 1531 PX Wormer
Telefoonnummer: 06-51586095
Stad: Wormer
Route: De Caascooper 40
Postcode: 1531 PX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geluidsgolfzelfheling Geluidsgolfzelfheling 810 meter Zelfheling met geluidsgolven, Alle Links en infosites over het lichaam en het Brein. ...
Trudy van Batenburg Trudy van Batenburg 2 km Door de zoektocht naar mijn eigen bestaansrecht ben ik bij Trudy terechtgekomen. Tru...
Recensies
Pamela is zeer kundig . Heeft voor mij op alle vragen een antwoord . Als je een probleem of vraag hebt krijg je snel antwoord . Top therapeut met veel verstand van zaken .
Als buurmeisjes hadden we weinig contact maar sinds Pamela haar praktijk heeft, heeft ze mij en mijn kinderen vaak geholpen met allerlei issues. Ik twijfelde ook geen seconde om mee te doen toen zij aangaf een pilot cursus te geven. Met metaforen en veel respect heeft zij mij geholpen om goed voor mijn eigen tuintje te gaan zorgen. Onkruid wieden en voor jezelf zorgen is wat ze mij geleerd heeft. Pamela is een hartverwarmende aanrader voor iedereen!
Ik heb de 3 daagse gratis challenge "Liefdevol grenzen stellen" bij Pamela gevolgd en heb 3 dagen genoten van haar mooie enthousiaste energie, haar expertise over het brein en haar heldere uitleg door middel van metaforen waardoor je direct snapt wat je doet en wat je dus direct kunt veranderen en toepassen in je dagelijkse leven. Je leert nieuwe inzichten opdoen in een veilige online leer omgeving. Ze beantwoord heel rustig en vriendelijk al je vragen. Dus ben je hoog sensitief en loop je tegen bepaalde dingen aan in je leven dan raad ik je aan bij Pamela een training te volgen zodat je nog meer in je eigen natuurlijke kracht en energie komt en met meer zelfvertrouwen de wereld aan kan. Dank je wel lieve Pamela, je bent een bron van inspiratie voor vrouwen die ondernemen met passie, willen groeien, leren en verder willen komen in het leven. Je deelt je expertise met liefde vanuit een mooi eerlijk groot hart. Dat is goud waard in deze tijd. Liefs, Carolyn xox
Zojuist weer een 'les' afgerond van de training 'Liefdevol grenzen aangeven'. Een hele fijne training met voor mij waardevolle inzichten en leermomenten. Want hoe doe je dit nu? Pamela heeft een praktische aanpak, maakt gebruik van metaforen, hoe blijf je jezelf trainen én heeft daarnaast ook nog eens veel kennis over de werking van het brein. Een aanrader!!!
Jaren geleden ben ik bij Pamela terecht omdat ik een terugkerende allergische reactie had. Pamela heeft mij zo goed geholpen! Na de behandeling kreeg ik nooit meer last van. Het was het begint van een Innerlijke Reis voor mij, vol ontdekking en veranderingen. Om deze goede veranderingen voort te zetten deed ik de 3 Dagen Challenge Liefdevol Grenzen Stellen van Pamela. Met veel inzicht en de juiste tools handel ik nu situaties op een duidelijker en respectvolle manier, zeker voor mijzelf. Een aanrader!
Voordat ik aan de cursus 100% jij van Pamela mee ging doen wist ik nog niet wat ik allemaal voor inzichten zou krijgen. Iets in mij zei: “Dit is helemaal iets voor jou!” Gelukkig heb ik mijn gevoel gevolgd en deed ik mee. Wat een shift heb ik meegemaakt in die 10 weken. Van ontzettend in mijn hoofd zitten wat ik overigens niet wist naar een compleet vrij gevoel van in mijn hart! De inzichten die ik heb gekregen zijn mindblowing. Ik voel me weer zoveel meer mijzelf! En dat klinkt misschien vreemd, want je bent toch altijd jezelf. Misschien moet ik dan zeggen dat ik nu mijn volledige potentie leef. Pamela is een geschenk van God, dat heb ik haar de afgelopen 10 weken vaker gezegd. Wat een liefde, wat een warmte, wat een skills. Met alles wat zij heeft geleerd en tegenaan is gelopen in haar leven, heeft ze een prachtige cursus neergezet. Iedere euro waard. Door in mijzelf te investeren gaf ik rust aan mijzelf. Van hoofd naar hart. Dank je wel Pamela dat jij bent wie jij bent en doet wat jij doet.
Heerlijk om wekelijks even door Pamela meegenomen te worden in het functioneren van je brein. Ze doet dit op een rustige en prettige manier. En de metaforen die ze gebruikt maakt het nog meer toepasbaar en herkenbaar! Doe jezelf een plezier en ga jezelf eens anders/ vanuit een andere hoek bekijken.
Ik kom graag bij Pamela omdat zij mij op alle fronten helpt gezond te houden. Zowel geestelijk als lichamelijk. Daarbij is ze een heel fijn mens! Afgelopen week het 100% jij programma digitaal afgerond. Geleerd meer mijn grenzen te stellen en dichter bij mezelf te blijven. Het enthousiasme waarmee Pamela haar kennis en ervaring met ons deelde en ons hierin meenam was heel fijn. Dank je wel Pamela!
Ik heb onlangs de 3 daagse training Liefdevol grenzen stellen gevolgd bij Pamela. Ze neemt je met beeldende metaforen mee in een stuk bewustwording. Ze legt veel uit, waardoor je beter begrijpt waarom je iets doet of waar het vandaan komt. Ik vond deze training heel waardevol en verhelderend. Daarnaast is ze heel energiek en met humor houdt ze je goed bij de les en blijft het luchtig. Zorg goed voor jezelf door te investeren en doe mee met haar online programma. Echt doen, krijg je geen spijt van!
Pamela woont bij mij in de straat, maar als ik had geweten wat een verandering de neurofeedback bij mijn zoon teweeg zou brengen had ik al een paar jaar eerder bij Pamela naar binnen gelopen. Door de fijne samenwerking en deskundigheid van Pamela ben ook ik bij haar terecht gekomen en ook ik had het al veel eerder moeten doen. Wil je vakmanschap? Dan zit je bij Pamela aan het juiste adres. Zo blij met jou.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid